Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (20556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: speedycihan , Obreus , Turtle Punch Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 104 Misafir (8 Mobil) - 99 Masaüstü8 Mobil
5 sn
411.168
Cevap
9.001
Favori
88.663.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1721 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Artema Root Square A42753 Eviye Bataryası, Krom

3.822 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Artema Root Square A42753 Eviye Bataryası, Krom
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX6ZTQCK

5 al 4 öde ile tanesi 220 TL

Nutraxin Magnesium Complex Gıda Takviyesi, 60 Tablet
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX424G1Z
  • Arkadaşlar 128 gb usb bellek tavsiye verebilir misiniz? Amazon veya Hb satıcılı olabilir. Yapısı sağlam yazma hızı fena olmayan bir model. Bu model hoşuma gitti ama sürgü kısmı sorun çıkarır mı ilerde?

MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • einhele dikkat edin belli bir süre sonra bagimlilik yapiyor. hepsini almak istiyorsun. şuan bende 6-7 farkli versiyon sarjli vidalama-matkabi var. bu indirimde yine bir tane aldim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caprisun Multi Vitamin Karışık Meyveli (200 ml x 20 Adet)

3 adet alımda 247 TL

amazon
    Caprisun Multi Vitamin Karışık Meyveli (200 ml x 20 Adet)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWTBY9G

Caprisun Mysticdragon (Ejder Meyveli, Elmalı, Muzlu, Çilekli) (200 ml x 20 Adet)

2 adet alımda 291 TL

amazon
    Caprisun Mysticdragon (Ejder Meyveli, Elmalı, Muzlu, Çilekli) (200 ml x 20 Adet)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWTMWH8

Alınabilir fiyatta.

Uygun fiyat mı emin değilim, kendim aldığım için paylaşmak istedim.

amazon
    Hacı Şakir Doğal Geleneksel Beyaz Sabun (4 Adet)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B086GNDQB4
  • Sudio N2 Pro True Kablosuz Bluetooth Açık Kulak İçi Kulaklık, Çok Noktalı Bağlantı, Çağrılar için Dahili Mikrofon, Şarj Kılıflı 30 Saat Pil Süresi, IPX4 Suya Dayanıklı, USB-C ve Kablosuz Şarj (Beyaz)

1.885 TL

Sudio N2 Pro True Kablosuz Bluetooth Açık Kulak İçi Kulaklık, Çok Noktalı Bağlantı, Çağrılar için Dahili Mikrofon, Şarj Kılıflı 30 Saat Pil Süresi, IPX4 Suya Dayanıklı, USB-C ve Kablosuz Şarj (Beyaz)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BKGXP4LY

Hocam tam tersini düşünüyorum. Şarjlı pil bütçenizi korur.

Pil tüketim durumuna göre şarjlı piller mukayese edilmeyecek derecede hesaplı. Pillerin şarj döngü sayısı 1.500.

TV kumandası, saat, klima kumandası vs için elbette normal pil kullanılır. Ancak sensörlü lamba, tansiyon aleti vs için normal pil canınıza okur.

Elimde 5 senedir kullandığım pil bile var. Bu 5 senede acaba kaç tane normal pil tüketirdim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hocam ben müstakil, bahçeli, taraçası olan ve tamir işi hiç bitmeyen (10 gündür binanın komple elektrik tesisatını yeniliyorum mesela) bir evde yaşıyorum. Haliyle çok fazla alet edevatım var.

Profesyonel değiliz evet ama ev içinde kullanım için bile doğru işe doğru alet seçimi önemli. Bende Bosch kablolu darbeli matkap da var, 3 tane farklı şarjlı vidalama da var. Ki sonuncusu işte mayısta aldığım Einhell 18/50 modeli. Einhell TC-RH 620 4F bu var bir de 4 5 senedir kullandığım. Betona delik açarken darbe kuvveti denen bir şey var her şey onla alakalı. Pnömatik darbe sistemi olmayan matkaplarla beton delmek işkence. Hem cihaza işkence (cihaz bunun için yapılmışsa zaten pnömatik darbe sistemi vardır) hem kullanıcıya. Einhell TC-RH 620 4F ile beton delmek sunta delmekten biraz zor sadece. Çünkü cihaz beton delmek için yapılmış. Ki giriş seviye bir delici bu. 2.2 joule darbe gücü var ve darbe pnömatik dediğim gibi.

Sıradan darbeli matkaplar ve şarjlı vidalamalar ise mekanik darbe sistemine sahip ve haliyle hem darbe güçleri çok düşük hem tamamen kulanıcının kas gücüyle çalışıyor darbe.

Bu arada yukarıdaki arkadaşın dediği çok doğru. Einhell bağımlılık yapar.

Taşlama (ufak ve orta boy), vidalama (3 adet), raspalama, playa, zımpara, freze, dekupaj, kırıcı-delici, gravür, sıcak hava tabancası, şarjlı tornavida ve tonla yedek parça, aksesuar aldım. Ve bunların bir çoğundan hem kablolu hem şarjlı alıyorsunuz. Gerçekten bağımlılık yapıyor.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt

bundan arada ben de içiyorum ama sağlıklı olduğuna dair ciddi şüphelerim var hocam..

Hocam sanırım Duracell ve GP üst seviye olan şarjlı pillerini kullanmadınız. Bu iki markanın şarjlı pilleri var bende. Microsoft Xbox 9.nesil kolunu aldığım zaman almıştım. Durecelli 26.11.2021 de aldım. Hala sorunsuz çalışmaktalar. Şarj olma süreleri de öyle 8-10 saat değil 4-5 saattte şarj oluyorlar.

Ayrıca hızlı şarj eden cihazlar var. O cihazların olmadığı dönemlerde 8-10 saat söz konusuydu.

Bu cihaz var bende ve dediği gibi 4 saatte şarj ediyor. GP ait 2700 pilde var onları da 8 saatin altında sürede şarj ediyor. Yani o 8-10 saatte şarj etme olayı mazide kaldı şayet doğru cihaz aldıysanız.

• fencimert kullanıcısına yanıt

Önerebileceğiniz bir kombinasyon var mı? Ev işleri için?

sağlık kelimesi ile bu ürün bir araya gelmemeli bile. içenlere tabi ki bişey demiyorum afiyet olsun ama benim fikrim bunlar kimyasal atık resmen

bir arkadaşa darbeli akülü fırçasız vidalama bakıyorum ama eibheller indirime girmedi gördüğüm kadarıyla

• celebic kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi hocam, ilk başta karlı gibi görünüyor ama bir süre sonra bunlarla uğraşmaktan insanın anası ağlıyor. Bir de şarjlı pil diyelim ki 3 ay gidiyorsa bir ünitede, normal alkalin pil 6-7 ay gidiyor.

Uygulamada evet, şarjlı pil bir tık daha ekonomik gibi duruyor ama evlerdeki kalem pil tüketimi senede 15-20 en fazla. Çoğu aile için bu 4-5 ile sınırlı. 4'lü pil de bim 'de 30-40 liradır herhalde. Yani hakikaten şarj et, çıkar filan, uğraşmaya değmiyor.

Bir de şarj esnasında yapılan elektrik tüketimi göz ardı edilir genelde ama pil maliyeti içinde (düşük de olsa) bir bedeli var. Dediğim gibi ben çok fazla ve uzun süre kullandım, sıtkım sıyrıldı, senede 50-100 lira için de uğraşmak istemedim açıkçası. Şimdi bimin pilini bir takıyorum kumandaya, 2 sene gidiyor. Önceden 5-6 ayda bir pil değiştiriyordum. Yani bunlarla uğraşmak biraz emekli adam işi :)

dünyada tek kalan flaş bellek olursa alabileceğim bir ürün. yazma hızı konusunda sınıfta kalır. bence uzak durun ama fiyat için denemek isterseniz de karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.