Bence gözünüze kestirdiğiniz kulaklıklar ile ilgili inceleme videoları izlemenizi tavsiye ederim. Ben birkaç ay önce Anker Soundcore Liberty aldım. Kulak üstü olarak Anker Soundcore Life Q10 kullanıyo'dum ve çok memnunum, özellikle baslarından ve şarjından. Hatta üstü çatladı ne kadar dikkat etsem de, servise gönderdim 8 aylık kullanım sonrası ve sıfırıyla değiştirdiler. Benim de çok hoşuma gitti bu ve TWS olarak da bu yüzden Liberty aldım. Liberty'nin de şarjı efsane gidiyo'. Bassları tabii ki daha az ama yine de doyurucu. Max sesinden insanlar biraz sitem etmiş ama bence yeterli. 234,90₺'ye almıştım Liberty'yi. Şimdi fiyatı artmış. Youtube üzerinden Kerem Enginar, Enes Özen, Mert Gündoğdu gibi Youtuberların videolarını izleyebilirsiniz. Anti önerim olarak da Realme Buds Q var. Kesinlikle almayın. Berbat sorunlara sahiptir kendisi. amazon Anker SoundCore Liberty Bluetooth Kulaklık, Siyah, A3912 https://www.amazon.com.tr/Anker-SoundCore-Liberty-Bluetooth-Kulakl%C4%B1k/dp/B07Q7GG2CP/ref=sxts_rp_s1_0?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&cv_ct_cx=anker+soundcore+liberty&keywords=anker+soundcore+liberty&pd_rd_i=B07Q7GG2CP&pd_rd_r=2314c917-6b61-4323-828f-08a6a321ef7e&pd_rd_w=VQlvO&pd_rd_wg=ubo09&pf_rd_p=0d48ae9a-d8fd-4b85-86bd-c09ab76c330a&pf_rd_r=HD3AQ5EBNW683XX5GXRC&psc=1&qid=1637573726&sr=1-1-1890b328-3a40-4864-baa0-a8eddba1bf6a |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (4709. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hiç android telefon fırsatı yok mu? Bu dönemde telefon değiştirmek pek mantıklı değil ama mevcut telefonum bugün yarın bozulacak, pil performansı iyice bitmiş durumda. Telefon hususunda hiç fırsat paylaşımına denk gelmiyorum.
-
Aynen aynısı tr distribütöründe vitesle birlikte 13k falan
-
ios ise
airpods pro
airpods 3.nesil
android ise
edifier neobuds pro (1200 lere düşebilir cumaya kadar ya da cuma)
-
Bende daha da uzak bir tarih :)
18 Oca 2022-20 Oca 2022 tarihleri arasında teslim edilecek.
Olsun bekleriz de, biraz cırtlak bir mavi... Ben pek alışık değilim renkli giyinmeye. Bakalım nasıl olacak :)
-
Parfümlü olanı isterseniz a101 de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.06.
-
valla ben L giyiyorum.Medium aldım.Kolları büyük bile oldu.Mağazadaki kalıplar öyle değil.
-
Arkadaşlar webcam arıyorum da güzel bir fırsata denk gelen olursa paylaşırsa sevinirim.
-
Teşekkürler bilgi için
-
amazonDexim V28 1080P Webcamhttps://www.amazon.com.tr/Dexim-V28-1080P-Webcam/dp/B08MFPNX66/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=webcam&qid=1637575163&sr=8-2
Merhaba bu var hocam çok bi marka takıtınız yok ise ya da logitech var işyerimde de kullanıyorum 720 p yeterli gayet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durulovic -- 22 Kasım 2021; 13:1:55 >
-
Hocam ikinci linkteki C270 sanırım 9-10 yıllık bir model ama asıl sorun sanırım bu aynı ürün eniştemde de vardı ve dikey mor çizgi problemi kronik sorun olarak mevcut hafif loş oda ışığında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok sagolun baya detayli anlatmissiniz. Ürünü radarima alip, videolardan vs de arastirayim oyleyse
Hocam sagolun da ben daha uygun fiyatlilardan bakiyorum
Dün sipariş vermiştim bugün elime geçti hızlı şarjı destekliyor.
Bu ürün gelene kadar elimdeki kabloları kaliteli sanıyordum, herkese öneririm
Ugren Type-c 2 metre Fiyat 14.90 dün haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler B082JRRMJ6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacombacom -- 22 Kasım 2021; 13:21:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone için olan model niye pahalı yav iphone için güzel şarj kablosu öneriniz varsa alırım beyler.
telefonum 6s.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 22 Kasım 2021; 13:24:48 > -
PUMA ESS Big Logo Crew Sweater Erkek
176 TL
-
baseus markalara bak hocam. çok uygun fiyatlılar denk geliyor
-
Telefon görüşmelerinden memnun musunuz? Mikrofonu nasıl, karşı taraf gürültülü ortamda bile rahat duyabiliyor mu sizi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X