Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (12409. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 55 Misafir (6 Mobil) - 66 Masaüstü8 Mobil
5 sn
387.234
Cevap
8.783
Favori
83.770.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1688 oy
Öne Çıkar
Giriş

Ben de Philips EP5443/70 ya da siemens bakıyorum ancak siemens bi ara indirimdeydi burada çok kişi aldı iade etti kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Philips EP2231/40 bu model yeterli olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gaddar075 kullanıcısına yanıt

Aradaki farklarına bakmak lazım hocam attığımın rengi de çok hoş

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

Bu tarz makinelerin sütlü kahveleri verimli olmuyor. Genelde standart oluyor ve temizliği zor oluyor. Sütlü kahve çok içmiyorsanız uygun bir espresso işinizi görür. Vestel espr8019 öneririm.

Sütlü kahve için de pilli köpürtücü, cezve ile halledersiniz. İstediğiniz ölçüde yaparsınız

• Robot süpürge önerisi olan var mı çok teşekkür ederim şimdiden

• celebic kullanıcısına yanıt

Bugün bir columbia mağazasına girdim bu montu sordum bize gelmiyor dedi iyimi dedim eh işte polyester dedi. Ne düşünüyorsunuz

• Değerli forumdaşlar amazon memleketimize geldiğinden beri alışveriş yapıyorum. Bugüne kadar hiçbir olumsuz durum yaşamadım. Ta ki bugüne kadar :s Ağustosta bir kulaklik aldım, kulaklığın ses kartı bozuldu. Mh hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Ürünün amazon germany tarafından satıldığını değisim ve servis hizmetlerinin bulunmadığını bu sebeple para iadesini yapacaklarını söyledi. Yapacak başka bir şey olmadığından bende tamam dedim. Gelen iade mailinde tutarın 3 te 1 ni kesmişler. Yani 1500 liralık kulaklıgı 900 küsür lira iadesini yapabiliyorlarmış. Tekrar aradım mh yi işinize gelirse yasal haklarınızı kullanın diye cevap aldım. Sattığı malın arkasında durmasını bir kenara bıraktım. Bu haracı benden neden kesiyor, bilen var mıdır ? Benzer durum yaşayan varsa sürecini anlatırsa sevinirim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frauboard kullanıcısına yanıt
    Size mal bedeli iade edilmis ama ithalat bedeli (gumruk bedeli) devlet tarafindan (amazon araciligi ile) tahsil edildiginden iade edilememis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akelei kullanıcısına yanıt
    Yani bir şekilde alamayacağız bu tutarı öyle mi !

• Hips H kullanıcısına yanıt

Aynı fiyat hocam değişmemiş. Pili gerçekten iyi ve verimli çalışıyor. Normalde ben 18650 pil kullanan T6 ve XM-L2 cree ledli fenerlerde bu süreleri göremedim.

750lm yazıyor başlıkta ama muhtemelen hata yapmışlar. 800 Lümen yükseği, turbosu ise 1000LM. Normal kullanım için oldukça ideal. Atımı da güzel, etrafı da aydınlatıyor odak notasını da aydınlatıyıor. MErcekli fenerlerden nefret ettiğim için normal reflektörlü fener arıyordum, çoğu benzer fiyatta. 2000lm olan ufak fenerlerle karşılaştıran birisi vardı youtube'da arasında ciddi bir fark yok açıkçası. 1000 üstüne çıkınca reflektör tasarımı kendini göstermeye başlıyor artık. 2000lm üstünü almayacaksan ara değerlerde bir fener aramaya çok gerek yok, anormal bir fark olmuyor çünkü.

Ben önceden VARTa F10 almıştım. 150 metre atım var diyordu. Ama alakası yok, önümü zor aydınlatıyordu. Bununla karşılaştırınca bu ciddi olarak öne geçiyor.

Tek eksisi ise type-c olmaması ve pili değişmiyor. Yani değişir belki ama ön kısmını çok sağlam kapatmışlar ben açamadım. Aça bilseydim type-c soket yapacaktım aleti   Bu fiyata çiftli mercekli fenerler falan var, fiyatına bakınca pahalı gibi gözüküyor ama reflektörlü olan fener sayısı çok az. Markasız ve hiç test edilmemiş ürünler var. Bir de arka taktik butonları güzel.

Mesela kırmızı olan kısım da buton. Sarı ile açıyorsunuz aleti direkt 800lm de açılıyor. Sonra kırmızı metale basayarak modlar arasında geçiyorsunuz. Kırmızıya çift tıklarsanız turbo mod . Fener kapalıyken ya da normal modda kulalnıyorsan kırmızıya uzun basarsan strobe moduna geçiyor savunma yapmak için. Yani tam silahla falan kullanmak için tasarlanmış bir taktik fener olmuş :D

Ayrıca bu zamana kadar eskiden aliexpressden aldığım fenerleri ya da piyasadan F/p olsun diye aldığım fenerleri kullanıyordum hepsi de mercekli. ama kapama butouna basarken (buna 3 ay önce aldığım varta 'da dahil) titreşim oluyordu ışıkta. Hatta zamanla pil dolu olsa da temassızlık var gibi düşük ışıkta yanıyordu. Switch bozuluyordu hep. 2 haftadır feneri sürekli aç kapa yapıyorum bunda hiç böyle bir şey olmadı. Odanın lambasını yakmışım gibi şak diye açılıyor ne titreme var ne ışıkta azalma. Butonu hoşuma gitti maşallahı var :D

ama tabi daha bilindik ve pahalı fener markaları ile karşılaştırıalamaz şu an için. Uzun ömürlü olur mu olmaz mı bilemiyoruz. 2 haftalık kullanımıma göre alet oldukça yeterli. 800lm ise iyi ayarlanmış. Kimi fenerlerde 2000lümen turbo oluyor, normal çalışması 600 ya da 300lm oluyor mesela. Bunda ışık geçiş lümen değerleri iyi ayarlanmış. Turbo ile yüksek mod arasında uçurum yok.

Şu arkadaşın kanalında incelemesi var. Ben de bu arkadaşta görünce cesaret edip aldım. Yoksa başka markasız bir şey alacaktım amazondan. Aliexpress'de güzel ürünler var ama vergi işi berbatmış orada hiç bulaşmadım.

Kürşat Uçaryoutube
    EVERBRITE Şarj edilebilir LED el feneri, 750 lümen süper parlak taktik el feneri, USB hızlı şarj, hızlı değiştirme 6 mod için yan şalter, suya dayanıklı, kamp, yürüyüş, acil durum köpek gezdirme için https://www.amazon.com.tr/dp/B097MLYQ9N?ref_=cm_sw_r_apann_dp_ANS163A85N2XJ949X1FC
    https://www.youtube.com/watch?v=ZiZA5RlLF1M&t=671s

Kürşat Uçaryoutube
    Everbrite Led Tactical Flashlight Saha İncelemesi. Çok Yeterli Arkadaşlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=CStXU01DIvM&t=49s

Kürşat Uçaryoutube
    Merak Edilen, Wurkkos FC12 vs Everbrite Tactical El Fenerleri Saha Kıyaslaması.
    https://www.youtube.com/watch?v=3U9ocOzjCic&t=12s

amazon
    EVERBRITE Şarj edilebilir LED el feneri, 750 lümen süper parlak taktik el feneri, USB hızlı şarj, hızlı değiştirme 6 mod için yan şalter, suya dayanıklı, kamp, yürüyüş, acil durum köpek gezdirme için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B097MLYQ9N?language=tr_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Mart 2023; 23:16:35 >

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt

haydaa, aşırı ihtiyacım vardı böyle bir ürüne bedavaymış kaçırmışız be. Bir tane de EDC çanta bulmuştum çok iyi fiyata. Kart kesilsin diye beklerken kaçtı geçenlerde. Müthişti o da. Stok bekliyorum ama girmiyor.

Hocam naçizane görüşüm şudur : bu ara çok görüyorum Amazon şikayetleri ki hiç bunlar yoktu önceden. Memleketim insanı iyi niyeti hayvan gibi sömürmeyi çok iyi becerdiği için sanki Amazon artık o eski tavrından vazgeçiyor gibime geliyor. Evet yasal olarak iade etmek zorunda değil o kısmı ama ben daha 2 kere aliexpress üzerinden ürün aldım çoklu adet olarak. Arızalı olanlar vardı ve adamlar gık etmeden direkt olarak vergi herşey dahil ürün başına düşen parayı iade ettiler. İşin özeti biz bu kafada olduğumuz sürece ne Amazonun eski halinden eser kalır ne de bu tip adamların ülke siyasetine geçerek iyi vatandaş olanları sömürmesi biter. Ne diyelim Amazon hikayesi de sona eriyor gibi. Artık fedakar Amazon yok. İnşallah yakında iyice N11 ve hb çirkefliğine bağlamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 5 Mart 2023; 22:51:58 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Link rica edebilir miyim hocam

Bende bu tarz uygun fiyatlı bir şey arıyordum teşekkür ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle0666

Bugün bir columbia mağazasına girdim bu montu sordum bize gelmiyor dedi iyimi dedim eh işte polyester dedi. Ne düşünüyorsunuz

Columbiada satılan bütün ürünler polyester o mağazada da ipek ürün satmıyor

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Valla dilim yandı bir kere, garanti yok bir şey yok, bu saatten sonra almam hayatta bu tip ürünler. Dükkana eve alışverişim bu sene 200k nın üzerinde. Müşteri seçtiklerini de düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı :S

Hocam öyle güzel anlatmışsınız ki alaşım geldi.

Link varsa atar mısınız?

Bize haktır hocam. Genele bakın burada vardı adam 32li tuvalet kağıdı almış Amazon dan 8 adet kullanıp bu bana alerji yaptı diyip iade etmiş bir de gülerek forumda anlatıyordu. İşte bu gibi tipler ile gelinen sonuç. Geçmiş olsun diyelim

• aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Kapusonu olsa hemen alırdım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.