Şimdi Ara

Amazon'dan 200 $ lik kulaklik gümrük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar amazondan bu kulakligi alicam :
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B005HMBQR2/ref=sr_1_7_olp?ie=UTF8&qid=1383395264&sr=8-7&keywords=V-MODA+Crossfade+Lp&condition=new
    bir kaç sorum olacak :
    -Bonus kart ile ödiyebilirmiyim ? Ödeyebilirsemde bankada TL olarak para var 200 $ 'i nasil çekecekler ?
    -Kargo fiyati kaç gelir ?
    -Gümrüge takilir mi ? Takilir'sa ne kadar vermek gerek gümrüge ?

• güncel
  • Estimated shipping & handling: $30.00

Yani ürün 230$'a geliyor. Gümrüğe de kesin takılacaktır. Şu an elektronikte gümrük vergisi bildiğim kadarıyla %20, yani 45$ civarı da vergi ödersiniz. Toplamda 270-280$'a gelecek.
  • Peki gümrüge takilinca benim mi gidip almam lazim ? Nerden alcam ? (Istanbulda yasiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

Estimated shipping & handling: $30.00

Yani ürün 230$'a geliyor. Gümrüğe de kesin takılacaktır. Şu an elektronikte gümrük vergisi bildiğim kadarıyla %20, yani 45$ civarı da vergi ödersiniz. Toplamda 270-280$'a gelecek.

O rakam tahmini ayrıca iş gümrüklede bitmiyor . Kulaklığın nasıl geldiğine bağlı olarak maliyette değişir.
    1- Kulaklık posta ile gelirse (ABD postanesi = USPS ) 20% vergi ile kurtulur
    2-Kulaklık UPS/FedEx vb bir kargo ile gelirse hem gümrük +hem ardiye +hizmet +kıl +tüy +yün ücretleri ile maliyet artar.
  • Ürünü gümrükten mi alacagim yoksa eve geliyor mu .Ürün USPS olarak gönderiliyor ve 20 $ tutuyor .
  • gümrükden alıcaksın @azmo arkadaşımın dediği gibi gümrüğe kesin girecektim o yüzden tamı tamına tahminen 280$ civarında ödeme yapıcaksınız bazı bankalarda 100$ limit vardır dikkat et bankana bir sor alabilirmiyim diye birde bildiğim bankalardan bahsediyorum! HSBC,TEB,FİNANS BK belki senin kredi kartındada vardır bu bankalar TL ile doları ayrı tutar kulaklığı aldınmı banka 200$ karşı tarafa yollar fakat senden 400TL birde ek gümrük o şu bu derken 550 TL ye yakın bir ödeme yapıcaksın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su an ödemeyi yaptim , kargo dahil 220 dollar ve 450 tl çektiler .%20 si (kargo hariç) 40 dollar yapiyor yani 80 tl toplam 530 tl olcak .Ben istanbulda oturuyorum Atatürk havalimanina mi gitmem lazim ? gümrük nerde bilmiyorum .Ne zaman gitmem lazim ?
  • Stanai S kullanıcısına yanıt
    PTT merkez şubeleri. Yani büyük ihtimalle Cevizlibağ PTT'den alacaksın.
  • nedir bu kulaklığı bu kadar kıymetli yapan DJey misin
  • Yok dj degilim ama bu kullaklik kirilmiyor , sesi iyi , kablosu çikiyor ve iki tane kablo yolluyolar , yani kisacasi üzerinde hoplamadikça bozulmaz (insallah).
  • Hayırlı olsun şimdiden,

PTT'de takılmama ihtimali de var şansa kalmıştır tamamen.. Unutmayın ki sadece USPS Yerli kargo firmasıyla ürün gönderimi yapınız, aksi taktirde gümrüğe takılma ihtimali %100 olup bir gün geç alsanız da bekletme parası alıyorlar 100euro mu ne
  • benimde almak istediğim kulaklık Astro A40 2013 edition idi ama bu gümrük problemleri yüzünden baya bir soğudum
  • USPS ile ayin 9 unda gönderdiler , siparis takibini nasil yapicam ? Yani istanbula gelipte gümrüge takilmadigini (ya da takildigini)nasil anlayacagim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanai -- 13 Kasım 2013; 7:41:29 >
  • vay be, konu hakkında hiç bir şey bilmeden bu kadar parayı riske atanı da ilk defa görüyorum
  • güncel
  • USPS ile ayin 9 unda gönderdiler , siparis takibini nasil yapicam ? Yani istanbula gelipte gümrüge takilmadigini (ya da takildigini)nasil anlayacagim ?
  • PTT sitesinden baktim simdi bunu diyor :

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    14/11/2013 20:09:21
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AND) KADIKÖY POSTA DAĞITIM
    15/11/2013 09:00:38
    3.
    iADE:Adres Yetersiz(Returned: Address is insufficient) 15/11/2013 - İSTANBUL(AND) KADIKÖY POSTA DAĞITIM
    15/11/2013 15:54:38

Iade diyor Amerikaya geri yollamasinlar simdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanai

3.iADE:Adres Yetersiz(Returned: Address is insufficient) 15/11/2013 - İSTANBUL(AND) KADIKÖY POSTA DAĞITIM
    15/11/2013 15:54:38

Iade diyor Amerikaya geri yollamasinlar simdi ?

Aynen amerikaya iade demk o ,yarın hemen kadıköy posta dağıtıma git sabahtan , geri gönderilmeden al
  • Bu sabah aradim telefonla daha gelmemis diyorlar , ben internetteki yazana mi inanim yoksa bunlara mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.