Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
157.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kartımdan ücreti şimdi çeker misiniz diye rica ettim, sonucu buraya yazarım.

İnş kabul ederler kurdan etkilenmeyiz.
  • Arkadaşlar amazon.de de ps vr fiyatı yazmıyor, sanırım ön sipariş de yok.Çıkmasına az bi süre de kaldı, acaba ben mi göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar amazon.de de ps vr fiyatı yazmıyor, sanırım ön sipariş de yok.Çıkmasına az bi süre de kaldı, acaba ben mi göremiyorum.

Maalesef aynı, herkes için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

Kartımdan ücreti şimdi çeker misiniz diye rica ettim, sonucu buraya yazarım.

İnş kabul ederler kurdan etkilenmeyiz.

Etmediler maalesef.

quote:

Dear Customer

Thank you for contacting Amazon.de.

We cannot debit money from your credit card until just before your items are dispatched. If an order is sent out in more than one delivery, we will charge only for those items that have been sent out.

It is an automatic process. We cannot debit money at this time.

Your account will usually be charged approximately 24 hours after the items have entered the dispatch process. You will find the transaction recorded on your bank account statement approximately 1-3 days later or on your next monthly account statement.

We hope that you will not judge our entire service by this single incident and look forward to serving you more efficiently in future.

• Bende hala hızlımı yavaş kargomu karar veremedim. Önceki sayfalarda bir arkadaşta normal kargoyu önermişti hızlı kargoda sorunlar olabileceğini belirtmişti.
    Öneriniz nedir arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

Bende hala hızlımı yavaş kargomu karar veremedim. Önceki sayfalarda bir arkadaşta normal kargoyu önermişti hızlı kargoda sorunlar olabileceğini belirtmişti.

Standart kargoda evrak işi olmuyormuş birde gümrük iadesi şansı daha çokmuş, Yanlız 6 ay önce us amazondan harman kardon hkts 16 tk aldım kutu baya büyüktü sub falan geldikten 45 gün sonra gümrük iadesi oldu. Bu tamamen şansa baglı bence, Ben ilk standart kargo seçmiştim dün hızlı kargoya çevirdim direk dhl ile geliyor ufak bir evrak işi var üstte arkadaş anlatmış en azından işlemler hızlı olup çabuk gelicek.
    Birde hk aldıgımda 15 gün sonra canlı chette baglanıp gümrük iadesini sordum. Bununda faydası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

Bende hala hızlımı yavaş kargomu karar veremedim. Önceki sayfalarda bir arkadaşta normal kargoyu önermişti hızlı kargoda sorunlar olabileceğini belirtmişti.

Standart kargoda evrak işi olmuyormuş birde gümrük iadesi şansı daha çokmuş, Yanlız 6 ay önce us amazondan harman kardon hkts 16 tk aldım kutu baya büyüktü sub falan geldikten 45 gün sonra gümrük iadesi oldu. Bu tamamen şansa baglı bence, Ben ilk standart kargo seçmiştim dün hızlı kargoya çevirdim direk dhl ile geliyor ufak bir evrak işi var üstte arkadaş anlatmış en azından işlemler hızlı olup çabuk gelicek.
    Birde hk aldıgımda 15 gün sonra canlı chette baglanıp gümrük iadesini sordum. Bununda faydası olabilir.

Tşkler hocam bakalım artık seçeceğiz birini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar amazon.de de ps vr fiyatı yazmıyor, sanırım ön sipariş de yok.Çıkmasına az bi süre de kaldı, acaba ben mi göremiyorum.

Maalesef aynı, herkes için geçerli.

Anladım teşekkür ederim. Bu arada Sony Türkiye vr fiyatı açıklayınca muhtemelen pro nun Türkiye fiyatını da öğrenmiş olacağız.( her ikisi de 400 euro olduğuna göre)

• www.amazon.de
    Digitaler Amazon.de Gutschein (A wie Amazon): Amazon.de: Geschenkgutscheine
    https://www.amazon.de/Amazon-E-Mail-Gift-Voucher-Amazon/dp/B0054PDOV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1475602490&sr=8-1&keywords=gift+card

burdan giftcard alarak şimdi ödeme yapılabilir. ister 25 50 100 euro ister sizin gireceğiniz miktar kadar mesela 410 euro hemen alınıp ödeme gift card ile yapılabilir kredi kartı kampanyalarından da faydalanılabilir axess gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr fiyatı açıklansın onada bakmak lazım aslında. Zannetmiyorum ama 1600 civarı olursa burdan taksitle almak kendi açımdan daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

https://www.amazon.de/Amazon-E-Mail-Gift-Voucher-Amazon/dp/B0054PDOV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1475602490&sr=8-1&keywords=gift+card
    burdan giftcard alarak şimdi ödeme yapılabilir. ister 25 50 100 euro ister sizin gireceğiniz miktar kadar mesela 410 euro hemen alınıp ödeme gift card ile yapılabilir kredi kartı kampanyalarından da faydalanılabilir axess gibi

Mantıklı aslında. Yapsak mı ki?

• Keske 3.29 iken gift secenegini kullansaydim..

• quote:

Evet hocam ben onermistim.gecen gun tb kulaklik almistim Amazonun bana hatasi sonucu super hizli free cargo yaptilar.Urun gumruge takildi aslinda minimal bir kutu 140$ di 3 gun Ataturk havalimaninda bekledi.Bana 1 km
    Sonuc olarak gumruk ustu urunde cok farketmiyor.Ayni gune tekabul ediyor nerdeyse ve gumruk ucreti yavas kargoda bazen iade ediliyor.Misal suan 409€ ise 350 euroya almis oluyoruz..

• Gec kaldık gibi gerci 3.35 ken biraz düşer en kötü oyle aliriz, bundan yukarida cikmaz heralde diyordum 3.42 oldu
    3.42 yide mumla aramayiz inşalla bende birde gaspetlik var alirim bir hafta sonra 3.30 düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 4 Ekim 2016; 20:52:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan kur yuksek olmasinin sebebi Modys in turkiyenin notunu kirmasindan dolayi bir fon cikisi var ve eurodada Deusobank in isci cikarmasi sebeiyle yukselme gorunuyor.1 aya 2.93 lere iner dolar

Kuvvetle ihtimal gecici durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 4 Ekim 2016; 20:53:44 >
  • Kendi hesabınıza gift yerine buradan top up your accunt bölümünden direk kendi accountunuza ekleyebiliyormuşsunuz.

• Euro ne olmuş öyle ya. 3.42. 1 ayda sizce en kötü ihtimalle ne kadar daha artar

• Offf 1375 den 1405 e çıkmış cihaz fiyatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Burdan aldığımızda tekraradan karta iade edebiliyor muyuz. Gift karttan avantajı nedir peki?

• bu euro artışını öngörüp o yuzden tr fiyatını acıklamadılar heralde kurun oturmasını bekleyip ona göre fiyat belirliyecekler sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.