Şimdi Ara

Amazon UK'den PS4 kolu almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Limit olayı hikaye arkadaşım. 300 euro, 200 dolarlık ürünler geçiriyorum gümrükten. O olaya da fazla takılma.

Ya gerçekten ilginç, şimdi denedim bir daha. PS3 oyunu almayı denedim yine adres değiştirin dedi, PS4 oyunu gibi. Tomb Raider Strateji kitabı alayım dedim onda hiç sorun çıkmadı direk kredi kartı bilgilerini istedi. Bu ingiltere sitesi bize oyun, gamepad filan yollamıyor mu? Saçma geldi yani kitap alabiliyorum, oyun ve kol alamıyorum ne PS3 ne de PS4'TEN!

amazon.co.uk bluray film kitap alabilirisn ama PS3 oyun veya aksesuar gönderim yapmıyorlar

Evet bunu tecrübe etmiş oldum PS4 oyun ve PS4 gamepad'e tek onay veren Amazon DE oldu. ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Limit olayı hikaye arkadaşım. 300 euro, 200 dolarlık ürünler geçiriyorum gümrükten. O olaya da fazla takılma.

Ya gerçekten ilginç, şimdi denedim bir daha. PS3 oyunu almayı denedim yine adres değiştirin dedi, PS4 oyunu gibi. Tomb Raider Strateji kitabı alayım dedim onda hiç sorun çıkmadı direk kredi kartı bilgilerini istedi. Bu ingiltere sitesi bize oyun, gamepad filan yollamıyor mu? Saçma geldi yani kitap alabiliyorum, oyun ve kol alamıyorum ne PS3 ne de PS4'TEN!

amazon.co.uk bluray film kitap alabilirisn ama PS3 oyun veya aksesuar gönderim yapmıyorlar

Evet bunu tecrübe etmiş oldum PS4 oyun ve PS4 gamepad'e tek onay veren Amazon DE oldu. ;)

Amazon.de alabilirsin bende PS4 konsol sipariş verdim beklemedeyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amazon.de alabilirsin bende PS4 konsol sipariş verdim beklemedeyim :)

Teşekkürler arkadaşım ben de Almanyadan veririm siparişi herhalde ;)

• quote:

Fikir vermesi açısından:

http://forum.donanimhaber.com/m_79603295/mpage_10/tm.htm#msglink_83073676

Evet okumuştum burayı sağolasın uğraştırdım ;)

Sonuçta Almanya Amazon ok, diğerleri olmuyor PS3- PS4 oyun ve kolları için
  • PS3 ve PS4 dışında farklı ürünlere baktığında kimisini yolluyor veya yollamıyor. Amazon'un insafına kalmış durum kısacası. Ama yılbaşına doğru çoğu ürünü TR'ye yollayacaktır Amazon.com vb. Sık sık kontrol et derim önceden de dediğim gibi. Kolay gelsin. PS4'ün geldiğinde foruma video veya ss koyda merakımız gitsin. :)
  • neden oyun kolunu almayı şimdiden araştırıyoruz? oyun konsolunu aldığımızda birlikte gelmeyecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

neden oyun kolunu almayı şimdiden araştırıyoruz? oyun konsolunu aldığımızda birlikte gelmeyecek mi ?

Kırmızı rengini almak istediğim için ;)
  • quote:

PS3 ve PS4 dışında farklı ürünlere baktığında kimisini yolluyor veya yollamıyor. Amazon'un insafına kalmış durum kısacası. Ama yılbaşına doğru çoğu ürünü TR'ye yollayacaktır Amazon.com vb. Sık sık kontrol et derim önceden de dediğim gibi. Kolay gelsin. PS4'ün geldiğinde foruma video veya ss koyda merakımız gitsin. :)

Sağolasın ama PS4 konsolunu değil sadece kırmızı gamepad'i alırım Amazon De'den ;) Konsolu TR'den alacağım garantili olarak ;)
  • Bazı ürünleri göndermiyorlar kafalarına göre ama başka satıcılarda var onlardan gönderenler oluyor amazon.co.uk güvencesi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Bazı ürünleri göndermiyorlar kafalarına göre ama başka satıcılarda var onlardan gönderenler oluyor amazon.co.uk güvencesi ile.

Teşekkürler cvp için araştırıyorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.