Şimdi Ara

Amazon FBA(amazonun kontrolünde satış) hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araştırmalarıma göre böyle bir olay varmış. sanırım istediğim ürünü stok halinde alacağım ve amazon deposuna göndereceğim ve herşeyle onlar ilgilnecek şeklinde.

Türkiyede bu olay kazanç getirir mi? yurtdışında yüklü komisyon alıyorlarmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 13 Kasım 2023; 22:16:10 >

• uplayalım bilmeyenlerde öğrensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum buraya neden soruyorsun adamlar gayet net anlatmış. 365 günden fazla depolama da m3 başına 420 lira /aylık. Durumunda sıkıntı çıkıyor ki amazon ile uzun dönem çalışmak isteyenler için adamlar yokuş yapıyor.

Örnek : 1 çamaşır makinasınin (0.3m3)aylık depolama ücreti 25 lira gönderim ücreti de 130 lira hesapladım ki bu bence bedavaya yakın bir oran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 14 Kasım 2023; 5:10:12 >

• 2 yıl öncesine kadar uzun süre buradaki pazaryerlerinde satış yaptım. Amazon ile yeni yeni ilgileniyorum. En kolayı, kurslara para verip ticaret yapmaktansa para vermeden bir kaç püf nokta, uzman olur sen kurs satar, danışmanlık yaparsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.