Şimdi Ara

Amazon Türkiye'ye Gönderi Yapıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipod classic 160 gb ım bozulmuştu. Ben anakarttandır diye aldım ama harddisk arızasıymış. Şimdi canım ipodun ikinci elde de parçaları satılmıyor. Hdd leri Türkiyede ebay de falan çok pahalı...

Amazon türkiyeye gönderi yapıyor mu ? kargo bedeli ne kadar ? Gift veya 18$ altı diye yazdırabiliyor muyuz ?

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00AK5YJFC/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

misal bu 110 lira yapıyor gelir mi ?

• up
  • Kargo ayrıntılarında Asia, Avrupa falan gönderiliyor yazmış. Amazon'daki olay satıcıyla alakalı diye biliyorum.
  • Dostum foruöda birileri gönderiliyor demiş ama geçen arkadaş grlmiyor galan dedi o ürünü getirebilir miyiz ki avaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonderse dahi 15 dolar kaego ucreti cikar.Ebaye iyi bak.Amazon o urunu hem gec yollar hem 15 dolar tutar kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 1 Eylül 2013; 9:31:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    dostum 13 dolar kargo diyor. Kargoyla beraber 110 liraya falan geliyor. Sıkıntı yok burada 80 gb ı o fiyatlara satıyorlar :S Ebay de pahalıydı bakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

dostum 13 dolar kargo diyor. Kargoyla beraber 110 liraya falan geliyor. Sıkıntı yok burada 80 gb ı o fiyatlara satıyorlar :S Ebay de pahalıydı bakmıştım

Tamam o zaman alin bir sey kaybetmezsiniz.
    Dx veya buyincoinse de bakin oeasi da ucuzdur yoksa amazondan alin ama yorumlar iyiye benzemiyor.Bir bakin derim gumrukten gecer zaten hayirli olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gümrük olayı da var hayallerini şimdiden suya atabilirsin
  • Vergileri çeker amazon.

• Nasıl yani dostum?

• Gift ya da 18$ altı yazdırabilirsek sıkıntı yok aslında gümrükte

• quote:

Nasıl yani dostum?

Toplam her şeyi alır. Vergi kargo taşıma dahil. Sen sadece ayağına gelmsini beklersin.

• quote:

Arkadaşlar ipod classic 160 gb ım bozulmuştu. Ben anakarttandır diye aldım ama harddisk arızasıymış. Şimdi canım ipodun ikinci elde de parçaları satılmıyor. Hdd leri Türkiyede ebay de falan çok pahalı...

Amazon türkiyeye gönderi yapıyor mu ? kargo bedeli ne kadar ? Gift veya 18$ altı diye yazdırabiliyor muyuz ?

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00AK5YJFC/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

misal bu 110 lira yapıyor gelir mi ?

2.el bölümünde 60gb disk satılıyordu. 2.el'i bir dolaş istersen.

• ebaydan boks eldiveni aldım 90 tlye geldi Newyorktan amazonu bilmem
  • Ürün Türkiye'ye gönderiliyor ödeme aşamasına kadar geldim, gönderilmeseydi burada "We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. " yazardı. Fakat kargo düşündüğüm gibi çıkmadı, yüksek görünüyor. Ayrıca Expedited (ikinci seçenek) olarak seçmiş olsaydım fiyat 216 TL'yi görecekti..

Amazon Türkiye'ye Gönderi Yapıyor mu?
  • 160 gb'lık müzik arşivin mi var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.