hele bi yakalayalım o kolay |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19616. sayfa)

-
-
Marshall Minor 4 alınır mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim. iyi forumlar
-
bende bunu sepete atmıştım ama bakiyem yok diye öyle kaldı. bence ilk görenlerdenim sepete atabildim yani. ilerlesem bence verirdi. hatta sildim ekledim falan 2 dakka geçti yani. sonrasında stok bitti. o ara denk gelen almıştır kesin.
-
Aktif,
Hatta akşam eve gelince yine sms doğrulaması yapayım dedim, evde bıraktığım diğer telefona sms geldi. Amazon sms doğrulamasında tanımlı telefon numarasının son 2 hanesini gösteriyor. Farklı 2 hattın da son 2 numarası aynı olunca yanımda taşıdığım hatta sms gelmiyor zannetmişim.
Ancak başarılı sms doğrulamasına rağmen bir sonraki adımda mutlaka tanımlı eposta adresine gelen kodu soruyor.
GMail epostada spam dahil her yeri boşalttığım halde “Epostanız yüzde 102 dolu ya yeni alan satın al yada email alıp gönderememe” diyor.
Gözünü seveyim yahoo’nun…
google drive doludur.
-
Kullanmadığımı zannediyordum,
20 yıldır bakmadığım arşiv varmış meğer,
Hemen temizliğe başlıyorum,
Teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 9 Temmuz 2025; 20:2:10 >
HP4000 kodu bitti mi bende olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Alınabilir hocam ama emsallerinden büyük bir farkını görmedim
-
Teşekkürler biraz daha inceleyeceğim
-
PHILIPS EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, Siyah
UBERKULOZ50 koduyl 4.299 TL
www.amazon.com.tr
PHILIPS EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Philips-EP2220-10-Otomatik-Espresso/dp/B07MMSHC4R
-
Dusmedi fiyat
-
Teşekkürler hocam çok iyi denk geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 9 Temmuz 2025; 20:23:30 > -
teşekkürler hocam
Aldiniz mi
37,5 numara.
909₺
Stokta sadece 3 adet kaldı.
amzn.eu
Prime Üyeleri için fırsat: PUMA Caven 2.0 Lux Spor Ayakkabı Unisex Yetişkinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DCSW1FYM?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_FMDMGDKHR9B8QXRJHJPX&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_FMDMGDKHR9B8QXRJHJPX&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_FMDMGDKHR9B8QXRJHJPX&previewDohEventScheduleTesting=C
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X