Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1324. sayfa)

5 sn
412.368
Cevap
9.022
Favori
88.877.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1722 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirli bir müşteri sayısı vardı o promosyonun.

Maddelerin birinde şöyle yazıyor:

Teklif sadece Android veya iPhone için sağlanan Amazon Uygulaması’nda ve promosyon kodu talep eden ilk 500 müşteri için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 20 Haziran 2020; 20:27:23 >
    Bence burada mng'nin disiplinsizliği yatıyor.
    Umarım bir an önce değişir çalıştıkları firma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Sırf mngye vermesinler diye ekspres olanla almayı düşünüyorum. Monitör alıcam mng veya arasa verirlerse parçalarlar onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Grundig CG 5960 6 Dilim Tost Makinesi / 229TL /
    www.amazon.com.tr
    Grundig CG 5960 6 Dilim Tost Makinesi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Grundig-CG-5960-Dilim-Makinesi/dp/B08443FKT8

24" ASUS VP248H 1920x1080 1ms HDMI D-Sub Full HD, Düşük Mavi Işık / 805TL /https://www.amazon.com.tr/ASUS-VP248H-1920x1080-D-Sub-Düşük/dp/B07FLNLL1M

Lexon LA95MD Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, Dore / 364TL /https://www.amazon.com.tr/Lexon-Hoop-Bluetooth-Hoparlör-LA95MD/dp/B06XMQHK21

• quote:

Orijinalden alıntı: Impakt

Şu Le Petitler 1 sene önce falan 5-6 TL fiyatlarındaydı ne kadar artmış ya.
    250 ml'dir onlar hocam

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, 550 Ml
    www.amazon.com.tr
    Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, 550 Ml: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B085DZM86S/ref=cm_sw_r_sms_c_api_i_6t97EbK88FV0C

9.90₺

Familia Plus 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li 1 Paket (1 x 32 Adet)
    www.amazon.com.tr
    Familia Plus 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li 1 Paket (1 x 32 Adet): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBJMT3/ref=cm_sw_r_sms_c_api_i_Ru97Eb32S7194

30.90₺

Papia Tuvalet Kağıdı, 32'li
    www.amazon.com.tr
    Papia Tuvalet Kağıdı, 32'li: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00SYJDIDA/ref=cm_sw_r_sms_c_api_i_mv97EbCPTNHHZ

39,90₺

Omo Active Fresh Beyazlar İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı, 1950 Ml, 30 Yıkama
    www.amazon.com.tr
    Omo Active Fresh Beyazlar İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı, 1950 Ml, 30 Yıkama: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084XTHFRK/ref=cm_sw_r_sms_c_api_i_Uw97Eb1QCR7C5

25₺

• Arkadaşlar Amazon'dan ilk kez Sipariş verdim;
    Buradan edindiğim püf noktalara istinaden aldığım tüm ürünlerin satıcısı: Amazon Türkiye
    Amazon tek seferde, bir kalemde hepsini gönderir diye düşünerek (Toplamda 7 parça) farklı ürün aldım...
    Örneğin, Lumberjack 1 adet ayakkabı
    Kinetix 1 âdet ayakkabı
    Familia plus 32 li tuvalet kağıdı (3 ADET)
    Prill bulaşık deterjanı 4 kg (2 ADET) VB....

Soru şu ki; 3 adet tuvalet kağıdından Sadece 1 adedi gönderildi! Diğer 2 si hazırlanıyor görünüyor???

Aynı şekilde 2 bulaşık deterjanından 1 i gönderilmiş ama diğeri hâlâ hazırlanıyor görünüyor???

Sistem hep böyle mi işliyor? Yani, 7 parça ürün MNG KARGO ile Atıyorum biri bugün, diğeri ertesi gün, bazısı üçgün , bazısı da 1 hafta sonra vb.....Ayrı ayrı mı gelecek bu durumda?

Hocam amazon zaten ilk başta şu tarihe kadar gönderilir der yani siz 22 sinde ürün alırsanız 02 de teslim edilecek diyebilir bunu yasal sıkıntı olmasın diye der ama genelde 1-2 güne size ulaşmış olur ürün. Bir de müşteriyi bekletmemek için parça parça da ürün yolluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Arkadaşlar Amazon'dan ilk kez Sipariş verdim;
    Buradan edindiğim püf noktalara istinaden aldığım tüm ürünlerin satıcısı: Amazon Türkiye
    Amazon tek seferde, bir kalemde hepsini gönderir diye düşünerek (Toplamda 7 parça) farklı ürün aldım...
    Örneğin, Lumberjack 1 adet ayakkabı
    Kinetix 1 âdet ayakkabı
    Familia plus 32 li tuvalet kağıdı (3 ADET)
    Prill bulaşık deterjanı 4 kg (2 ADET) VB....

Soru şu ki; 3 adet tuvalet kağıdından Sadece 1 adedi gönderildi! Diğer 2 si hazırlanıyor görünüyor???

Aynı şekilde 2 bulaşık deterjanından 1 i gönderilmiş ama diğeri hâlâ hazırlanıyor görünüyor???

Sistem hep böyle mi işliyor? Yani, 7 parça ürün MNG KARGO ile Atıyorum biri bugün, diğeri ertesi gün, bazısı üçgün , bazısı da 1 hafta sonra vb.....Ayrı ayrı mı gelecek bu durumda?
    Amazon ABD'de siparişleri mümkün olduğunca birleştir diye bir seçenek var ama burda yok nedense. Aslında daha kolay bile olur amazon için Türkiye'de bunu yapması, bir tane depo var sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

genelde parça parça gönderiyor hazır olan ürünü bekletmeyip hemen kargoya veriyor, 2-3 gün içinde hepsini kargoluyor...
    Teşekkürler arkadaşlar...
    Böyle olacağını bilseydim Sipariş vermezdim...
    Bir de bugün hafta başı pazartesi nasılsa, en geç 5 gün içinde cumaya kadar elime geçer diye hesap Edip işyeri adresini verdim...
    Adamlar daha 2 ürünü yolladı, 5 parça hâlâ hazırlanıyor...
    Cumartesi, pazar günü işyerinde kimse yok...
    Tüm planlar altüst oldu böylece...
    Her şeyi geçtim Zaten kargolar malûm sıkıntı! İşin gücün yoksa her bir parça ürün geldikçe kargoyla ve kargocuyla uğraş dur!
    Hayır, madem elinde hemen (bir bütün olarak tamamını aynı anda) gönderebilecek sayıda ürünün yok, bunu o ürünün karşısında neden belirtmiyorsun???
    Atıyorum tuvalet kağıdının karşısında 3 ve üzeri alımda 3 ü hemen kargolanir ama diğerleri şu şu zamanda kargoya verilir vs. Desen insanlarda ona göre Sipariş verir!
    İnşaallah sağ salim şu ürünleri alırım da bir daha da asla Amazon'dan bu şekilde toplu alım mı? Bu ilk ve son olsun...

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Tüm ürünler amazonun kendi sattığı ise genelde tek parça gönderiyor. Ama içinde farklı satıcılar varsa mecburen ayrı ayrı geliyor. Çünkü çoğusu başka şehirlerden gönderiyor.

Orijinalden alıntı: abrooke139

Tüm ürünler amazonun kendi sattığı ise genelde tek parça gönderiyor. Ama içinde farklı satıcılar varsa mecburen ayrı ayrı geliyor. Çünkü çoğusu başka şehirlerden gönderiyor.
    İstisnasız tüm ürünler Amazon un satışı üstad...
    Bende öyle düşünüyordum ama maalesef hayal kırıklığı oldu benim açımdan...

Hmmm Ben 3 parça ürün almıştım ve aynı günde gelmişti tek kutu içerisinde. Daha sonra satıcısı farklı bir ürün ile birlikte amazonun kendi sattığı bir üründen almıştım. Onlar ayrı ayrı gelmişti. Sizdekinin nedenini çözemedim zira satıcı ve depo kendisinin. Tek ihtimal stokta yok olduğunu farketti ve kısa sürede tekrar tedarik etmeye çalıştı. Mağdur etmemek için de ayrı ayrı gönderdi. Bunu boyner sık yapıyor. Tedarik ettikçe parça parça gönderiyor.
    Ben bir defa (ilk ve son) idefix kullanmiştim, orda da iki kargoda gelmişti ürünler. Hâlbu ki hepsi hazir olsun öyle gönder kitaplarin yarisi geldi diğer yarisini mi bekliyicem? Böyle bir seçenek varsa da,müşterinin onayini alip yapmalari doğru olur.

• Cuma akşamı hepsinin satıcısı amazon 7 parça ürün aldım, bugün aynı kutunun içinde hepsi kolay tarafından ulaştırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma100 -- 22 Haziran 2020; 22:23:4 >

Orijinalden alıntı: enigma100

Cuma akşamı hepsinin satıcısı amazon 7 parça ürün aldım, bugün aynı kutunun içinde hepsi kolay tarafından ulaştırıldı.
    Peki süreçte Ben de olduğu gibi sizde de parça parça (Atıyorum x ürün kargoya verildi yazarken, Y ürün hâlâ hazırlanıyor) olarak mı görünüyordu sitede? Yoksa 7 parçanın hepsi aynı anda kargoya verildi mi yazmıştı?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.