Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum.

Amazondan daha önce hiç siparişim olmamıştı.13 aralık 2020 amazon.com.tr den satıcısının 'Amazon Germany' oldugu heco victa 702 kule sipariş ettim.

Teslimat hızı AmazonGlobal Standart Teslimat şeklinde.

Ama teslim tarihi ilginç bir şekilde 24 aralık 2020-11 şubat 2021 arası gözükmekte.

Bu durum da ürünün gönderilmesi için beklemedeyim ama satışı devam eden bir ürünün gönderilmeden beklemesi ve daha ne kadar bekleyebilecegi ile ilgili konuya tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar

• Konu hakkında bilgim yok da. Fıyat cok ıyıymış toplam 3000 bin mi yoksa artı 1000 dıye Bi ucret daha gozukuyor toplam ne kadar odedınız ogrenebılır mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atama A kullanıcısına yanıt

Bu tamamen amazona bağlı. Dediği tarihler arasında ne zaman stoğa girerse o zaman gönderirler.

• ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için ama şu an hala satışı devam etmekte 22 temmuzdan beri de satışı olan bir ürün stok sorunu olduğunu düşünmüyorum
  • tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    2 adet sipariş verdim 7600 tl civarı ödedim

Amazon almanyadan gelicekse belirttiği tarih içinde teslim alırsınız . Aslında gümrük işlemleride var ama amazon tr den sonra kendi depolarını oluşturduklarından sonra ithalât işleri hızlandı diyorlar .

• etayfun E kullanıcısına yanıt

Edifier ı amazon tr almanya amozon de den getiriyor ve ithalat ücreti ve vergi içinde demişler kargo parası hariç siz satın almak için ekleyince son fiatı görürsünüz.

• hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler 1 haftadır ses seda cıkmayınca insan şüpheleniyor
  • fiyat gerçekten çok iyi , Dali Oberon 7 kule tipi hoparlörleri araştırıyordum,

bunun fiyatını görünce :P

ses kalitesi nasıl acaba Hecto kule tipi hoparlörlerin, baya fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANTER_111 -- 25 Aralık 2020; 20:2:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atama

Kolay gelsin arkadaşlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum.

Amazondan daha önce hiç siparişim olmamıştı.13 aralık 2020 amazon.com.tr den satıcısının 'Amazon Germany' oldugu heco victa 702 kule sipariş ettim.

Teslimat hızı AmazonGlobal Standart Teslimat şeklinde.

Ama teslim tarihi ilginç bir şekilde 24 aralık 2020-11 şubat 2021 arası gözükmekte.

Bu durum da ürünün gönderilmesi için beklemedeyim ama satışı devam eden bir ürünün gönderilmeden beklemesi ve daha ne kadar bekleyebilecegi ile ilgili konuya tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?

Merhaba ben sistem kurmak istiyorum amfi yok.Heco prime 702 modelini siz almışsınız şuan 3150tl bir çifti.2 adet kule ve amfi ile güzel bir sonuç alabilir miyim bu paralara değer mi?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Evet normal de fiyatı gerçekten çok iyi.Ancak 13 Aralık ta verdiğim sipariş hala gönderilmedi ve umudu da kesmek üzereyim açıkçası.

Canınızı sıkmayın sipatişiniz christmas zamanına den gelmiştir. Almanyada hayat 20 aralıktan yeni yılın ilk haftasına kadar donar hem noel hem yeniyıl numaraları , adamlar ocagın ilk haftasında çalışmaya başarlar birde salgın kısıtlamaları işler iyice zorlaştı . Size verdikleri tarih geçmedikce moralinizi bozmayın .

• hunhun34 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler evet umutla bekliyorum.Ama tabi bazı amazon üyelerinin siparişlerinin uzun süre bekleme sonrası iptali ve şikayet var da bir kullanıcının çift olarak verdiği magnat 1002 nin tek olarak gönderilmiş olması(https://www.sikayetvar.com/amazon/amazon-eksik-urun-teslimati) gibi yazılar insanın umudunu kırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: atama

cevap için teşekkürler evet umutla bekliyorum.Ama tabi bazı amazon üyelerinin siparişlerinin uzun süre bekleme sonrası iptali ve şikayet var da bir kullanıcının çift olarak verdiği magnat 1002 nin tek olarak gönderilmiş olması(https://www.sikayetvar.com/amazon/amazon-eksik-urun-teslimati) gibi yazılar insanın umudunu kırıyor.

Merhaba sizce lg ol100 alıp bass isteğine yönelik hazır sistem tercihi mi yoksa önerebileceğiniz bir amfi ile bu 1 set 702 kuleler mi daha çok zevk verir çünkü 3150+amfi masrafım olacak ama istenen ses bass gerektiği yerde bass alabilecek miyim bilmiyorum ?

• Bu Magnat 1002 benimde dikkatimi çekmişti. Bir çift diyor ve fiyatda uygundu. İhtiyacım olmasada fiyat uygun olduğundan neredeyse siparis verecektim. En kötü bakar gerekirse satarım diyordum.

Demekki hatalı ilanmış.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Benim tercihim amfili sistem olurdu lg zaten piyasa işi yapıyor direk müzik ses için çalışan firmalar gibi olması beklenmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Merhaba sizce lg ol100 alıp bass isteğine yönelik hazır sistem tercihi mi yoksa önerebileceğiniz bir amfi ile bu 1 set 702 kuleler mi daha çok zevk verir çünkü 3150+amfi masrafım olacak ama istenen ses bass gerektiği yerde bass alabilecek miyim bilmiyorum ?

Alıntıları Göster

Merhaba Heco victa 702 3150tl nerede satılıyor hocam?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 29 Aralık 2020; 14:13:7 >

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Ben sizin konuyu anlamadığınızı düşünüyorum.2 çift(4 adet) heco victa 702 hoparlörü 7500tl civarı paraya almak uygun değil mi?
    Bir de amazon a sipariş verirken neden risk almış olalım güvenilir bir e-ticaret sitesi olduğunu düşünerek veriyor insanlar onlarca siparişi.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.