|
Kutu yok ise iade edemezsin. Kutuyu atmaman gerekirdi. |
|
Hocam canlı chate bağlanıp sorun belki çözüm bulurlar. |
Ürün de barkod seri numarası falan var mı ? Destek ile görüşün ama kutu işi biraz sıkıntı olur. Amazon'da değişim yok iade var. Kutu içeriği veya kutu eksik ise iade almıyorlar. Fatura zaten amazonun kendisinde var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 23 Ocak 2021; 15:27:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 23 Ocak 2021; 16:2:52 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcdevil -- 23 Ocak 2021; 16:35:55 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mevcut kullandığım mont 0 derece altında üşütüyordu.Ben de 2 aydır mont arıyordum. Yaşadığım yerde sıcaklık bu kış en fazla -10 oldu ama çok keskin kuru soğuk var. Linkteki montu alacaktım. Fakat 1.75 boy 72 kiloya fazla bol gelir diye almak istemedim.Bu Mc Murdo modelinde kalıplar çok büyükmüş diye okumuştum. Özellikle Amazon Us'ta satılan modellerde bu şekilde yazıyordu yorumlarda hep.XS olsaydı beden kaçırmazdım düşünmeden açıkçası. 1400 TL bu monta bu kur düzeyinde bedava fiyattı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 23 Ocak 2021; 16:42:52 > |
daha uygun bir mont isterseniz aşağıda linkini verdiğim montu alabilirsiniz. Kullanıyorum ve "Ankara Ayazını" geçirmeyen bir mont diyebilirim. :) Her giydiğimde mutlu oluyorum ve çok memnunum. Bedeniniz neyse onu alın büyük almayın. Saygılar :) https://www.decathlon.com.tr/sh100-x-warm-mont-id_8398576.html |
Dediğim gibi işte.. Kutunun olmaması iadeye engel değildir. Amazon kutusuz iade almıyor diyen arkadaşları ciddiye almayın BU KONUDA. Geçmiş olsun |