Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3598. sayfa)

5 sn
331.614
Cevap
8.113
Favori
72.871.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35963597359835993600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • antique kullanıcısına yanıt

    isinizi gorur hocam. sesi iyi, fiyati da uygun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt

    Forumda şu başlıkta https://forum.donanimhaber.com/amazon-gida-temizlik-ve-hijyen-urunleri-firsatlari--148358483

    Amazon gıda ve ev temizlik ürünleri fırsatlarını duyurmaya çalışıyorum. Başlığın ilk yazısını çok detaylı bilgilendirici kaynak linkleri de içerecek şekilde düzenleyeceğim.

    Bu aralar Amazon gıdada aktif değil ama gıda satış ve dağıtım kargo süreci bir anda olursa patlayabilir. Sanırım yavaş yavaş ilerlenecek. İlk denemelerde bile ismi malum market fiyatına kapınızda diye TV'lerde çok reklamı çıkan firmadan çok çok uygun fiyata adrese kargo bedava teslim yapıldı. Hem daha ucuza hem kargo bedava.

    Zamanla çeşit de kampanyalar da artacaktır diye bir öngörüm var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boylelerini anlamiyorum gercekten. begendigimiz bi urunu her onerdigimizde markayla bagimiz mi oluyor. insanlarin uygun fiyata iyi verim almasi icin paylasimda bulunuyoruz sadece. markayla bagimiz varmis gibi gorunmesin diye gidip sesini bilmedigimiz ya da begenmedigimiz farkli markalarin urunlerini mi onerelim.


    soundbar ve turevlerinde f/p acisindan en iyi urunler grundig su an. sonra da lg geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Kaliteli olsun da hocam 300-400 e kadar olur

  • Teşekkürler hocam

  • amazondan heray 7900tl akses kartimdan duzenli prime uyeligi cekiyor isin garibi birkere hesap acip kullanmışım şifreyi unutmusum otamatik karti kaydetmis farkina varmadim aylardir cekiyor 7,90 bugun bidaha cekmis karti hemen yurtdisina kapattim bildigim ailecek uc hesapta uyelik yok iptal edilmis simdiye kadar hangi hesaptan bilmedigim hesaptan kestigi paralari almak imkansiz zaten hic sevemedim amazonun sistemini nediye otamatik uye yapiyon deneme ayagina uc kurus indirim kovalarken 10ay olduysa 80 bana girmis kolay kolay birsey almam bidaha amazondan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 30 Mayıs 2021; 19:20:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt

    Amazon otomatik üye yapmıyor deneme ayağı falan diye bir şey yok.


    Sen sözleşmeyi okumadan aa beleş üyelik diye atladıysan suç senindir. Kart bilgilerini kendin giriyorsun madem bu işi bilmiyorsun önce bir araştır öyle kart bilgilerini gir...

    Sen takip etmezsen 30 günlük ücretsiz üyelikten sonra her ay iptal edilene kadar 7.90 tl ücret çekilecektir.


    Senin hatanı amazona yıkamazsın.

  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

    aynı ürünü günde 5 defa ve üstüne üstlük o zaman er konumunda ise bağınız var derler.

    bir ürün kampanyalı ise bir kere yayınlarsınız alıcısı varsa alır, sabah, öğleden önce öğlen öğleden sonra akşam adamın gözüne sokar gibi paylaşırsanız size de ÜRÜN SATIŞI İLE BAĞINIZ VAR MI DERİM!


    ŞAHSIM olarak Eve grundig, vestel vb teknolojik aletleri sokmam! leveller aynı olmayınca markalarda kalitede farklı oluyor....

  • 181501 kullanıcısına yanıt
    Şansını bir dene, prime üyeliği hiç kullanmadığını, alışveriş yapmadığını, prime video yu izlemediğini falan belirt. Gerekirse baksınlar... bence iade alabilirsin. Benzer durumda yurtdışında iade almıştım. 1-2 gün geç kaldım iptal etmeye, parayı çekmişti. İade etti... vakti zamanında

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zknmr kullanıcısına yanıt

    siz evinize sokmayin hocam zorla aldirmiyor kimse. belirli bir fiyat bandinda bir urun onerisi isteyenlere, kullanilan ve memnun kalinan urun gunde 20 kere de onerilir 20 kere soruluyorsa.


    ben hukuk fakultesi ogrencisi bir mimarim, yani grundigle alakali bir sektorde bile degilim. ama kulaklarina guvenen ve ince eleyip sık dokuyan biri olarak grundig soundbarlarini , soundbar soran herkese gonul rahatligiyla oneririm. 3 farkli modelini alip, farkli markalarin esdegerleriyle kiyaslayip bu memnuniyete ulastim.


    orn. kullandigim gsb 950 yi t650 ile kiyasladim. gsb910'u lg sk1 ile. bu butcelerde grundig oneriyorum seve seve. ama kalkip da 10 bin liralik soundbar onerisi isteyene grundig onermiyorum tabi. butce meselesi hersey. vestel, grundig vs evime sokmam diyorsunuz ama herkesin maddi gucu harman kardon'a, bose'a yetmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Bak ne güzel demişsin bütçe meselesi.
    Şimdi konuyu saptırmadan aynı ürünü bir kişi bir günde 5 kere kampanyalı derse ?? Olay bu yoksa birileri pirana alırken birileri bose marka alacak kimse kimseyide neden onu aldın alıyorsun diye tenkit etmez Genç kardeşim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    hesabi kaybetmisim ne mail ne sifre tamamen unutmusum 1ay deneme verdiysen yenileme bana ait olmali farkinda olmadan aceleyle yapilmis bir alisveris hatirlamiyorum bile ne almisim bundan haric aktif 2 pasif 1 hesabimdaha var zaten denetimim altinda 1ay gecince otamatik iptal etse sikinti olmuyacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt
    Unuturum diyorsan ilk önce prime üyesi ol (bedava veya ücretli) sonra karşına ili srçenek çıkıyor.
    Prime ayarlarında ;
    1. Para çekilmeden 3 gün önce hatırlat
    2. Prime üyelik iptal et (iptal etsen bile tanınan/ ödediğin ücreti kapsayan süre prime drvam ediyor)
    Bunun harici alır parayı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar amazon tarafından magdur ediliyorum. 8 gün önce sipariş vermiştim ödeme reddedildi falan dedi bende siparişi iptal ettim. Bu iptal etmeden 1 saat sonra parayı çekmiş. Ama sipariş iptal olmuştu artık. Dedim parayı çekmiş ürünü gönderin bari falan aradım yok artık olmaz dediler. İptalden 40 dakika sonra para çekmeside ayrı bir olay.

    ilk müşteri hizmetlerini aradım para çekilmiş dedim. Bekleyin o para havuzdadır bir kaç gün içinde size döner dediler. Kapattım telefonu. Banka kayıtlarına baktım amazon parayı çekmiş hesap hareketlerinde görünüyor. Tekrar aradım kanıtlarıyla beraber söyledim provizyon kodu ve kesilen ücretin ne kadar oldugunu söyledim. İlgili kişilere bu bilgileri ileteceklerini ve paranın 7-10 gün içinde tekrar geri ödenecegini söylediler.

    8 gün oldu hala para yok. Amazonun bu kadar uzun süre bekletmemesi lazım diye düşünüyorum. Bir bilgide verilmiyor işlem başlattık gibisinden sadece ilgili yerlere gerekli bilgi verilmiş 7-10 gün bekleyin diye ezbere bir cevap alıyorum. Şikayet var'a girdim çogu kişinin başına böyle şeyler gelmiş. Bu siteden alışveriş yapmak bence riskli sistemleri çökmüş gibi. Düzelene kadar uzak durmanızı tavsiye ederim. Ne yapacagımı bilmiyorum defalarca aradım aynı cevap. 8 gün bekletilmem gerçekten canımı sıkmaya başladı artık.





  • harunefetr kullanıcısına yanıt

    Para provizyonda mı duruyor ?

    Provizyonda ise amazonun yapacaği bir şey yok Banka 10-15 gün sonra provizyon'dan düşecektir.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Hocam hesap hareketlerinde paranın amazon tarafından çekildigini gördüm. (SANAL POS ALIŞVERİŞ KART NO: ******* İŞYERİ IYZICA AMAZON.C MUTABAKAT falan yazıyor) Amazonun çektigi paranın provizyon kodunu verdim yani. Provizyon kodu derken onu demek istemiştim. Bu işlem gerçekleşeli tam 8 gün oldu ve hala param geri ödenmedi. Şikayet var sitesinde bir çok benzer şeyleri okudum. Yaptıgım telefon görüşmelerinde sistemsel hata oldugunu söylediler zaten bana. Sistemsel hata varsa ödemeleri kapatmaları lazım düzeltilene kadar. Olan müşteriye oluyor. 8 gündür bekliyorum. Şikayet varda 30 gün bekleyen 2 aydır bekleyenler bile var. Bakalım ne olacak. Amazon'a güvenim kalmadı benim.

  • harunefetr kullanıcısına yanıt

    Halk bankası kullanıyorum orada provizyon diye bir bölüm var 2-3 gün ödeme bile yapsam orada bekliyor.

    Banka'ya çok güvenmeyin personeller her zaman doğru bilgi veremeyebiliyor. Provizyondaki işleme para karşıya gitmiş diyen personeller bile oldu.

  • Hepsiburada gibi Amazonda da iadeler de kapıdan alma var mı?

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Hesap hareketlerinde amazonun çektigine dair kanıt var. Provizyon kodu başka benim verdigim. Paranın amazon tarafından çekildigine dair belge niteliginde verdim provizyon kodunu. Diger Türlü para provizyonda beklese IYZICO AMAZON -***** TL olarak yazmaz zaten hesap hareketlerinde. Yani Amazon bu parayı çekmiş. Ama ben siparişi iptal ettikten sonra nasıl oluyorsa anlamadım. Büyükihtimal para provizyonda bekledi başta hemen geçmedi amazon'a o sebeple amazon'da bana ödeme reddedildi diye uyarı verdi. Böyle deyincede ben siparişi iptal ettim. İptal edince 0 tl diye kayıtlarda geçiyor sipariş hatta. Bu sebeple o kayıtları gören yok biz hiç para çekmemişiz demesin diye paranın çekildigine dair belge niteliginde provizyon kodunu paylaştım yetkililer ile. Ve 8 gündür bekletiliyorum.

  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

    GSB 950 çok hızlı şekilde 2300 TL bandına tırmandı.

    Şundan birkaç ay önce 1400 e bulunabiliyordu.

    Oralarda kalsa idi ben de denemek istiyordum açıkçası.

    Siz söyledikten sonra kontrol ettim, LG SJ3 te fiyatta roketlemiş.

    O da 2000 e dayanmış.


    Şu anda fiyat performans ürünü 1300 TL ye her yerde bulunabilen, kampanyalarda 1100 e düşen, çekle çükle 1000 e alınabilen Samsung HW-T450/TK sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 30 Mayıs 2021; 20:55:55 >
  • 
Sayfa: önceki 35963597359835993600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.