Şimdi Ara

Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
3
Favori
36.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf o yüzden arkadaşıma biraz daha fazla para verip amazon'dan masa üstü pc dizdik. Sadece 3 parçayı Türk firmasına verdik. Amazon pandemi sürecinde ve resmi tatil araya girmesi nedeniyle 3 gün sonra teslim edildi. Ama Türk firmasından aldığımız ürünler 2 haftaya yakın sürede elimize ulaştı.

Normalde amazon'dan aldığımız ürünler diğer gün gelirdi ama Biz akşam aldık. 1 gün sonra resmi tatildi. Diğer gün de geldi zaten.

Tam da konuyu açan arkadaşın dediği gibi geldi.

Ben de bundan sonra ürün alırken 10-20 lira fazla verip amazon'dan alma taraftarıyım.

Bizim millet hem belirttiği kargo süresinde kargoyu vermiyor, hem de kargo firması belirtilen günde getirmiyor.

Paranla rezil oluyorsun.

Telefon mu alacaksın? Hepsiburada'da 2500 lira, amazon'da 2700 lira mı? Amazon'u seç.

Emin ol stres, sıkıntı yüzünden gün geliyor senin oradan kıstığın 200 lira 2000 lira masrafa dönüşüyor.

Satıcı amazon mal al, ertesi gün kapına gelsin.

• Gece sipariş verdiğim mousepadi ertesi sabah getirdiler. Vallahi şaşırdım zil çalınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadaca İstanbul için mi bu ? Eskişehire agt kurye veya mng idi en son

• 10 alışverişin 9 nda ertesi gün geldi. İnsan ilk zamanlar bayagi şaşırıyor ama sonra alışıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon ben geldim diyor yavaştan. Şu ana kadar Amerika, Almanya, İngiltere ve Türkiye Amazon'lardan siparişlerim oldu. Her defasında %100 memnuniyetle tamamladım alış-verişimi. Böyle güzel bir kargo hizmeti yakışır bu markaya da.

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

82 gün sonra kimseyi aramadan etmeden iade kodu verdiler ve iade aldılar. Pandemi dolayısıyla yardımcı oldular. Amazon Türkiyeye girdiğinden beri söylerim. Amazonun üstüne müşteri memnuniyeti tanımam. Saat 20 de verdiğiniz sipariş sabah kapınızda olabilir. İade isterseniz yaparlar. Sorun varsa çözerler. 30 gün içinde değişim isterseniz ürün halen stoktaysa siparişinizi verir eaki siparişinizi iade edersiniz. İki sipariş arasında fiyat farkı varsa size en avantajlı olan hangisiyse onu tahsil ederler geri kalan tutarları iade ederler. Her zaman söylüyorum. Amazon müşteri hizmetleri telefon ve mail kadar uzağınızda siz memnun olana kadar yakanızı bırakmazlar. Konuşmanız türlü sebeplerle yarıda kesilse sizi hemen geri ararlar mail atarlar. Tek yapmanız gereken ne düşünüyorsanız amazon müşteri hizmetleri ile paylaşın.

Amazona karşı dürüst ve usulsüzlük yapmayan bir müşteri olun sizi baş tacı yaparlar. İşte ticaret işte esnaflık.

Amazonu tekrar tekrar tebrik ediyorum.

Televizyonda orada burada reklamlarını göremezsiniz onların en etkili reklamları müşterileridir.

Teşekkürler amazon.

Bi ara 3 ay iade süresi vardı

• Markaya göre kargo işte

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Agt kuryeye de veriyor bazen Agt kurye bauramda getirdi 😃😃 resmi tatil abi tatil yapsana dedim bugün çalışmak istedim getirdim dedi eyvallah dedim.

• Ben de çok memnunum bu kargo firmasından. Umarım Türkiye'deki rezalet kargo firmalarını bitirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Agt kuryeye de veriyor bazen Agt kurye bauramda getirdi 😃😃 resmi tatil abi tatil yapsana dedim bugün çalışmak istedim getirdim dedi eyvallah dedim.

ilk defa duydum dediğin kuryeyi

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1 kez geldi oda bayramda geldi. Agt kurye yazıyordu. Kolay gelsin gibi twmiz ve kurumsal gözükmüyordu çalışan eleman. Aracınıda görmedim. Ürünü getirdi hızlıca o kadar biliyorum bende. Geri kalan hep kolay gelsin ile geldi. İlk Türkiyeye girdiklerinde sanırım yurt içi ile gelmişti bir kez. Yoksa hep kolay gelsin firması geliyor

• Akşam yatarken Amazon dan sipariş vermiştim. Sabah kolay gelsinin zili çalmasıyla uyandım. Daha ne diyeyim.

• iyi de başarı kargo firmasının ama sen amazondan hediye cekı kapmanın derdine düşmüşsün. veya amazonda çalışansın. amazonu ön plana çıkarmışın. başka övünecek bir sey yok sanırım. abd firmasını cilalayın bakalım. bir mermide siz destek olun.TEBRİKLER.

• Kanıt var mı acaba?

• yakında köstek koyarlar, hükümete yakın mngkargo tarafından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayıs başında aliexpress verdiğim iki sipariş de gelmedi
    kargo kodu arattigimda
    barkod kodu hatalı diyor

var mı aynı sorunu yaşayan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sadece belirli bazı şehirlerde var. O yüzden koordinasyon sorunu yaşayacaklarını zannetmiyorum zaten. Agrı'nın, Erzurum, Mardin'in ilçelerine köylerine kadar da aynı hizmeti götürebiliyorsa burada hep beraber övelim.

• gece saat 01:30 siparis verip sabah 9:30 kargo teslim aldim.kolilerde zerre kadar ezilme deforme yok.inş bozmazlar.hakikaten harika bir firma

• Keşke tüm türkiyede olsada şu mngden kurtulsak

• Sadece İstanbul içi mi çalışıyorlar, bi kaç defa ürün aldım ama hiç denk gelmedim bu kargoya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.