Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1326. sayfa)

5 sn
397.404
Cevap
8.878
Favori
85.575.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1703 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abur cubur dr.pepper falan işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Evet abur cubur falan var.

• Saticinin doğru düzgün kargolamasina bağli bence.
    Ben trendyol'dan Oreo almiştim ve kargolama iyi olduğu için tek bir kırık olmadan gelmişti kargom.

• amazon Türkiye’de o dedikleriniz satılmıyo olabilir hocam. isterseniz amazon yurtdışı konusunda sorun. daha detaylı bilgi verebilir oradakiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce satıcısı Amazon'un kendisi olarak bir Kinetix ayakkabı almıştım, geldi denedim ama hiç hoşuma gitmedi ayakkabı...
    MNG ile geri göndersem koşulsuz şartsız bir şekilde paramı kredi kartına iade alabilir miyim acaba yoksa kıldı tüydü bahane uydurarak parayı ödemek yerine ayakkabıyı bana geri mi yollarlar arkadaşlar?
    İade tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Amazon ve bahaneyi aynı cümlede kullanmayın bile, direk iadenizi alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinduzgun4141

Amazon ve bahaneyi aynı cümlede kullanmayın bile, direk iadenizi alırsınız.
    Şikayetvar da şöyle bir üstünkörü göz gezdirdimde sıkıntı yaşayanlar olmuş, o yüzden sormuştum...
    Pazartesi göndereceğim bakalım neticesini paylaşırım 👍

• Bu ekspress kargo olayı ne kadar doğru dedikleri günde gelir mi ?
    6963 TL
    www.amazon.com.tr
    MSI Pc Infınıte S 9Sı-096Eu I5-9400F 8Gb Ddr4 512Gb Ssd+1Tb Hdd Gtx1660 Super Gddr6 6Gb W10: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Inf%C4%B1n%C4%B1te-9S%C4%B1-096Eu-I5-9400F-512Gb-Gtx1660/dp/B084X6QSXW

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

Bu ekspress kargo olayı ne kadar doğru dedikleri günde gelir mi ?
    6963 TL
    https://www.amazon.com.tr/Inf%C4%B1n%C4%B1te-9S%C4%B1-096Eu-I5-9400F-512Gb-Gtx1660/dp/B084X6QSXW
    Pandemi döneminin en sıkıntılı, yasakların olduğu zamanlarda alışverişler yaptım ve dediği günden şaşma olmadı.
  • Ben standart kargo söylüyorum tahmin edilen tarih 3-4 gün sonrası oluyor ama 24 saat olmadan geliyor :)
    Rahatlıkla gönderebilirsiniz. Adamlar elektronik cihazlari alın kullanın beğenmezseniz geri yollayın diyor ki geri yollayıp iade alan var.

• Bugün sipariş verdim akşam kargoya teslim etmişler, yarın bende.

• Ürün dün akşam şipariş vermiştim ama çok korktum kargoda çalınırsa diye iptal ettim, hemen para iadesi yaptılar. Korkum gereksiz mi ?
    @GOXIN

• Satıcı amazon ise nokta korkma. Başkası olursa teslim almadığın için süreç uzar ama alırsın.

• Arkadaşlar merhaba, konudan biraz alakasız ama burada bilgisi olan arkadaş vardır. Geçen Amazon TR'den ps almak istedim alışveriş red edildi.
    Uygulamadan müşteri hizmetlerine girdim aranma talebi oluşturdum ve " İngiltere'den " arandım.
    Hesabımın bloke olduğunu riskli bir işlem olduğunu ve farklı bir tarayıcıdan girip bazı işlemler yapmam gerektiğini söyledi arayan bayan. Ben pek yapmak istemedim ve görüşmeden de nedende kıllandım. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Arkadaşlar merhaba, konudan biraz alakasız ama burada bilgisi olan arkadaş vardır. Geçen Amazon TR'den ps almak istedim alışveriş red edildi.
    Uygulamadan müşteri hizmetlerine girdim aranma talebi oluşturdum ve " İngiltere'den " arandım.
    Hesabımın bloke olduğunu riskli bir işlem olduğunu ve farklı bir tarayıcıdan girip bazı işlemler yapmam gerektiğini söyledi arayan bayan. Ben pek yapmak istemedim ve görüşmeden de nedende kıllandım. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?
    yeri burası değil ama cevaplayayım, amazon bu konuda gerçekten iyidir. uygulama üzerinden arama talebi oluşturuyorsunuz, onlar sizi arıyorlar, görünen numaranın ingiltere olması normal yani. buradaki diğer yerler gibi telefon başında beklemiyorsunuz.

ilk yüksek meblağlı alışverişinizde hesabınızı askıya alıyor. doğrulama yapmak için istenen şeyleri yolladığınızda hesabınız açılıyor (48 saat içinde sanırım)

o yüzden korkmanıza gerek yok. 48 saat içinde açılmazsa yada sorun çözülmezse tekra müşteri hizmetlerinden aranma talebi gönderebilirsiniz. merak edilecek bir durum yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

Ürün dün akşam şipariş vermiştim ama çok korktum kargoda çalınırsa diye iptal ettim, hemen para iadesi yaptılar. Korkum gereksiz mi ?
    @GOXIN
    Hocam niye korkuyorsun :) Ürün geldiğinde kamerayla video çekimi yaparak kutuyu aç sıkıntı olursa amazon anında çözer için rahat olsun.
  • 27 Haziran:

Trust 22885 Dikey Ergonomik Fare, Siyah / 81TL /
    www.amazon.com.tr
    Trust 22885 Dikey Ergonomik Fare, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Trust-22885-Dikey-Ergonomik-Siyah/dp/B07FLZ3XSK

Trust, 22630, Kablolu Klavye / 335TL /
    www.amazon.com.tr
    Trust, 22630, Kablolu Klavye: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Trust-22630-Kablolu-Klavye/dp/B07D98LT3C

Trust, 23309, Kablolu Kulaklık / 159TL /
    www.amazon.com.tr
    Trust, 23309, Kablolu Kulaklık: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Trust-23309-Kablolu-Kulaklık/dp/B07VMGK2GG

Carraro Force 700 27,5J 21V Vb 482H Dağ Bisikleti, Kırmızı / 1599TL /
    www.amazon.com.tr
    Carraro Force 700 27,5J 21V Vb 482H Dağ Bisikleti, Kırmızı: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Carraro-Force-482H-Bisikleti-Kırmızı/dp/B0832DJVFM

Lexar 256GB microSDXC UHS-I High Speed with Adapter (Class 10) / 319TL /
    www.amazon.com.tr
    Lexar 256GB microSDXC UHS-I High Speed with Adapter (Class 10): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Lexar-256GB-microSDXC-UHS-I-Adapter/dp/B07DGF6X6V

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

3 gün önce satıcısı Amazon'un kendisi olarak bir Kinetix ayakkabı almıştım, geldi denedim ama hiç hoşuma gitmedi ayakkabı...
    MNG ile geri göndersem koşulsuz şartsız bir şekilde paramı kredi kartına iade alabilir miyim acaba yoksa kıldı tüydü bahane uydurarak parayı ödemek yerine ayakkabıyı bana geri mi yollarlar arkadaşlar?
    İade tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
    Saygılarımla
    birkaç yıl önce amazon-de'nin fırtına gibi estiği dönemlerde, almanya'dan COLUMBIA bot almıştım.. ücretsiz kargo ile izmir'e göndermişlerdi.. gelen botu beğenmediğimi söylemiştim.. geri gönderin demişlerdi.. ptt kargo 60lira kargo ücreti çıkarmıştı.. kargo dekontunu da istemişlerdi, sonra kargo ücretini de iade etmişlerdi.. (durun daha bitmedi) .. adamlar o kadar anlayış gösterince ben de daha pahalı bir columbia bot satın almıştım ve çok da memnun kalmıştım.. üstelik o zamanlar aynı botu TR'de 1000liradan satıyorlardı ama ben almanyadan yarı fiyatından daha ucuza denk getirmiştim..

amazon-de TR'ye ücretsiz kargo ile satış yapmaya başladığı zamanlar ne güzeldi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 27 Haziran 2020; 23:51:23 >

Eğer tekrar amazon.tr den birşey alabilirim diyorsanız, para iadesini hediye kartı olarak yapabilirsiniz. Bu şekilde iadeyi ellerine kargo ulaştığı gün ve kesin yapıyorlar. Ben daha birkaç gün önce Samsung 860 evo iade ettim, ellerine ulaştıkları gün para hediye kartındaydı. Yani diğer firmalar ayrı, amazon apayrı.
  • 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.