Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2637. sayfa)

5 sn
331.682
Cevap
8.115
Favori
72.884.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26352636263726382639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akelei kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Kendiminde aldığı bir ürün hakkında bilgi ve tecrübeleri aktarmak istedim. Aslında bi 7/8 yıl çeşitli mecralarda bilgi paylaşımları olmuştu fakat forumda 1/2 kez bazı konularda yazmıştık ama o bölümler hem kolay bulunamıyor hemde pek rağbet olmuyordu Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]  Yorumlarda genel bilgi paylaşımı değilde özellikler çoğu konularda daha spesifik modellerle ilgili yorum ve kullanıcı değendirilmesi odaklıydı.


    Daha çok 4yıldır Telegram'da aktif paylaşımlarımız oluyordu gruplarda, 500ün üzerinde mont ve ayakkabı almışımdır amazondan ve genelde 1/2günde de neredeyse geldiği rakamlarada satmışımdır, bu yüzden çok fazla ürün görme ve deneme imkanım olmuştu. Ama orasıda pek eski tadını vermiyor diye artık paylaşımlar kalmadı pek. Ama zaman zaman böyle ürünler denk gelirse ve bende temelde marka/model ve diğer detaylar hakkında bilgi sahibi isem ve müsaitsem seve seve paylaşımlarımı yaparım :)





  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

    Satan kişi bu kadar güzel anlatamaz herhalde.

    Ama fiyatlar normal bir kullanıcı için bir hayli yüksek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak.yildirim

    daha uygun bir mont isterseniz aşağıda linkini verdiğim montu alabilirsiniz. Kullanıyorum ve "Ankara Ayazını" geçirmeyen bir mont diyebilirim. :) Her giydiğimde mutlu oluyorum ve çok memnunum. Bedeniniz neyse onu alın büyük almayın. Saygılar :)


    https://www.decathlon.com.tr/sh100-x-warm-mont-id_8398576.html

    Hocam sıcak fırsatlara konusu açılan 200lük mont buydu herhalde(karıştırıyor olabilirim) ve olumsuz bazı yorumlar vardı eksi derecelerde çok korumadığı ve bel boyunun kısa olduğu gibi gibi.

    Siz herhangi bir olumsuzluk gördünüz mü bu montta?





  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Böyle yorumlar çok ama çok değerli, ellerinize sağlık.
  • SychoMind kullanıcısına yanıt

    Evet yorumlar doğru. Ama şöyle bir fark var bazı modeller ve markalarda amazon.com yorumları yanıltıcı olabilir.

    Çoğu markanın bedenleri ülkedeki temel insan profilindeki beden fizyolojisine göre farklılık gösterebiliyor. Bunun en net örneği Columbia modellerinde görebiliriz. Avrupa yada Türkiye'de alınan bir M beden oradaki neredeyse istisnasız bir çok bedende S beden olarak geçmekte. Bu yüzden ABD de yaşayan insanların bedenlerinin iri olması nedeniyle Ölçülerde farklılık gösteriyor.

    Hatta Japonlarda durum daha da farklı. Orada da S/M/L/XL bedenleri var ama "EU" standartıyla değerlendirilirse yanıltıcı olur.


    Bu ayakkabılar içinde farklılıklar gösteren bir ölçüm standardı. Ama burada farklılık kalıplarla açıklanabiliyor. Artık eskisi gibi S/M/L gibi harfsel beden ibarelerinden vazgeçildi giyim ürünlerinde. Bunun en bariz örneğide İtalyan CMP markası. Markanın belki 40a yakın giyimde kullandığı beden ölçüleri var. Kimi beden gögüsten genişliği, kimi boydan uzunluğu, kimisi omuz ölçüsü standardına, kimisi kol ölçüsü standardına göre ufak değişiklikler veriyor. 10/12/14/16/18 örneğin kadınlar yada erkeklerde göğüsten gnişliğin fazla olduğunu ifade ederken 44/46/48/40/52 gibi beden numaraları bizim "EU" standardı dediğimiz XS/S/M/L/XL bedeni ifade ediyor. Ayakkabılarda sıklıkla EU numarasına göre yapılan tercihler hep yanıltıcı olucaktır. Adidastaki 40.5 Numara Columbia'da Women modellerde 41, Man modellerde 40.5e yakın bir numarayı ifade ediyor hatta bazı modellerde 42lere kadar bile çıkıyor örneğin Asics markasının Gel-Sonama2 Tabanlı Gore-TEX membranlı ayakkabıları.


    Bu ürünlerde en doğru sonuçları veren standart UK standardıdır. Adından da anlaşıldığı gibi İngiliz bir standart ölçü birimidir ve neredeyse bugüne kadar 150den fazla ayakkabıda sadece 6-7 modelde +-0.5 beden yanılmışımdır. İngiliz hükmedebilme anlayışı yada herşeyi kontrol edebilme dinamiğinin bir ürünü olsa gerek buda :)


    Mesela amazon.co.uk'den alacağınız M beden Bir The North Face mont aslında Bizim standartımıza göre S beden olacaktır. Muhtemelen daha düşük beden bir size doğru yola çıktı :)Ama Millet markasında ise bu mont o'da bir boy küçük beden ama Columbia'da ise 1beden büyük gelecektir :) bu noktada amazon.co.uk ve amazon.com'dan alacağınız ürünler konusunda üreticinin beden ölçü kısmını öğrenmeniz gerek, amazon.it/.de/.fr/.es' den alacaklarınızda sorun yaşamazsınız, ne giyiyorsanız ona göre sipariş verebilirsiniz.


    Ayakabı noktasında da mevcut ayakkabılarınızın iç dil kısmında yazan CM/EU/UK/US kodlarından EU koduna göre değilde çok emin değilseniz yeni alacağınız modelde "UK" koduna göre seçim yapmanız sizi daha az yanıltıcı bir seçime götürecektir.


    Keyifli forumlar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 23 Ocak 2021; 17:30:49 >




  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Valla fav mesajlara ekledim hocam. Elinize sağlık.
  • turkishairboy T kullanıcısına yanıt

    Ben genelde aldığım çoğu amazon ürünlerinde yorum yaptım Outdoor ürünlerde.

    Orada çalışan arkadaşlar arasında gerçekten arkadaki tüm üretim sürecini, materyal bilgisi, teknolojik uygulama ve geliştirme, ürün hakkındaki spesifik bilgileri bilselerde pek kullanıcı deneyimine sahip olmadıklarından dolayı çoğu zaman sadece bilgi vermekle sınırlı kalınabiliniyor. Firma 500tane Gore membran getirtmişse İzmir'de bunu bir şekilde satmak zorunda :) ürün hakkında bilgi vermekten çok daha çok satış yapabilmeye odaklanıyorlar. Yada bu iş sayesinde ekmek kazanan emekçi birileri olabiliyorlar bu durum daha öteye gitmiyor. Çok mağaza gezdim dolaştım bu işlerden hakikaten anlayan çok az meslek elemanı var onlarda genelde mağaza sahipleri oluyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 23 Ocak 2021; 17:37:54 >
  • Amazondan 40 tl lik bir kitap aldım hasarlı diye geri yolacaktım yenisini almak için adamlar kitabı yollamanıza gerek yok paranız iade edilmiştir dedi Amazondan başkasını tanımam.

  • Güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.


    Özellikle amazon Avrupa'da olan fırsatları daha fazla paylaşmayı düşünüyorum burada. Kargo yüzünden eskisi gibi bir 4te1 fiyat avantajı olmuyor ama Türkiye fiyatları ile yarı yarıya alınbiliyor halen çoğu ürün.

  • Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    Sadece 36 numara gri renk 125 lira + depizito
  • https://www.amazon.com.tr/Apple-Telefon-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Kulakl%C4%B1k-Garantili/dp/B08PPY8WG9/

    Apple iPhone SE Akıllı Telefon, 64 GB,Kırmızı,Kulaklık ve Adaptör Hariç (Apple Türkiye Garantili)

    Gönderici Amazon.com.tr

    Satıcı Amazon.com.tr


    ₺4.794,20 Prime Teslimat


    Amazonun sattığı aksesuarlı son ürünü ben almıştım. Stoklara girdi ancak fiyatları yüksekti. Şu an kırmızı rengi bu fiyatta, kırmızı tercih edecek arkadaş varsa amazon güvencesi ile alabilir.

    Kişisel görüşüm yeni seri olan aksesuarsız kutuları tercih etmeniz 2 haftalık kullanımda batarya %99 oldu tahminimce rafta beklediği süre boyunca pil ilk günkü gibi kalmıyor.





  • Arkadaşlar takip ettiğiniz mikrodalga fırın fırsatı var mıdır alacağım ama çokta bilgim yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz

    Bu mesaj silindi.

    Karısı 65 yaşında, siz neyden bahsediyorsunuz? 95 yılından beri evliler, evleneli 26 sene oluyor olmasın..

  • GOXIN G kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. İlk makinem olacak. Sütlü kahve ile pek işim olmaz açıkçası ve zaten çok sıcak içen biri değilim uzun vadede çok büyük zararı var çok sıcak içecekler tüketmenin. Sanırım bilmeden kendime en uygun makineyi aldım :) Kahveyi başka birşey ile sıkıştırsak olmuyor mu illa makine gövdesinde takılı olan zımbırtıyı mı kullanmak zorundayız?

    Bu arada konu ile alakasız, diecastturk forumunda bulunmuş muydunuz? Nick tanıdıl geldi.

  • Pweck5 kullanıcısına yanıt

    Irkçı yorumlarından dolayı şikayet ettim.Yönetim de sağ olsun ilgilenip silmiş arkadaşın yanıtlarını.Yıl olmuş 2021 böyle saçma ve gereksiz düşüncelerin dile getirilmemesi lazım artık.

  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sonun spordirect kargo kampanyası yapmadı,her sene yıl sonu yapardı, vergisi olsa bile yine ucuz idi
  • Bir tane eklenti vardı arkadaşlar, ürünün fiyatının önceden ne kadar olduğunu gösteriyordu adı neydi öğrenebilir miyim?

  • BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt

    Spydrop

  • 
Sayfa: önceki 26352636263726382639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.