Şimdi Ara

SATILIK Garantili PS4 + 1 KOL + 10 OYUN PSN HESAPLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4'ü bilgisayar topladığımdan dolayı satıyorum. 2-3 aydır kullanmıyordum ve satmaya karar verdim herhangi bir sorunu yoktur. 1 kol ve alırken verilen Killzone kutulu oyun verilecek bütün kablolar vs. kutuda verilecektir. 25.04.2014 tarihinde başlamıştır garantisi. Teknosa'dan alınma Ps4'dür, siyahtır üzerindeki beyaz carbon fiber kaplamadır. Resimlerde gördüğünüz gibi çok ve çok temizdir. Mesaj atabilirsiniz veya whatsapp üzerinden ekleyip yazabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-sony-ps4-garantili-1-kol-10-oyun-psn-hesabiyla-birlikte-241752074/detay/

Oyunlar:

Kutulu- Killzone shadow of fall

Digital oyunlar- Fifa 15 - Far cry 4 - Saints row 4 - Saints row gad of hell - Sleeping dogs - Tomb Raider - Payday 2 tüm dlc içersinde - Metro 2033 - Metro Last Light

Psn plus alırsanız eğer Drive club - Plants vs zombies - İnjustice gods among us ve bir kaç oyun daha oynayabileceksiniz.

Bu digital oyunları bir arkadaşınızla psn kardeşliği ile de paylaşabilirsiniz, veya başka oyunlarla takas da edebilirsiniz orası size kalmıştır.

Fiyat olarak 1400 TL düşünüyorum.

Resimler :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_ay1907 -- 4 Kasım 2015; 21:59:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.