< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon.com.tr tüm Apple ürünlerini satmaya başladı (2. sayfa)
-
-
Amazon iade ürün satıyor diyorlar.
Satarsa telafisini koşulsuz yapar yapar.
Hadi diğerlerinde "iade ürün" olduğunu ispat et bakalım.
Üstüne seni suçlu çıkarmasınlar da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrCaner
Bu mesaj silindi.Umarım ironidir!
-
Keşke buyback de yapsalar
quote:
Bu mesaj silindi.İroni değilse: VEBAL...
-
amazon önce amazon basics ürünlerini getirsin. kendi ithalat olayına girsin, hatta bazı ürünleri yerli üretsin, ancak o zaman sallar piyasayı.
-
Bu ülke amazonu haketmiyor. Açıldığı günden beri amazon tr den alışveriş yapıyorum. Her sorunda hızla ve beni memnun edecek çözümler ürettiler. Yeni evlendim eşim trendyol yüzünden 3k civarında zarar etmiştir. Amazon her zaman teşafi eder hatta fazlasını sunar.fiyatlar gayet iyi. Müşteri memnuniyeti bu kadar iyi bir e ticaret firması ülkemizde yok ne yazık ki. Mesela amazon indirip günlerindeki tüm indirimler gerçektir. Trendyol gibi önce fiyatları kaldırıp indirmezler. Şiddetle tavsiye ederim.
Örnek bir hikaye yazayım arkadaşım razer klavye aldı ucu kırık geldi. Eskisi kalsın diyip yenisini gönderdiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Bu mesaj silindi.bu kadar ahlaksızlık yapmayın
-
neden amerikada satılan ürünleri bizde satılmıyor gayet güzel kendi malı ürünleri var
-
Şu amazonun sattığı orjinal kendi ürünlerini de getirseniz ya amazon alexa var mesela yuvarlak bir asistan. Bunun gibi ürünleri var amazonun tonlarca.
-
zaten satıyordu, neyin haberi ki bu anlamadım. hatta geçen sene iphone se2'yi piyasa fiyatından fazla para vererek satıcısı amazon.com.tr'den almıştım.
-
iade ürünleri sıfır olarak satan amazon'u bile savunmaya çalışıyorlar iade ürünleri warehouse kategorisi altında ürünün durumuna göre indirimli olarak satarlar, bütün amazonlar böyle çalışıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: seglopsi
zaten satıyordu, neyin haberi ki bu anlamadım. hatta geçen sene iphone se2'yi piyasa fiyatından fazla para vererek satıcısı amazon.com.tr'den almıştım.Okumak iyi birşey...
İphone 13 , watch 7 vsvs çıkcağı için, eski ürün arfık neticede bunlar, onlar çıkmadan kakalam derdindeler belliki. Çünkü 12 alcağına 13 alcak çıktığında çoğu kişi , çünkü çıkış fiyatları aynı. Baktılar yurtdışında satamıyorlar artk , bizim gibi ülkelere yolladılar galiba apple ları yeni ürünler tanıtılmadan çıkmadan
Amazon.com.tr hiç açılmasaydı keşke hocam. Bizde şark kurnazı çok amazon çoğu şeyi hoş gördüğü için ne saçmalıklara tamam diyor Allah bilir. Dediğim gibi hiç açılmasa daha iyidi. Amazon.de den ücretsiz kargoyla ürün alıyorduk mis gibi. Bu şark kurnazı andavalların çoğu amazon’un ne olduğunu bile bilmiyordu. İşler değişti ama artık. Amazon da Türk halkına layık şekilde hizmet veriyor ben çok görmüyorum.
Cidden merak ediyorum bu iade mallar nereye gidiyor?
Bir suru yorum goruyorum "2 gun kullandim begenmedim iade ettim" vs gibi.
Amazon yurtdisinda cogu ulkede "kontrol edilmistir, temiz durumda" gibi bir sistemi var. Iade oldugunu yaziyor adamlar ve %5-10 gibi fiyat kirip bu iade gelen mallari geri satiyorlar. O seffaflik seviyesi bizim ulkemizde yok
Tekrar jelatine sarip, islak mendille silip bize sifir diye satiyorlar galiba.
evet hepsi sıfır olarak satılıyor, amazon ana konusunda kullanılmış ürün gelen insanlar dolu. Boxer, traş makinesi gibi ürünler bile bu şekilde gelebiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Eylül 2021; 13:36:14 > -
Şaka gibi hocam ya ama gercek.
Bahsettiğin şey mümkün değil. Bir IPhone kullanılıp Icloud girildikten sonra First Activation denen bir zımbırtı var. Sitesini unuttum ama telefonun seri numarasından takip edebiliyorsun.
IPhone telefonların garantisi fatura tarihinden başlamaz bu ilk aktivasyon tarihinden itibaren başlar. Bu nedenle eğer daha önce kullanılmış bir Apple ürününü size satmaya kalkışsalardı çoktan 6 aylık garantisi çöpe gitmiş olurdu.
Apple ürünleri için Amazon iade telefonları Apple a gönderip 0 kutu istemek zorunda. Başka hiçbir çaresi yok.
Apple da iade olarak gelen telefonu düzgün durumda olsa bile ilk aktivasyonunu sıfırlayamaz çünkü bu bir database gibi düşün sürekli kayıt altında ve sadece apple tarafından tutulan bir kayıt değil 3. parti siteler de kayıt tutuyor. Telefona başka bir seri numarası yazmadığı sürece (ki bu işlem baştan sonra bir telefon üretmekten daha zor detayına girmeme gerek yok) kullanılmış bir telefon alma imkanın 0 .
Soracak olursan da o zaman iade telefonlar ne oluyor diye. Çoğu parçası geri dönüşüme veya yedek parçaya ayrılıyor. Çünkü inan bana adamlar bedavaya yeni telefon verip kötüsünü geri dönüşüme gönderince gönderdikleri telefonun parasını fazlasıyla çıkarıyor.
Adam İphone 11 i geri dönüşüme gönderip İphone 13 çıkartıyor anlatabildim mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 1 Eylül 2021; 14:26:6 >
-
Hattı taktiğin anda sisteme tarih giriliyor. Ve Apple sitesinden kontrol edebiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X