amazon da boykot listesinde. o duyarlı arkadaşlar amazona da giriş yapmasınlar. |
Bildirim
amazon da boykot listesinde. o duyarlı arkadaşlar amazona da giriş yapmasınlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 25 Kasım 2023; 9:0:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amazon yapa yapa maden suyu ve gazlı şekerli içecekte indirim yapmış. Acaba bize bu döviz kuru ile anca hazmedersiniz şeklinde bir mesaj mı veriyor :) |
Boykot listesinde olduğu için satın aldım, teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ne kadar irrite edici mesaj ve ne kadar itici bir üye... |
Teşekkürler, aldım bende. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sekersizlerden aldim tesekkurler. |
Mesajınızı görünce 4 adet satın aldım teşekkürler |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 26 Kasım 2023; 16:42:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ananaslı dan dün almıştım. normnaline gerek yok. ankarada groslarda beypazarı 80 lira kolisi. 15 lira ucuz diye sırma almiim dedim. bu arada favorişm inişdibi |
Bu mesajınızla insanlara ne kadar da itici olduğunuzu neden göstermek zorundasınız acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Kasım 2023; 17:16:52 > |
Tüh Kaçırmışız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 26 Kasım 2023; 17:29:7 > |
Keyfim öyle istedi. |