Şimdi Ara

Amazon.com.tr Yapıkredi-Vakıfbank WorldPuan kampanyası 100/1000 - 50/500 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
16.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın

Ben de Xiaomi Mi Note 10 Lite düşündüm biraz da kararsızım Mi Note 10 Pro mu alsam kendimi zorlasam diye ama fiyat farkı çok ☺️ Pro inanılmaz kamera performansına da sahipmiş ama Lite olanın 2 katı fiyatta ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank la işlem yapıp sayacı ilerleyen var mı

• Kampanya şartlarında vakıf world dahil değildir diye bir ibare var. Katılım yapanlar nasıl yaptılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Ben ilk kampanya çıktığında katılmıştım ay başında, işlemci aldım bir de 1350liraya. Adamlar kampanyayı kaldırıp 6temmuz olarak tekrar yayına soktular :) benim puan gaz bulutu oldu :)

• Resmen bir kampanya ne kadar ele yüze bulaştırılır dersini verdi özellikle vakıfbank. 1 inde başladı diyip vakıfbank mobile koydular 1 gün sonra kaldırdılar sonra 6 sında tekrar koydular vakıf mobile bir kısım görüntüledi bir kısım hiçbirşey görüntüleyemedi. Şimdi de vakıf world dahil değil ibaresi var bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL'lik bir telefon alma durumumuz var. Puan kampanyasına ilave olarak indirim çeki bulunuyor mu bu site için? Amazon'da daha önce çekli alışverişim olmadı.

Aklıma geldi: İki farklı World kartımız olduğunu düşünelim. Bir tanesiyle 1.000 TL'lik e-hediye kartı alsak ve 2.000 TL'lik telefonu alırken 1.000 TL'sini hediye kartıyla diğer 1.000 TL'sini de ikinci World kartımızla ödesek 2.000 TL'lik harcamaya toplamda 200 TL World puan kazanır mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 12 Temmuz 2020; 10:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

2000 TL'lik bir telefon alma durumumuz var. Puan kampanyasına ilave olarak indirim çeki bulunuyor mu bu site için? Amazon'da daha önce çekli alışverişim olmadı.

Aklıma geldi: İki farklı World kartımız olduğunu düşünelim. Bir tanesiyle 1.000 TL'lik e-hediye kartı alsak ve 2.000 TL'lik telefonu alırken 1.000 TL'sini hediye kartıyla diğer 1.000 TL'sini de ikinci World kartımızla ödesek 2.000 TL'lik harcamaya toplamda 200 TL World puan kazanır mıyız?
    Diyelim telefon 2250 TL. kartın birinden 1000 TL, diğerinden 1250 TL hediye kodu alıpwww.amazon.com.tr den kodları sisteme girersiniz. Bu şekilde almanız daha doğru olur.

• Hediye kartını tek seferde mi kullanmak zorundayız ,parçalı şekilde kullanabiliyormuyuz

• 110 tl puan var world den kullanacak yer bulamıyorum. Neye yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

Resmen bir kampanya ne kadar ele yüze bulaştırılır dersini verdi özellikle vakıfbank. 1 inde başladı diyip vakıfbank mobile koydular 1 gün sonra kaldırdılar sonra 6 sında tekrar koydular vakıf mobile bir kısım görüntüledi bir kısım hiçbirşey görüntüleyemedi. Şimdi de vakıf world dahil değil ibaresi var bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.
    Merhaba kardeşim. Ben vakif world ile katılım yaptim kampanyaya 1 Temmuzda.Ama alışveriş yapmadım henüz. Cepte kazanda hala katildigim kampanyalarda görünüyor.Ben şimdi harcama yapsam puan kazanamayacak miyim acabamBir de world mobilde de baktim. Orada vakif world dahildir diyor. Sen de görunmüyor mu kampanya vakıf mobilde?

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Araba varsa opetlerde oluyor genelde

• ozcanby O kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz tutarda bitirene kadar harcayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 12 Temmuz 2020; 14:4:26 >
  • attilas35 kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım yakınımdaki opete. Teşekkürler

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Malesef olmaz
    Çünkü kampanya kart bazlı değil, müşteri bazlı ve bir müşteri en fazla 100 TL kazanabilir.

• onur1155 kullanıcısına yanıt
    Gözüküyor alışveriş yaptım sayaç işlemedi kayıt açtırıp alacağız kampanya sonrasında yüklenmezse puanlar

• arkadaşlar elimde 2 adet farklı vakıfbank hesap kartı atm kartı var.. kredi kartı değil..

bunlarla kampanyaya katılabilirmiyim farklı kişilere ait ?

telefon alacagım 1001 tl hediye kartı alırsam 100 puan

yine diger kartla 10001 tl hediye kartı alırsam 100 puan gelmesini istiyorum 200 tl olarak toplamak istiyorum ayrı ayrı

bu hesap kartları olurmu acaba
  • habipermis H kullanıcısına yanıt
    Tek Amazon üyeliğinde iki farklı kişinin YKB World kartı ile işlem yapmayı düşünmüştüm.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkmaz

• Amazon hediye kartıyla telefon alınabiliyor mu bilgisi olan varmı

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Bugün World puanları Penti de kullandım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.