Şimdi Ara

Amazon.com.tr Yapıkredi-Vakıfbank WorldPuan kampanyası 100/1000 - 50/500 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
16.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanal tlcard var. Geçen ay bir kamp. için oluşturmuştum. İnt. şubeden yapmıştım, mobilden olmuyor sanırım.
  • telefon almayi dusunuyorum bende elimde 1 adet play kredi kartim, 1 adet ykb hesap kartim var. ikiside benim adima.

hediye karti muhabbetini nasil 2 veya 3 kere kullanacak sekilde ayarlayabilirim? farkli hesapla kendime hediye mi gondermem gerekli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hesaptan gönderebilirsiniz. Sizin kartlarla tek cek alırsınız. Sonuçta iki kart için değil müşteri bazında. Başkasına ait kart bulun ya da dahil diğer bankaların kartlarını kullanın. Sipariş sırasında hesaptaki kupon toplu düşeceği için istediğiniz kadar çek alıp yükleyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Aynı hesaptan gönderebilirsiniz. Sizin kartlarla tek cek alırsınız. Sonuçta iki kart için değil müşteri bazında. Başkasına ait kart bulun ya da dahil diğer bankaların kartlarını kullanın. Sipariş sırasında hesaptaki kupon toplu düşeceği için istediğiniz kadar çek alıp yükleyebilirsiniz
    anladim hocam bu is icin birden fazla kart kullanmak istersek farkli bir musteri olmasi gerekiyor diyorsunuz

• Hediye kartlarında taksitlendirme var mı ya da wordte ücretsiz taksit olayı var mı enpara gibi?

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Faizli taksit var.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Güzel, hatta 10 numara olur ☺️. İyi Alisverisler Dilerim 👍

• Vakıfbank 13 temmuz işlem yapıldı. Bugün provizyondan çıkmış ancak sayaçta görünmüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

Vakıfbank 13 temmuz işlem yapıldı. Bugün provizyondan çıkmış ancak sayaçta görünmüyor
    Sayac arizali vakifin mh ara

• arkadaşlar yk ve vakıfbankın world cardları var. her iki kart ile 1000 er liralık alışveriş yapsam her iki karta da 100 puan gelir mi?
  • barantan B kullanıcısına yanıt
    Gelir işleme devam

• Benimki de yansımadı. Kayıt oluşturunca sayaca işleniyor mu? Yoksa puan yüklenme dönemini bekleyin mi diyorlar?

• Vakıfbank ödeme ekranında world puan yatacağı görünüyor sorun yok ama ykb sına ne zaman işletiriz mh ni nezaman arayalım

• Hediye kartları başka hesaplarda da kullanılabiliyor mu?

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Her hesapta Kullanabilirsiniz

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Ne almıştınız Ben 1000tl hediye çeki aldım hala sayaçta görünmedi.

• zeroone kullanıcısına yanıt
    Ben de Vakıf World'le 1.000 TL hediye çeki almıştım. Uygulamaya yansımadı. Müşteri hizmetleri de puan yüklenmezse kayıt oluşturabiliriz, şimdi oluşturamayız dedi. Yapı Kredi'de sorunsuz yansıdı.

• Vakıfbank ile işlem yapıp sayacı düzgün işleyen var mı arkadaşlar?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    vakıf amazon kampanyasını eline yüzüne bulaştırdı. 6 temmuzdan sonra işlem yaptıysanız sayacı falan geçin. günü geldiğinde yatmazsa kayıt açıp alırsınız da 6 temmuz öncesi yapanlar ne yapacak bilemiyorum. bddk thh falan gündeme gelebilir
  • Vakıfbank müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yapı Kredi de sorun olmadığını Vakıfbank in genel olarak sayacı isletmedigini ve bu sorunu halletmezlerse çok fazla aranmaya maruz kalacaklarını-forumdan da bahsettim- anlattım. Şikayet kaydını aldılar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.