(Amazon Prime) LG 29WK500 Ultrawide IPS Monitör 29 inç ₺1.358,26

-
-
Site çöktü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
indirim yok gibi bence
-
dhdan bi linke tıklayana kadar sitede geziyordum linke tıkladım patladı giremez oldum
-
Özelliklerde HDR 10 yazıyor ama yorumlarda birisi HDR yok yazmış??
-
4k değil işe yaramaz.
2k nın altı, fhd'nin üstü. Bence bu fiyata kaçırılmamalı. Düz fhd 29 ips ler bu fiyatın üstünde.
-
1 ay önce zaten 1400-1500 bandında dolar gene aynı dolardı.Bir fark yok.
1500 TL'ye kadar monitör bakıyordum sonra parayı başka şeylere harcadım keşke onun yerine bu monitörü alsaymışım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos4k değil işe yaramaz.
-
Bende 24 inç var full hd pikseller belli olmaya yakın bu 29 lukta sayılır heralde o pikseller
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Piksel sayma ile ilgili problemim yok, varsın görünsün.
Acaba bu mu yoksa 32 lik Samsung mu?
Arada bu fiyatlara iniyor o da.
Renk doygunluğu siyah performansı daha önemli bana.
-
Prime fırsatları boş çıktı.
Biri ultra-wide diğeri değil. Bunları karşılaştırmak mantıklı değil ki.quote:
Orijinalden alıntı: hastahalilPiksel sayma ile ilgili problemim yok, varsın görünsün.
Acaba bu mu yoksa 32 lik Samsung mu?
Arada bu fiyatlara iniyor o da.
Renk doygunluğu siyah performansı daha önemli bana.
lg 29wl50s-b Kullanıyorum. Aradaki farkı bilmem lakin monitörümden memnunum. Yaklaşık 50-60cm mesafeden bakıyorum piksel sayılma durumu yok. 1740 liraya almıştım bir hafta önce. Geniş ekran ve full hd olması bence güzel. 17" laptop un ikinci ekranı olarak ya da direk tek monitör olarak da kullanıyorum. Ben alacaklara tavsiye ederim. Not: Benim modelle aralarındaki farkı bilmiyorum.
Ekleme: Monitör çerçeveleri kalın. Yaklaşık 1cm sol-üst-sağ ve 2cm alt. Alıştıktan sonra sorun olmuyor. Yazı okumak için almıştım. İşini görüyor. FHD+ yazı okumak için daha iyi üstelik. 2k olsaydı metin ve obje boyutu bir tık küçülecekti. Bunda yerli yerince diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ireMaN -- 14 Ekim 2020; 1:16:1 >
En Beğenilen Yanıtlar

1 ay önce zaten 1400-1500 bandında dolar gene aynı dolardı.Bir fark yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X