Şimdi Ara

Amazon'dan Macbook almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Sorum şöyle:
    Amazon.com adresi üzerinden macbook pro almak istiyorum amazon hakkında çoğu şeyi biliyorum fakat bazı laptopları göndermediğini duydum. Bunu gönderir mi merak ediyorum.

• alamazsın. apple ürünleri genelde türkiyeye gönderilmiyor.
  • Toprakr T kullanıcısına yanıt
    alamazsın, alırsan gümrüğe tabii olur. sıkıntı çıkar çok daha pahalıya patlar. ayrıca başkasına getirtecek durumun varsa bile şunu bilmeni isterim klavye ingilizce olacaktır ilerde sorun çıkartabilir. apple türkiye klavye değişiyor mu hiç bir fikrim yok
  • ben ne mouse nede apple tv alamıyorum. notebook hiç gelmez. amazon apple ürünlerini tr ye göndermiyor. çoğu site de göndermiyor baktım
  • Türkiyeye göndermezler ama iyi kar ediyorsanız amerikadaniste com diye bir site var oraya başvurun onlar kargoyla göndersinler
  • ben amerikada olmama ragmen almaktan vazgectim

gerci ben 2.el 2011 model mac book pro almak istiyordum
    amazonda kullanilmis olanlar 600 dolar civariydi ve ayni laptoplarin turkiyedede 2000 tl civari satildigini gordum
    malum dolar 3 tl oldu makas bayaa daralmis

turkiyeye dondugumde alacagim

sifir mac book pro alacaksaniz amazona turk adresinizi girin ve deneyin eger adresinize onay verirse her turlu gelir zaten vergilemesinide kendi yapiyor amazon
    size sadece kagit isleri kaliyor bence her turlu turkiye fiyatindan uygun alirsiniz eger sifir alacaksaniz tabi
  • amazon co uk dan az once sunu gordum tr ye gonderiliyor gozukuyor odeme ekranına kadar hic skıntı yok.
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UNXGZQM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

tr de aynısı 6 bin tl clvarında burdan 4.5 bin tl ye gelıyo bi hayli uygun ama ing klayve pek sorun olmaz zaten ing klavye kullanıyorum.
    sadece bu urunun gonderiliyor olması kafamı karıstırdı :)
    bayramdan sonra bi dusunecegım bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışından ipad almak
    13 yıl önce açıldı
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • depro1903 kullanıcısına yanıt
    gönderebilir ama kesin gümrüğe takılacak, ondan sonraki prosedürü de araştır bence satın almadan. Gümrük vergisi de %18-20 civarı. Yani 4.5/5 =900 tl vergisi var. 5.2 tl ye gelecek. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değer mi hesap et.
  • istblacken İ kullanıcısına yanıt
    vergi dahil hocam amazon zaten otomatik vergiyi ( GBP 216.72 kadar bir vergi ) hesaplıyor alıyor. Ama belki eskı surum fılan olabılır detaylıca baklıcam zaten. rastgele gordum sadece tesekkurler :)
  • Çifte vergi ödemiş olursun. Adam 0 olarak alırken vergisinide ödeyerek alıyor sonra birde sen gümrükte vergi ödeyeceksin. Şimdi tr vergileri abartı olabiliyor ama ingilterede araba sigortası araba fiyatında zorunlu vs vergisi çok tr de halk arabalarının vergisi az. Vergi olaylarında hiçbir devleti suçlamamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.