|
Arkadaşlar ne yapacağımı bilemediğimden konu açayım dedim sinirden kalbim sıkışıyor belki buralarda bilen birisi vardır da yardımcı olur bana. Cumartesi günü Amazon.in'den PSN kuponu almaya çalıştım, satın alımı gerçekleştirdim ücret hesabımdan çekildi. Siparişime bakayım derken bir anda hesabım kitlendi, neyse 5 dakika sonra hesabı açtım fakat ne siparişim gözüküyor ne de iade ile alakalı bir şey. Öncelikle bekledim sonra Pazar günü Amazon.com.tr'ye yazdım, böyle böyle oldu yardımcı olur musunuz diye, Amazon.in ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Tamam dedim ama bekledim gene. Bugün saat 11 civarı Amazon.in ile yazılı görüşmeye çalıştım 1 saat öyle geçti halledemediler, telefonla aradılar 1 saat yine öyle görüştüm yine halledemediler. Gittiler en sonunda dediler Amazon.com.tr ile görüşün, TR'yi aradım biz işleme erişim sağlayamadığımız için müdahale edemiyoruz İN ile görüşün. Ya dedim 2 saattir orasıyla görüşüyorum zaten, yok yani kısır döngüye düştüm. Arkadaşlar şu anda 368 lira param haybeye gitmiş vaziyette. Ne yapabilirim, ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında nereye başvurabilirim nasıl kovalayabilirim bilen birisi varsa yol gösterebilir mi gerçekten o kadar daraldım ki şu an. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt