Şimdi Ara

amazon.com dan alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir lens almak istiyorum. amazon.com dan sipariş versem acaba gelmesinde bir sorun olur mu? gümrükte takılma gibi sorunlar çıkar mı?

tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...

ürün:

http://www.amazon.com/Nikon-55-300mm-4-5-5-6G-ED-VR/dp/B003ZSHNCC

• Amazonda türkiyeye gönderim yok bildiğim kadarı ile..
    ebayda güvenilir satıcılardan alabilirsiniz ama...
  • Sanırım gümrük için 150€ (200$) sınırımız var. Kargo da dahil bu sınır aşılırsa ( 180$ cihaz + 25$ kargo = 205$) cihaz geri gönderiliyor. Ama sen yine de bir sor
  • Biraz şans işi bu dostum.amazonun tr ye gönderimi yok diye biliyorum bende.ebayden alabilirsin.top seller olmasına dikkat et yeter.ancak satıcıya söyle fatura göndermesin.gift(hediye) gönderimi şeklinde göndersin.bi sıkıntısı olmadan geçecegini düşünüyorum.eğer gümrükte kalırsada vergisini ödeyip geçirmek zorundasın.yada geri gönderirler.
  • Amazon Türkiye'ye elektronik göndermiyor. Kitap, dvd yolluyor. Ayrıca 150€ geçtiniz diye geri gönderme gibi bir durum söz konusu değil, vergisini öder alırsınız. Sakın hızlı kargo şirketleri (ups, fedex, tnt, dhl) kullanmayın. Ürünün 2-3 katı masraf çıkartıyorlar. Ptt'nin dağıtımını yaptıklarında ise %20 vergi ödeyip alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Amazon Türkiye'ye elektronik göndermiyor. Kitap, dvd yolluyor. Ayrıca 150€ geçtiniz diye geri gönderme gibi bir durum söz konusu değil, vergisini öder alırsınız. Sakın hızlı kargo şirketleri (ups, fedex, tnt, dhl) kullanmayın. Ürünün 2-3 katı masraf çıkartıyorlar. Ptt'nin dağıtımını yaptıklarında ise %20 vergi ödeyip alıyorsun.

Şimdi ben E-Bay'dan top seller satıcıdan bir samsung galaxy S II alsam 700$ fiyata ve 140$ da gümrükte vergi ödersem bu cihazı alabilir miyim? veya 400$'a bir Xbox + Kinect bundle alsam toplamda 480$'a buna sahip olabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Amazon Türkiye'ye elektronik göndermiyor. Kitap, dvd yolluyor. Ayrıca 150€ geçtiniz diye geri gönderme gibi bir durum söz konusu değil, vergisini öder alırsınız. Sakın hızlı kargo şirketleri (ups, fedex, tnt, dhl) kullanmayın. Ürünün 2-3 katı masraf çıkartıyorlar. Ptt'nin dağıtımını yaptıklarında ise %20 vergi ödeyip alıyorsun.

Şimdi ben E-Bay'dan top seller satıcıdan bir samsung galaxy S II alsam 700$ fiyata ve 140$ da gümrükte vergi ödersem bu cihazı alabilir miyim? veya 400$'a bir Xbox + Kinect bundle alsam toplamda 480$'a buna sahip olabilir miyim?

xbox ı bilmem ama fiyatı 10$ bile olsa telefon getiremezsin yasak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    Alibaba.com'dan bireysel ithalat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gümrükten telefon geçiremezsiniz. Xbox getirebilirsiniz ama değer mi bilmiyorum. İyi araştırın astarı yüzünden pahalıya gelmesin vergisi, uğraşması vs.
  • ben amazondan ps3 için eagleeye diye bi aparat almıştım. elektronik geliyor zahir.

ama 150 euroyu kargo dahil geçiyorsa gümrük ödersin tikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzombo -- 10 Nisan 2011; 22:33:45 >
  • Beyler ben üye olmak istiyorum. Ordan bir t-shirt almak istiyorum. T-shirt getiriyorlar mı? Üye olurken adres kısmını nasıl dolduracağız acaba? Mesela Türkçe karakter kullanacak mıyız? Sokak ya da cadde ... street falan mı yazacağız? yardım
  • tshirt gelmesi lazim, adres kismina turkce karakter kullanamadan adresi turkce yazin. 75€ ve dengi olarak dolari gecmeyecek sekilde alirsaniz gumruk sorunu yasamazsiniz
  • ebay den limiti aşan bir ürün alırken, kıbrıs'tan bi adres versek, kıbrıs gümrüğüne takılır mı, prosedürler türkiye ile aynı mı? Yoksa sorunsuz bir şekilde adrese ulaşır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zippo çakmak getirtmeyi düşünüyorum 15$ dan 7-8 tane mümkün mü? mümkünse kargo tahmini kaça patlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Checksum

ben zippo çakmak getirtmeyi düşünüyorum 15$ dan 7-8 tane mümkün mü? mümkünse kargo tahmini kaça patlar?

30-40 papel. kargo firrmasına göre degişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

arkadaşlar yeni bir lens almak istiyorum. amazon.com dan sipariş versem acaba gelmesinde bir sorun olur mu? gümrükte takılma gibi sorunlar çıkar mı?

tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...

ürün:

http://www.amazon.com/Nikon-55-300mm-4-5-5-6G-ED-VR/dp/B003ZSHNCC

Konu da eskiymiş ama ben gene de söyliyim içimde patlamasın :)

Bu ürün Türkiye 'de 870 TL' ye 12 taksit var. amazon.com kargo masrafları ve rizikosuyla daha pahalıya gelir (:

Link:http://www.sanalpazar.com/Nikon-Af-s-55-300mm-F4.5-5.6g-Ed-Vr-Hediyeli__isp3496730?gclid=CPab0aDdu7ECFUVc3wodNSgARQ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.