Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Baristatales , mmucit , lahilama , sirphoenixx Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 53 Misafir (13 Mobil) - 43 Masaüstü14 Mobil
5 sn
423.640
Cevap
9.112
Favori
90.960.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1721 oy
Sayfa: önceki 22392240224122422243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen geçen seferkilerden iade olabilir bunlar ama. Dikkat etmekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NXZNV33
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Şekilleri birbirinden çok farklı. Biri ince geniş, diğeri kalın dar gibi farklar var. Kullanacağınız yere göre değişir hangisinden almanız gerektiği  

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar müşteri hizmetleri mng kargodan randevu alırsam eve gelip alacaklarını söyledi ama evimde yazıcı yok etiketi bir şekilde bastırmam gerekiyor değil mi
  • realistspary kullanıcısına yanıt

yalnız aynı şeyi bende yapmıştım iptal edince para anında iade edildi ve hemen başka alış yapmıştım yer hepsiburada. belki bankadan bankaya değişir bu hızlı işlem

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Şekilleri birbirinden çok farklı. Biri ince geniş, diğeri kalın dar gibi farklar var. Kullanacağınız yere göre değişir hangisinden almanız gerektiği  

Sağolasın hocam, en popüler ve sık kullanılan 2032(anakarttan) diye aklımda kalmış doğru mudur?

Özellikle saatlerde hangisi daha çok kullanılıyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Aralık 2020; 0:53:7 >

Orijinalden alıntı: muhalif13

Araç kumandaları bios pilleri cr 2032 oluyor. Kullanacağınız yerdeki pili sökün üzerinde numara vardır. Aa ve aaa gibi düşünün.

araç pilleri 2025 de olabiliyor.

2032 ile arasındaki tek fark boyut (örneğin birisi 300 mah ise birisi 400 mah)

2032 daha büyük kapasitede (zaten tasarım olarak da birazcık kalındır 2025e göre

Anakart, bisiklet aydınlatmalarının bir kısmı, dijital tartılar vb. 2032 kullanır.

Saatlerde düğme pil denen küçük olanlarından kullanılır. O da 2'ye ayrılıyor, kalın olanı ve ince olanı var. En doğru seçimi yapmak için değiştireceğiniz pilin üstünü okumak ya da pil yuvasının kapağında yazana bakmak

LR41 yazan minicik hap kadar. LR44 yazan biraz daha büyüğü, görmeye alışkın olduğumuz düğme pil boyutu. 2032 yazan ise bildiğimiz anakart pili. 2032 ile benzer görünümde olan 2016 var bir de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serdaragorn

https://www.amazon.com.tr/Shure-SRH440-Profesyonel-St%C3%BCdyo-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B002DP1FTU

al bunu bana dua etmezsen yarisi benden :))

kulakici dedigini yeni gordum ona 500tl lik onerim yok ama ben kulakici icin bunu kullaniyorum studyo kalitesi yine ustteki kulakliktan daha iyidir

https://www.amazon.com.tr/Shure-SE215-CL-E-Kulak-%C4%B0%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k/dp/B004V3Q1ZA

Teşekkürler hocam açıkçası bütçemi aşıyor benim sonuncu ürün :)) Görüntü olarak de pek cezbetmiyor belki önemli olan sesi fakat dediğim gibi fiyatı uygun olsa alırdım  

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''

• Arkadaşlar amazon.com üzerinden alınan veya ebay üzerinden ikinci el telefonlarda da sıfırda olduğu gibi vergi var mıdır?

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Onu diyenler ne bekliyorlar bilmem bir laptoptan. Ben dealdım aynısını gayet güzel ekranı. Fan sesi de fişte çalışırken biraz var pildeyken sıfıra yakın. Bu fiyata çok iyi bilgisayar

valla şu an mesela lenovo laptopumdan yazıyorum. 8 senedir kapağı her kapatışımda of be kafam şişmiş diyorum. farkında olmadan alttan alttan vuuuv kafayı dolduruyor. parlaklık konusunda da zaten herkesin beklediği şey ekranım parlak canlı olsundur yani. benim ekranımın renkleri soluk olsun parlaklığı belli bir seviyenin üstüne çıkmasın diyen olmaz. e sıfırdan da 5.000lira vereceğim. gerçi düşününce 650 dolar yapıyo di mi. doğru diyosun 650 dolarlık makinadan ne bekleyeceksin  50 daha ver düzgün bişey al(dolar):)

• 
Sayfa: önceki 22392240224122422243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.