Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (20154. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 28 Misafir (10 Mobil) - 21 Masaüstü14 Mobil
5 sn
403.120
Cevap
8.897
Favori
86.541.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1706 oy
Öne Çıkar
Giriş

malzeme suntalam mı?

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Hocam V15 hiç kullanmadım ama çok iyi bir makine olduğunu söylüyorlar.

Özel bir şey yapmaya gerek yok. Sadece temizliğini ihmal etmeyin. Süpürme işi bittiğinde batarya sıcaksa soğumasını bekleyip öyle şarja takın.

Temizlik için Temu'dan şöyle bir alet aldım. Motor gövdesi ve siklonlara tutunca tertemiz oluyor.

Filtreyi yıkamak iyi sonuç veriyor ayrıca filtreyi yıkadıktan sonra ısı kaynağı ve güneşten uzak tutarak 24 saat kadar korumasına izin verin.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 5 Eylül 2025; 18:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ben hep Philips alıyorum böyle küçük aletlerde, hep memnun kalıyorum. Greenote bir ara forumda çok popülerdi, iyidir herhalde, 6 bin şu zamanda kabul edilir bir rakam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adepex kullanıcısına yanıt

GSC60 modeli var. Hem işte hem evde memnunuz.

• anywar kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam, ben de aklımda tutacağım 👍

• bu yıl bal ihtiyaçlarımızı amazondan karşılıyoruz ..
    Balparmak ballarda yine indirim ve kuponlar var , market fiyatının neredeyse yarı fiyatına geliyor
    Balparmak internette güvendiğim tek marka ,malum piyasada sahte ballar çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 5 Eylül 2025; 18:48:33 >
  • Mack Office MCC-006 Laptop Sırt Çantası, Profesyonel Sırt Çantası, Kadınlar ve Erkekler için Bilgisayar Çantası, 15.6 inç Notebook Çantası, USB şarj bağlantılı, Siyah

322 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Mack Office MCC-006 Laptop Sırt Çantası, Profesyonel Sırt Çantası, Kadınlar ve Erkekler için Bilgisayar Çantası, 15.6 inç Notebook Çantası, USB şarj bağlantılı, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B081SBZ2BP?th=1
  • 1899 almıştım düşmüş en dip fiyat bütçesi olan alsın ömürlük kalitede çöpkovası

amazon
    SONGMICS 30L Çelik Pedallı Çöp Kovası İç Çöp Kovalı ve Kapaklı Yumuşak Kapanan Hava Geçirmez Mutfak Çöp Kutusu, Gümüş Ltb01L
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01M5GKH88?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  • celebic kullanıcısına yanıt

Sigara sağlığa zararlıdır abi hava üfleme cihazını ne kadara aldınız?

• maxi909 M kullanıcısına yanıt

Dostum ben alırken fiyat takibi yaparak %60 vergi ile 750 civarına almıştım. Şimdi fiyat neredeyse 2 katına çıkarak 1.400 gibi olmuş.

• maxi909 M kullanıcısına yanıt

harbi mi ya? yarın bırakayım o zaman. hiç bilmiyordum. vay anasını arkadaş, her gün yeni bir şey öğreniyoruz.

• celebic kullanıcısına yanıt
    aynen abi filtre temizliği önemliymiş temiz olmasına rağmen geçenlerde filtre uyarısı alıyordum yakınlarda bir hava kompresörü buldum dediğiniz gibi hem filtreye hem gövdeye uyguladım sorun gitti filtre yıkanabilir yazıyor ama bunu tercih etmiyorum
    iyi ve güzel olduğu kadar çok hassas makine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anywar kullanıcısına yanıt

bu tarz ürünler genelde suntalam olur hocam, mdflam olmuş suntalam olmuş bu tür ürünlerde önemli değil hatta çok dandik bir mal değilse suntalam olması daha iyi.

• Bilezikte taksit kalkmis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Dostum ben hava tutup yıkıyorum.

Orijinal filtre 2 bin lira civarı. Bence orijinale hiç gerek yok TEMU'dan çiftini 500 lira civarına bulursunuz. İç piyasada orijinal olmayan uyumlu filtrelerin çifti 600 lira civarı. Bu yüzden yıkamaktan çekinmeyin.

• MysticDesign kullanıcısına yanıt

Aldım teşekkürler

• Geçen piyasada birkaç yere sormuştum 250 demişlerdi.
    141 TL
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07GZDK8Z8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G5KW81HHEW1HMGQ8MK03&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G5KW81HHEW1HMGQ8MK03&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G5KW81HHEW1HMGQ8MK03

İyi bir sds uc arayana önerim long serisi
    542 TL

• Geçen hafta küçük boyu 150 liraya satılmıştı, büyük boy koruyucu zemin matı 424 lira

amazon
    Echelon Fitness Koruyucu İç Mekan Kürek Matı: 39" G x 90.5" L, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09KYDM7LG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 5 Eylül 2025; 22:2:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.