Şimdi Ara

Amazon UK'den PS4 kolu almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce Amazon UK'den GTA 5 Strateji Rehberi kitabını aldım 1 haftada elime ulaştı hiç bir sorun olmadı.Şimdi aynı üyelik ve tabii aynı adres bilgisiyle PS4 gamepad ya da oyun almak istediğimde Adrese gönderilemez farklı bir adres seçin diyor. Sizce sebep ne olabilir, stok sıkıntısından mı ülke seçiyorlar?

Amazon DE'den sipariş verirsem sorun yok ama. Almanya gönderiyor da İngiltere mi göndermiyor bize PS4 oyun ve kollarını?

• Olabilir amazon de den istet sende?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Olabilir amazon de den istet sende?

Almancam yok gelen maillerden filan hiç bi şey anlamam diye. Alışmışım ingilizceye o yüzden ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Almancam yok gelen maillerden filan hiç bi şey anlamam diye. Alışmışım ingilizceye o yüzden ;)

Neden artislik yaptin? Senin secimin tabii.

• quote:

quote:

quote:

Hayır ya yanlış anladın herhalde ne artistliği, Almanca bilmiyorum dedim sadece. Bi şey danıştım yani arkadaşım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır ya yanlış anladın herhalde ne artistliği, Almanca bilmiyorum dedim sadece. Bi şey danıştım yani arkadaşım :)

Saka yapiyorum zaten ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saka yapiyorum zaten ya

:) Anladım. Bakalım belki veririm Almanyadan siparişi karar veremedim ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ver siparişi,uk yada de bişey fark etmiyor. Gelen maili Google translateden çevirirsin olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

Bence ver siparişi,uk yada de bişey fark etmiyor. Gelen maili Google translateden çevirirsin olur biter.

Sağol önerin için arkadaşım ;) Büyük ihtimal vereceğim siparişi :)
  • Amazon.com'da da Amazon.de'de de prosüdür aynı şekilde işliyor. Amazon'un Japan sitesinden bile siparişim olmuştur(ki) bugün Hong Kong tabanlı bir siteden paketim geldi (sitede ingilizce bir kelime dahi yok).

Alışveriş olaylarında bu kadar korkmayın. Karşı taraf yolluyor ürünleri. Takıldığınız yer olursa sorun cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Amazon.com'da da Amazon.de'de de prosüdür aynı şekilde işliyor. Amazon'un Japan sitesinden bile siparişim olmuştur(ki) bugün Hong Kong tabanlı bir siteden paketim geldi (sitede ingilizce bir kelime dahi yok).

Alışveriş olaylarında bu kadar korkmayın. Karşı taraf yolluyor ürünleri. Takıldığınız yer olursa sorun cevaplarım.

Teşekkür ederim 1 ay kadar önce siparişim olmuştu 1 haftada elime ulaştı. Kitaptı ama o sipariş GTA 5 Strateji kitabı. Ama PS4 kol ya da oyunlarında ingiltere sitesi Amazon UK adres değiştirin diyor anlamadım daha 1 ay önce siparişim gelmişti. Düşündüm ki PS4 çok rağbet gördüğü için kota uyguluyorlar sanırım, her yere göndermiyorlar. Ama Almanya Amazon gönderiyor, tekrar teşekkürler artık Almanca filan hallederim herhalde. Sonuçta düğmeler aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 4 Kasım 2013; 14:15:47 >

• Yılbaşına doğru Amazon.com bile yollayabilir. Sık sık kontrol etmek gerekiyor.

Gümrük sorun olmuyor. 3 hafta içerisinde dünyanın paketi geçti elime. Gümrükte takılsa bile en kötü ihtimal vergisini verip çekersin. Amazon her şekilde hallediyor gümrük işlemlerini o konuda rahat ol.
  • quote:

Yılbaşına doğru Amazon.com bile yollayabilir. Sık sık kontrol etmek gerekiyor.

Gümrük sorun olmuyor. 3 hafta içerisinde dünyanın paketi geçti elime. Gümrükte takılsa bile en kötü ihtimal vergisini verip çekersin. Amazon her şekilde hallediyor gümrük işlemlerini o konuda rahat ol.

Zaten PS4 gamepad 60 Sterlin civarında limiti geçmiyor sanırım. Limit 75 Sterlin diye biliyorum. Vergi olayına takılmam yani ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 4 Kasım 2013; 14:20:15 >
  • Limit olayı hikaye arkadaşım. 300 euro, 200 dolarlık ürünler geçiriyorum gümrükten. O olaya da fazla takılma.
  • quote:

Limit olayı hikaye arkadaşım. 300 euro, 200 dolarlık ürünler geçiriyorum gümrükten. O olaya da fazla takılma.

Teşekkürler o zaman kol+ bi kaç oyun alabiliriz sanırım ;) Ben en fazla kitap aldım şimdiye kadar o da 40 sterlin civarıydı toplamda ;)
  • Alışveriş yap bol bol göreceksin takılmıyor gümrükte. Bunu yaşayarak anlaman lazım. Ben ne desem boş.

PS4 Bundle bekliyoruz forumdaki arkadaşlarla bakalım o nasıl bir deneyim olacak. Merakla bekliyoruz. :)
  • quote:

Limit olayı hikaye arkadaşım. 300 euro, 200 dolarlık ürünler geçiriyorum gümrükten. O olaya da fazla takılma.

Ya gerçekten ilginç, şimdi denedim bir daha. PS3 oyunu almayı denedim yine adres değiştirin dedi, PS4 oyunu gibi. Tomb Raider Strateji kitabı alayım dedim onda hiç sorun çıkmadı direk kredi kartı bilgilerini istedi. Bu ingiltere sitesi bize oyun, gamepad filan yollamıyor mu? Saçma geldi yani kitap alabiliyorum, oyun ve kol alamıyorum ne PS3 ne de PS4'TEN!
  • Yollanan ürünleri almaya çalış derim. Eğer yollamıyorsa başka alternatiflere bakacaksın artık. Amazon.de, Amazon.com, veya başka alışveriş siteleri vb.
  • quote:

quote:

Ya gerçekten ilginç, şimdi denedim bir daha. PS3 oyunu almayı denedim yine adres değiştirin dedi, PS4 oyunu gibi. Tomb Raider Strateji kitabı alayım dedim onda hiç sorun çıkmadı direk kredi kartı bilgilerini istedi. Bu ingiltere sitesi bize oyun, gamepad filan yollamıyor mu? Saçma geldi yani kitap alabiliyorum, oyun ve kol alamıyorum ne PS3 ne de PS4'TEN!

amazon.co.uk bluray film kitap alabilirisn ama PS3 oyun veya aksesuar gönderim yapmıyorlar

• quote:

Yollanan ürünleri almaya çalış derim. Eğer yollamıyorsa başka alternatiflere bakacaksın artık. Amazon.de, Amazon.com, veya başka alışveriş siteleri vb.

Sağol arkadaşım Amazon.com yani Amerikadan denedim yine olmuyor, adres değiştirin diyor. Bu durumda tek onay veren yer Amazon DE oldu :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.