Şimdi Ara

Amazon Kargo Ücreti Ne Kadar Tutar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atıyorum 30 dolarlık bir mouse alcaz... ne kadar tutar bunun ücreti?

Kargo ücreti amerikadan mı, yoksa almanyadan mı daha ucuza gelir? yaklaşık bi fiyat biçin tecrübeli beyler

• Ödeme sırasında kargosunu gösteriyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Ödeme sırasında kargosunu gösteriyor zaten.

göstermiyo hocam
  • Link alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

göstermiyo hocam

Göstermiyor da şuraya bir miktar para bırakın biz içinden kargo parasını çekeceğiz mi diyor? :D Ürünü satın aldıktan sonra en son ödeme kısmında görülür kargo ücreti, yoksa kargo ücretsizdir. Kapıda ödeme olacak hâli yok ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

quote:

göstermiyo hocam

Göstermiyor da şuraya bir miktar para bırakın biz içinden kargo parasını çekeceğiz mi diyor? :D Ürünü satın aldıktan sonra en son ödeme kısmında görülür kargo ücreti, yoksa kargo ücretsizdir. Kapıda ödeme olacak hâli yok ya :D

ürünü satın aldıktan sonra kargo ücretini görsek nolur hocam giren girmiş zaten.
    almadan önce görmem lazım. Hem bazı ürünler de ücretsiz kargo yazıyor mesela. Halbuki ücretsiz falan değil. Koskoca internette araştırma yaptım , bir tane net cevap yok şu olayla ilgili. çok garibime gitti gerçekten.

@Mr. Management

örneğin bu

https://www.amazon.de/Naughty-Dog-B548482-Uncharted-PlayStation/dp/B00KX1LXTI/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1474146543&sr=1-1&keywords=uncharted+4

• Gösteriyor işte
     Amazon Kargo Ücreti Ne Kadar Tutar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    PTT KARGO KAÇ GÜNDE GELİR?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ödemeyi yapmadan önce gösterir herşey dahil ücretini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.comdan al 5dlar normalde ve oranin destegi diger sitelerine gore cok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Amazon.comdan al 5dlar normalde ve oranin destegi diger sitelerine gore cok daha iyi

hocam benim amazon.de hesabımda 20 euroluk kod var da o yüzden orda harcamak istiyorum.
    aslında alcak bir şey de bulamıyorum... bu parayı nakit olarak çekmemin veya amazon.comdaki hesabıma aktarmanın herhangi bi yolu var mıdır?

@Mr. Management

7 adımlık işlem listesinde son adım olan "onayla" ya tıklayınca mı gözüktü hocam bu? ben 6ya kadar baktım, 7de onay diyince tırsıp tıklamadım. ne zamandır alışveriş yapmıyorum amazondan
  • Bilmiyorum onu pek al bisi sat trde 20 euro az degil :D

• arkadaşlar amazonda sipariş onaylama ekranın usd veya try olarak seçim yapabiliyoruz ya orada usd olarak seçmemiz bir sorun teşkil eder mi?
  • Eğer Türkçe olmasını istiyorsan de sitesinden al çünkü 2.bölge gelir.Amazon.com All bölge (Us) yolluyor oyunlar Türkçe gelmiyor.Bu arada adresin kayıtlı değilse göstermez kargo fiyatını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

arkadaşlar amazonda sipariş onaylama ekranın usd veya try olarak seçim yapabiliyoruz ya orada usd olarak seçmemiz bir sorun teşkil eder mi?

kredi kartınızdan dolar olarak çekilir. amazonda 1 dolar 3.12394284 tl idi sanırım o yüzden usd olarak almak daha mantıklı.
  • Peki kredi kartının iş bankası falan olması usd olarak çekmeyi engeller mi?

• Kargo 10-15 dolar civarı çıkıyor. Adresini yazarsan gösterir kargoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Peki kredi kartının iş bankası falan olması usd olarak çekmeyi engeller mi?

engellemez sanırım.
  • Odemeden once gosterir sana girmez sen bilmiyon siteyi.

Kargo agirligina degil boyutuna gore ucretlendirir genelde en ucuz kargo 6 dolardan baslar turkiyeye 15 e kadar cikar.

Mouse 6 dolar falandir bende oyleydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

quote:

göstermiyo hocam

ürünü satın aldıktan sonra kargo ücretini görsek nolur hocam giren girmiş zaten.
    almadan önce görmem lazım. Hem bazı ürünler de ücretsiz kargo yazıyor mesela. Halbuki ücretsiz falan değil. Koskoca internette araştırma yaptım , bir tane net cevap yok şu olayla ilgili. çok garibime gitti gerçekten.

@Mr. Management

örneğin bu

https://www.amazon.de/Naughty-Dog-B548482-Uncharted-PlayStation/dp/B00KX1LXTI/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1474146543&sr=1-1&keywords=uncharted+4

O ücretsiz olayı sadece satıldığı ülke dahilinde geçerli. Mesela Amazon.com'dan alıyorsan ve ücretsiz kargo diyorsa sadece Amerika'daki kullanılıcılar yararlanır bu olaydan. Ancak Amazon Almanya'nın şu an Türkiye ile anlaşması var. 49 Euro üstüne sanırım kargo ücretsiz idi.

Senin alacağın ürün için yaklaşık 8 dolar kargo tutar diye tahmin ediyorum.

• Arkadaşlar Amazondan Türkiyeye ürün alabiliyor muyuz?Ben getirmiyolar diye biliyordum?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.