Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19676. sayfa)

5 sn
397.438
Cevap
8.877
Favori
85.581.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1703 oy
Öne Çıkar
Giriş

Değecek neyi var? Bence değecek bir yanı yok.

• Bugün 5. gün oldu, nasıl kaçırdım dediğiniz fırsat oldu mu? Benim olmadı. Konuda 5 günde 1000 mesaj atıldıysa 900ü vantilatör tavsiye mesajları, gerisi olmasa da olur indirimler.

• s.uzun kullanıcısına yanıt

8000₺’ye Macbook Air kaçırdım…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk gün s25 iptal edildi ona üzüldüm

iPhone 16 Pro Max 70-80 bin civarına düşmüştü, maalesef kaçırdım . sonrasında da bir daha indirime girmedi zaten iPhone'lar, hayır öyle ekstrem indirim de aramıyorum, normal indirimde yok 16 Pro'da. hâlâ bekliyorum belki son günlerinde bir şey olur diye, bakalım umarım...

• ultrAs28 kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdiyseniz hakem heyetine başvurabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon yurtdışı alışverişine kapandığından beri alışveriş yapasım gelmiyor , zaten geçmiş yıllarda yurtdışından çok uyguna ürünler alıyorduk , amazon.com.tr'nin doğru düzgün indirimini o zamanda görmemiştik Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• BessiR B kullanıcısına yanıt

Direkt iptal ettiler hocam

birisi şunu 80.399 liraya aldığını yazmış... macbook pro m4pro..16.2 inç.. 14 cpu 20 gpu çekirdek.. 24 ram..

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Vantilatör ucuza alanlar zaten 6-7 bin TL vantilotor mu olur dünyanın en basit ve ucuz maliyetli aleti sanki klima almış gibi seviniyorlar

Ben raket almıştım 79tl ye iptal oldu :(

• conmaxpayne C kullanıcısına yanıt

Konuda çok acayip derecede vantilatör mesajı var ve ucuz da değil.

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    375 oluyor

• Hiç biri zamanında satılan Flavel 1690 DC motorlu kadar iyi değil. Efsanevi model tekrar üretime girmedi yıllardır.

• conmaxpayne C kullanıcısına yanıt

Ya bunu dile getirmek istedim ama çekindim millet linçler diye. Honeywell çok sağlam marka. Şimdikiler bilmez de eskinin bilgisayarları atm cihazları hep honeywelldı. Hala birçok sektörde adını yürütür.

Ama gelin görün ki nihayetinde hava üfleyen alet hiçbir özelliği yok. Milyonculardan ucuzunu alıp geçerim vesselam.

İyi kötü durumu olan biri de 6-7 vantilatöre vereceğine 20 bine en ucuz klima var. Taksit maksit en ucuz klimayı alır geçerdim ben olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 12 Temmuz 2025; 16:7:36 >
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    Bunlar saat değil zaten hocam. Tıpkı telefonlar gibi saati de gösteren akıllı cihazlar.

Piyasada çok iyi fiyatlara çok güzel otomatik saatler var. Dededen kalma vostok, poljot ve babamdan hatıra Nacar tıkır tıkır çalışıyor yıllar sonra bile.

Ama bu saatlerin bir sıkıntısı var. Adamı koleksiyonerliğe zorluyorlar. Hastalık gibi bir şey.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

hangi modeli?

• baranel B kullanıcısına yanıt

Pasaportun kadar konuş.

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

Burda bunun fırsatını göremedik ama 80b iyi fiyatmış

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.