Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Ben mavic pro fly more combo aldım, tavsiye ederim. Taşıması kolay olunca insanın daha çok kullanası geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Herkese merhaba. 140 dolar + 23 dolar da depozit olacak şekilde 1 adet stetoskop almayı düşünüyorum almak istediğim şey burada 900 tl onun için fiyat cazip geliyor. Gümrük yönetmeliğini şöyle bir okudum sıkıntı olacağını sanmıyorum ama siz daha tecrübelisiniz gümrükte bir sıkıntı olur mu daha önce deneyen arkadaşlar var mı? Satıcı amazon amerika. Ürün fiyatı 30 dolar üstünde olduğu için vergilendirilecek depozit de bunun için var buraya kadar güzel. Yine de takıldı diyelim gümrükteki adam belki zevkine bırakıyordur hani . Öyle bir durumla karşılaşırsak ne yapıyoruz?

3M Littman markadır kesin.

Daha önce soranı çok gördüm sorun olacağını sanmam almışlardır mutlaka.

Son soru için ilk sayfada "noter" diye aratın.

Tamamdır teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacilar onu bunu birakinda ekran karti geldi amzondan kutusu yirtik hafif geldi iki yan tarafta yirtik var biraz.

Amazona hic yakismadi. Denemedim karti. Gondersek mi?

• Arkadaşlar nasıl olduysa biri amazon hesabımı hacklemiş nereye mail atayım amazon.de'den türkçe chate bağlanayım dedim ama giriş yapmak gerekiyor yapamıyorum mailim lanzhanbi1@163.com diye birşey olmuş var mı başına gelen ? türkçe mail atabileceğim bir yer varsa iyi olur yada yeni üyelik açıp amazon.de'den chate mi bağlanayım yol gösterin ?

Ayrıca mailime daha önce amazona giriş yapabilmek için kod gelmiş mail açılmamış eğer mailimi hackleseydi bir sürü hesap giderdi mailime giremeden bunlar nasıl oldu bilmiyorum kredi kartım kayıtlı değildi diye hatırlıyorum şuan için bir alışveriş gözükmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathu Z kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ben hep bagajda gezdiriyorum ama bazen üşeniyorum çıkarmaya. Mavic de öyle bir dert olmaz

• Merhabalar,

Amazon.com dan dün bir figür almıştım. Bugün de bir saat aldım.

Az önce account alert diye bir mail geldi. Hesabıma sözde birileri girmeye çalışmış. İki siparişim de gitmiş, gözükmüyor.

Figürün parası çekilmişti provizyonda bekliyor. Saatin ki kartta gözükmüyor.

Sipariş kısmında bir şey gözükmüyor, gelen mailde siparişlerin iptal edildi gibi birşeyler yazmışlar ama şimdi mail geldi figürün kargoya verildi diye. Ama dediğim gibi siparişlerde gözükmüyor.

Fikri olan var mı bu konuda acaba?

Bu arada figürün satışçısı bir firmaydı, saatinki amazon.

Şimdiden teşekkürler.

• JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    pazartesi günü 190 euroluk bir saat aldım amazon.de den yapıkredi sanal kart ekleyip ödemeyi öyle yapmak istedim bir kaç saat icinde amazon pos dan 1 euro cekilmiş
    daha sonra salıyı carsambaya baglıyan gece 01:00 civarı banka aradadı amazon ödemesi gerceklesiyor suan 800 küsür lira dedi onaylıyormusunzu sizin tarafınızdanmı yapılıyor dedi evt dedim parayı öyle çektiler
    euro olarak satın almıstım banka kurundan dolayı 20-30 lira arası bir kur farkı bindirmisler bu amazonunmu bankanınmı bindirmesi bilmiyorum
  • ama böyle bi ibare var ne anlama geliyor abi In stock on August 30, 2017.
    Order it now.
    This item ships to Turkey. Learn more
    Ships from and sold by Amazon.com in easy-to-open packaging. Gift-wrap available.

30 Ağustos 2017'de stokta.
    Şimdi sipariş verin.
    Bu madde Türkiye'ye gönderilir. Daha fazla bilgi edin
    Açığa uygun ambalajda Amazon.com'dan gönderilir ve satılır. Hediyelik paket kullanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk66

Hacilar onu bunu birakinda ekran karti geldi amzondan kutusu yirtik hafif geldi iki yan tarafta yirtik var biraz.

Amazona hic yakismadi. Denemedim karti. Gondersek mi?

kasaya paketi takmayacaksanız sıkıntı olmaz gibi geliyor.

Sonuçta paket.

Kartı deneyin sıkıntı yoksa iade etmek için en ufak neden göremiyorum.
  • Drevo SSD hadi gel artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye çekimi değerlendirmek için ürün alıp satmak istiyorum. Kolay sayılabilecek hangi ürünü tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Drevo SSD hadi gel artık..

Aynen ben de sipariş verdim. İki aydır bekliyorum.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Arkadaşlar Amazondan ilk alışverişim, 21 Temmuz dan itibaren İstanbul da gümrükte gözüküyor. Ayakkabı satın almıştım o da 24$. Normal bir durum mu bu??

• https://www.amazon.de/Diebstahlsicherungen-Granit-Extreme-Black-56560/dp/B009ENJOEW/ref=sr_1_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1503733710&sr=1-1&keywords=abus+granit+extreme+plus+59

Yukarıdaki linkteki motosiklet kilidi ödeme ekranına gelince 200 euro gözükmekte vergi vs. herşey dahil fiyatı bu mudur ?
    Gümrükte falan herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? Eğer çıkarmaz ise 400-500 tl ucuza gelmekte türkiyedeki fiyatından ilgilenenler için güzel bir fırsat.
    Aşağıya da trdeki linkini de ekledim.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-motosiklet-kilidi-GRANIT-EXTREME-PLUS-59-Zincir_665.html

• https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/platinum-yurtdisi-kampanyasi

Bonus Platinum ile tek seferde yapacağınız ilk 250 TL ve üzeri yurt dışı alışverişinize 25 TL bonus verilecektir.

Kampanyadan Bonus Platinum ve Bonus Premium sahipleri yararlanabilir.

BJK Bonus Platinum, Fenerbahçe Bonus Platinum, GS Bonus Platinum ve Trabzonspor Bonus Platinum kart sahipleri de yararlanabilir.

Kampanyaya sadece BonusFlaş ile katılım sağlanabilir.

Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya sadece yurt dışında yapılan peşin işlemler dahildir.

İnternetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.

döviz cinsi ekstreyi açın kur farkı ödemeyin

• Skechers ayakkabı indirimi yok mu bu aralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Arkadaşlar nasıl olduysa biri amazon hesabımı hacklemiş nereye mail atayım amazon.de'den türkçe chate bağlanayım dedim ama giriş yapmak gerekiyor yapamıyorum mailim lanzhanbi1@163.com diye birşey olmuş var mı başına gelen ? türkçe mail atabileceğim bir yer varsa iyi olur yada yeni üyelik açıp amazon.de'den chate mi bağlanayım yol gösterin ?

Ayrıca mailime daha önce amazona giriş yapabilmek için kod gelmiş mail açılmamış eğer mailimi hackleseydi bir sürü hesap giderdi mailime giremeden bunlar nasıl oldu bilmiyorum kredi kartım kayıtlı değildi diye hatırlıyorum şuan için bir alışveriş gözükmüyor.

İlk sayfada hesaba giriş yapmadan M.H'ye ulaşmanın anlatımı var, bağlanın ve durumunuzu anlatın çözerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EriadoR_

Merhabalar,

Amazon.com dan dün bir figür almıştım. Bugün de bir saat aldım.

Az önce account alert diye bir mail geldi. Hesabıma sözde birileri girmeye çalışmış. İki siparişim de gitmiş, gözükmüyor.

Figürün parası çekilmişti provizyonda bekliyor. Saatin ki kartta gözükmüyor.

Sipariş kısmında bir şey gözükmüyor, gelen mailde siparişlerin iptal edildi gibi birşeyler yazmışlar ama şimdi mail geldi figürün kargoya verildi diye. Ama dediğim gibi siparişlerde gözükmüyor.

Fikri olan var mı bu konuda acaba?

Bu arada figürün satışçısı bir firmaydı, saatinki amazon.

Şimdiden teşekkürler.

Amazon.de mi ?

Üstteki arkadaşta aynı şeyi söylemiş birileri toplu saldırı falan mı yaptı ne oldu girin M.H ile konuşun ve bunun başkaları tarafından yaşandığını da söyleyin onlarda bir baksın belki bir saldırı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamEnergy

ama böyle bi ibare var ne anlama geliyor abi In stock on August 30, 2017.
    Order it now.
    This item ships to Turkey. Learn more
    Ships from and sold by Amazon.com in easy-to-open packaging. Gift-wrap available.

30 Ağustos 2017'de stokta.
    Şimdi sipariş verin.
    Bu madde Türkiye'ye gönderilir. Daha fazla bilgi edin
    Açığa uygun ambalajda Amazon.com'dan gönderilir ve satılır. Hediyelik paket kullanılabilir

Ürün stoğa 30'un da girecekmiş onu söylüyor, şimdi sipariş versen bile o tarihten önce kargolanamaz yani.
  • kalderons K kullanıcısına yanıt
    Satıcı ve kargolayan Amazon değil sanırım ? o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.