Şimdi Ara

Amazon Huawei CM-Q3 Active Noise Canceling Kulak İçi Kulaklık 139.86tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link koyamadım amazonda aratın hayrına koysun birisi :)

Not: Kulaklık bağlantısı Type-C dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harubate -- 28 Temmuz 2020; 15:41:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://www.amazon.com.tr/Huawei-CM-Q3-Active-Canceling-Kulakl%C4%B1k/dp/B07C7TXFL2/

• Yaklaşık 2 hafta önce trendyoldan 60 tl gibi bir fiyata denk getirmiştim :) Kulaklığı besleyebilecek bir cihaza sahipseniz güzel mesela ben note 8 pro da denedim sonuç hüsran ama mi note 10 lite çok iyi.
  • kddrh K kullanıcısına yanıt
    bende note 8 pro kullanıyorum. neden böyle bir yorum yaptınız merak ettim. detaylı anlatmanızı istesem. ben de bu kulaklığı almayı düşünüyordum.
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Hocam ses çok kısık geliyor Note 8 Pro da, çok saçma bence ama öyle. Gürültü engelleme kısmında problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kddrh K kullanıcısına yanıt
    Hocam ses seviyesini yükseltebiliyorsunuz.

1 - Geliştirici Seçeneklerini Açmak ( Ayarlar->Telefon Hakkında-> MIUI Sürüm yazan yere 5-6 kere dokunuyoruz aşağıda artık bir geliştiricisiniz ibaresi gelecektir,yazı gelince tamamdır)
    2 - Arama ekranına gelip *#*#3646633#*#* yazıyoruz ve karşımıza Engineer Mode geliyor.
    3- Menü geldiğinde sağa doğru 2 defa kaydırarak Hardware Testing kısmına geliyoruz.
    4- Gelen kısımda sırasıyla Audio -> Volume -> Audio Playback menüsüne giriş yapıyoruz.
    5- Şimdi burada ilk kutudaki seçenek default, 2.kutudaki seçenek System, 3.Kutudaki seçenek 3/4-pole headset olacak şekilde ayarlıyoruz.
    6- Daha sonra Headset PGA değeri sizde default yani 124 olarak görünecektir.Maximum izin verilen değer 160'tır.Ben 160 olarak ayarladım siz kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Bu işlemleri kulaklık takılıyken şarkı dinlerken yapın 160 yapıp set yaptığınız zaman farkı direk göreceksiniz :D

• Kablosuz kulaklıklardan sonra bir daha kabloluya dönmem şahsen.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Kablolu kulaklıklar sesi daha kaliteli ve kayıpsız bir şekilde verir hocam

• harubate H kullanıcısına yanıt
    Kulaklıktan kulaklığa değişir be hocam :)
  • Htc U11 de deneyen olursa haber etsin :)
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu uygulayalı çok oldu, evet 3.5 mm kulaklık için işe yarıyor ama söz konusu ürün Type C bir kulaklık ve işe yaramıyor.
  • 2 Hafta önce 99TL'ye satmış Amazon TR.
  • Kullanan varsa dinlerken type-c bağlantıyla ilgili nasıl bir sorun var anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

Hocam ses seviyesini yükseltebiliyorsunuz.

1 - Geliştirici Seçeneklerini Açmak ( Ayarlar->Telefon Hakkında-> MIUI Sürüm yazan yere 5-6 kere dokunuyoruz aşağıda artık bir geliştiricisiniz ibaresi gelecektir,yazı gelince tamamdır)
    2 - Arama ekranına gelip *#*#3646633#*#* yazıyoruz ve karşımıza Engineer Mode geliyor.
    3- Menü geldiğinde sağa doğru 2 defa kaydırarak Hardware Testing kısmına geliyoruz.
    4- Gelen kısımda sırasıyla Audio -> Volume -> Audio Playback menüsüne giriş yapıyoruz.
    5- Şimdi burada ilk kutudaki seçenek default, 2.kutudaki seçenek System, 3.Kutudaki seçenek 3/4-pole headset olacak şekilde ayarlıyoruz.
    6- Daha sonra Headset PGA değeri sizde default yani 124 olarak görünecektir.Maximum izin verilen değer 160'tır.Ben 160 olarak ayarladım siz kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Bu işlemleri kulaklık takılıyken şarkı dinlerken yapın 160 yapıp set yaptığınız zaman farkı direk göreceksiniz :D
    Note8 pro ayarları için teşekkür çok fark etti

Apple 3.5mm denedim muhteşem oldu. BT kulaklık için nasıl bir ayar var mı ? Acaba

Amazon Huawei CM-Q3 Active Noise Canceling Kulak İçi Kulaklık<br>139.86tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kokoci35 kullanıcısına yanıt
    diğer ayarları hiç kurcalamadım bile hocam. yapan da yok bilmiyorum

• Bence BT2adp HP olan olmalı ama ondada referans değerleri var 🤨

• Bende Xperia XZ ile kullanmaya çalıştım fakat çalışmadı ne yapabilirim ?
  • Arkadaşlar kulaklık geldi mi 9t telefonumda çalıştı fakat ses seviyesini sona getirdiğim halde ses bi seviyede duruyo artmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.