Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18419. sayfa)

5 sn
377.195
Cevap
8.731
Favori
81.802.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş
    500e sızma düşüyor ara ara 250 bile olsa almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat mı anlamadım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hculha H kullanıcısına yanıt

Aynen hb taksite fazla vade farkı geçirip müşteri kaybediyor 10 gün önce alttaki süpürgeyi oradan alayım dedim baktım taksite acayip vade farkı geçiriyor vaz geçip amazondan vade farksız 6 taksite daha ucuza aldım Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Versuni, Philips Xb7151/07 Marathon Daily Toz Torbasız Süpürge Powercyclone 8, Turbo Fırça, Xb7151/07, Siyah Ve Bakır
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7RGNNW2?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
  • Çok don fırsatı bekledim ama bir türlü gelmedi

• Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    481 tl ürüne 886 tl ödedim yurt dışı göndrim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    İndirim değil fiyat hatası olan bir üründü bu.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Emsa (Alman markası)

• Ödeme esnasında 1077 oluyor. Çok iyi fiyat bence.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    PUMA ST Runner v3 L Unisex Yetişkin Koşu Ayakkabısı, PUMA White-Vapor Gray-Vine, 42
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C33QPWDB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

keko shoes collection

• Dh bu aralar sık gümlüyor eskiden olsa sıcak fırsatlar 11.11 günleri falan biz çökerttik derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sucuk gayet iyi dana eti. Ama çok yağ saldı, kendisi de çok yağlı ama rahatsız etmiyor. Kimyonu biraz fazla, tuzu iyi acısı hafif tavsiye ederim bu fiyata iyidir .Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• gülümseten bitişine kalan süre 10 saat kalmış indirim mi vardı ee bi tane düzgün indirim görmedim bu ne şimdi? amazon abd ye bak yarısı indirim ile satıyor bizimkiye bak rezil. zaten her uyumlu değilsin falan kupon vermiyor bildiğin amazon değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakaaaa -- 30 Kasım 2024; 14:48:20 >
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Sen suçuk görmemişsin yağı basıp kitlenmişler

• epiques kullanıcısına yanıt
    %20 dana kelle, cıvındırık, yenmeyen Heryerin eti, %30 çöp iç yağı, bilumum baharat

Afyondan anam bastı eniştem yaptı hesabı 2 kg birinin zoruyla elime tutuşturulan sucuk aldım zamanında benim gibi hayvan bile önküre önküre yedi zorla 1 sene de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 30 Kasım 2024; 15:28:10 >

Bu sucuğun facebook'ta satılan tağşişli afyon sucuklarından farkı yok

• nays ile öderken 3d sms olmadan ödeme şansımız var mı

• 4-5 sayda bu SUCUK için mi konuşuldu? Yüz yılın kazığını yemişsiniz, afiyet olsun 😀

herkese farklı farklı gelmiş demek. ben de dün akşam tavada kızarttım, yağ falan salmadı. kimyon tadı da yok. sadece et tadı aldım. hatta lezzet olarak iyi bile diyebilirim. ancak çok yaş bir sucuk. dümen burada dönüyor bence. biraz kuruyunca yüzde 20 fire verecek. 500 olan fiyat 700'e çıkmış olacak.

• epiques kullanıcısına yanıt

Kırk yılın reebok ayakkabı modeli keko ayakkabısı oldu :)) Google'a keko ayakkabisi yaz asıl keko ayakkabı modellerini görebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Keko değil dızoo yada İngiliz diyebilirsin

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.