Şimdi Ara

Amazon.com.tr Yapıkredi-Vakıfbank WorldPuan kampanyası 100/1000 - 50/500 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
9
Favori
16.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VakıfBank dan yapmak için ne yapmalıyız arkadaşlar sms ile mi karıldınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağzımı bozmak istemiyorum. Banka kartı ile 2727 TL alışveriş yapacağım, 100tl puan kazanalım dedik, sitede 3d ödeme yok diye banka maksimum 500tl ödeme yapabilirsiniz diyor ve alışveriş gerçekleşmiyor. Böyle bir şey olamaz. Yapı Kredi ile daha da çalışırsam namerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    İnternet şubeden sanal kart yarat para yükle al hocam mh ile uğraşma

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    Hocam ön ödemeli sanal karta yükleme yapmaya çalıştım ama para yükleme yapılmıyor. Günlük limit doldu diye hata veriyor. Daha kuruş yatirmadim.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Web şubede işlem kısıtları var oradan limitleri yükselt

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    Hocam banka kartı ve banka kartına açılan ön ödemeli sanal kart ile denedim 500 üstü çekim olmadı. 500 ile hediye kartı aldım, 50 puan kazanabildik. Kalan kısmı farklı kredi kartı ile hallettim. Teşekkürler yine de ilgilendiğiniz için

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Bende sayaç işledi hocam

• Bende katılamadım. Uygulamada görünmüyor. Sms atsam aşağıdaki hatayı alıyorum ki doğru gönderiyorum smsi

GONDERMIS OLDUGUNUZ KATILIM MESAJI HATALIDIR.LUTFEN AMAZON YAZIP BIR BOSLUK BIRAKARAK VAKIFBANK KREDI KARTI'NIZIN SON 6 HANESINI 6635'E TEKRAR GONDERINIZ. B001

• quote:

Orijinalden alıntı: muratseker

Bende katılamadım. Uygulamada görünmüyor. Sms atsam aşağıdaki hatayı alıyorum ki doğru gönderiyorum smsi

GONDERMIS OLDUGUNUZ KATILIM MESAJI HATALIDIR.LUTFEN AMAZON YAZIP BIR BOSLUK BIRAKARAK VAKIFBANK KREDI KARTI'NIZIN SON 6 HANESINI 6635'E TEKRAR GONDERINIZ. B001
    Kayit actim ben katilamadim diye neolcak gorcez

• anexity A kullanıcısına yanıt
    Bu mesajin baslikta yurumekte olan konuyla ilgisi nedir ?

• Hediye kartının yorumlarına baktım bazıları cep telefonlarında kullanılamıyor falan yazmış? Tüm ürünlerde geçerli değil mi bu hediye kartları?

• World Eko kartımla mobil uygulamadan kampanyaya katıldım, garanti olsun diye AMAZON boşluk müşteri numaramı 4454'e yolladım ve kampanyaya daha önce katılım sağladığım bilgisini aldım. 1000 tllik hediye kartı alışverişimde 100 tl puan sorunsuz yüklendi.

Yukarıda sadece AMAZON yazıp hata alan arkadaş olmuş, yanına kart üzerindeki müşteri noyu yazman lazım.
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    yapı kredi kartında değil sıkıntı vakıfworld kartlarda,ne vakıf mobil den katılım yaptırıyor ne de msj yollamakla
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu bende merak etmekteyim fakat daha önce araştırdığımda geçerli olduğunu öğrenmiştim.

• Hediye kartı sizin paranız ayrımsız olarak her üründe kullanabilirsiniz

• 1001 TL karşılığında almış olduğum hediye kartı 📦 ve World Mobil Sonucu

Telefon alacağım ama şuan biraz fiyatının düşmesini bekliyorum belki Ağustosa sarkabilir işimi garantiye aldım , ayrıca sepete telefonu ekledim ve son aşamada 1001 TL düştü.

Amazon.com.tr Yapıkredi-Vakıfbank WorldPuan kampanyası 100/1000 - 50/500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habipermis -- 11 Temmuz 2020; 14:45:9 >
  • habipermis H kullanıcısına yanıt
    Xiaomi note 9 pro aldım.tamamını cüzdan ile ödedim. Satıcı amazon.kargoda şu an.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.