Biraz araştırdım Do U Want It ile aldığımızda gümrük parası varsa bile onuda ödeyip direk evime kadar geldiğini okudum bu ne kadar doğru? 100$'ın üstüne çıkınca vergi alındığını söyleyen kadar alınmadığını da söyleyen var eğer böyle bir durum yoksa g15'ide aradan çıkarmak istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
Maşallah fare çok ucuzmuş Şaka bir yana tamamen şansa, gümrüktekilerin keyfine kalmış bir olay. Haber ver, gelirse ben de bir P1i alayım
o sitede piyasadaki en ucuz olanı eğer işimiz gümrük memurlarının keyfine kaldıysa işim zor
Bazıları karşı çıkacak ama Mersin limanına geliyor bu mallar benim arkadaşım gitar, efektör, pedal falan alıyordu amazondan gümrükteki bir memurlada tanışmış bir malboro veriyordu geçiriyordu
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Bazıları karşı çıkacak ama Mersin limanına geliyor bu mallar benim arkadaşım gitar, efektör, pedal falan alıyordu amazondan gümrükteki bir memurlada tanışmış bir malboro veriyordu geçiriyordu
benim öyle bir şansım yok 40 yılın başı internetten alışveriş yapayım dedim o da gümrüğe takılcak galiba gümrükte ne kadar vergi alınır? Benim gidip almam mı gerekir?
amazondan sipariş ettiğinizde adresi girdikten sonra bir uyarı çıkıyor. ülkenize bunu gönderemeyiz diye.
amazondan türkiyeye sadece film,kitap ve kıyafet getirtebilirsiniz.
evet arkadaşlar alışveriş yapmadan önce kargolama ve gümrük problemlerini satıcıya muhakkak danışın
arkadaşlar yurt dışından sipariş vericeğiniz ürünleri 100 euronun altında olması gerekmektedir eğer vergi ödemek istemiyorsunuz.
amazon.com dan bluetooth kulaklık almaya calıştım, malesaef Turkiye'ye gönderim yapmıyoruz diye bir uyarı çıktı, bilginize!!!
amazon.com un tr ye gönderisi var, ayrıca 200 dolara kadar fedex yada ups gibi firmalarla 20-30 tane paket gönderisi teslim aldım.. bilginize..
amazon com Türkiye'ye müzik cd-vcd-kitap hariç hiçbir şey göndermez arkadaşım.tecrübeyle sabittir.
cevaplar için teşekkürler
arkadaşlar . ben amazon.com da bir video izliyordum. ama kendisi sadece 2:17 kadar sürüyor.sınırsız olarak nasıl izlerim
ya kardeş ben imzamdaki kartı buy.com dan ups le amerikadan alıp gönderttim hiç kusursuz geldi sonra yerinden gidip aldım ümraniyedeki upsden adam bana şanlıymışsın gümrükte takılmadı dedi. pricede 190dolar yazdırmıştım ama değeri 350 dolardı tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme