Şimdi Ara

Hi-Res Audio Oppo O-Fresh Kulaklık 89.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OPPO Kulak İçi Kulaklık Orijinal O-Fresh Stereo 3.5mm Jack MH151 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/oppo-kulak-ici-kulaklik-o-fresh-stereo-35mm-jack-mh151-P440519147?gclsrc=aw.ds&

Oppo MH151 özellikleri:
    🔉 11.2mm sürücü çapı
    🔉 20Hz - 40kHz
    🔉105dB
    🔉5mW
    🔉 Hİ-RES sertifikası
    🔉 32 Ohm

Hi-Res Audio desteğine sahip en ucuz kulaklık bu. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.Çek,kuponla daha ucuza gelir.

Oppo kısa süre önce Reno serisi telefonlar için gerçekleştirdiği etkinlikte bir de kablolu stereo kulaklık duyurdu. Oppo O-Fresh olarak isimlendirilen kulaklık alüminyum bir ses bobini ile birlikte yüksek kalitede bir grafen diyaframa sahip. Kulaklık ayrıca kristal netliğinde oynatım için Hi-Res ses desteğini içeriyor.O-Fresh kulaklıklar, alüminyum gövdeye sahip ve Hi-Res Audio desteği ile grafen diyafram ile ses kalitesini başka bir boyuta taşıyor.Bildiğimiz kadarıyla bu diyaframı kullanan bir kulak içi kulaklık yok.

• Açıklamada garanti vs yazmıyor kimse almamış deneme tahtası olmak istemem

Edit: tipide. hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansio -- 28 Temmuz 2020; 21:17:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon fiyatı 40 dolar olan kulaklığı 90 liraya satmak... Hiç yorum da yok. Bence değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternetten kulaklık falan almayın yetkili saticisı falan olmadığı sürece özellikle xiaomilerin çoğu sahte.Jbl c100si den de sahte olanlar varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bu orjinal olabilir cakmasini gormedim opponun. Birde ithalatci 2 yil garantili faturali demis adam soru sor kisminda. Aliexpress ten philips tx-1 almistim orjinal geldi.
    Hocam opponun ben kulaklığını bile duymamıştım ona bakılırsa. Yeni birşey galiba ve bu çakma olma olasılığını artırır. Ben tövbeliyim bu saatten sonra almam internetten kulaklık

Daha Fazla Göster
  • Aliexpress üzerinde 12,5+1,5 14 dolara satılıyor. Beklemek istemeyenler için iyi fırsat ancak ne kadar iyi bir kulaklıktır bilemem
  • oppo firması aslında telefondan önce hi-fi ses sitemleri işinde baya iyi bir firmadır, çok kaliteli kulaklıkları da vardır. Aynı şekilde meizu firması da şimdiki astell&kern firmasının(eski iriver) en büyük rakiplerindendi, çinliler ne adar ekmek o kadar köfte mantığıyla çalışan bir esnaflık düzenine sahipler. Ne verdiğin parayı fazlasıyla geri alıyorsun :) Şu an çinli Fiio yu biliyorsundur muhtemelen hi-fi denince :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.