Bildirim
creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir "Yukarı" demek istiyorum çünkü bende merak ediyorum.Fiyatlar uygun ve bazı saatlerde karg bedava. -
Ben orient cft00003d aldım oradan. FedEx le birlikte satın aldım elime çabuk geçsin diye 30 dolar verdim vermez olaydım. Siz siz olun FedEx e para vermeyin bırakın normal ücretsiz kargoyla satın alın. FedEx para kazanmak icin benim kargomu gümrükten geçirmedi üstünde 69 euro yazmasına ragmen incelemelerde takıldı simdi 400 lira masraf cıkardılar ödeme bekliyorlar. Normal kargoyla alın böyle bişey olmuyormus adamlar zaten 69 euro yazdı üstüne sorunsuz sıkıntısız gelir evinize.
Edit: İlk mesajın tarihini görmedim. Zaten bende West'in açtığı konuyu görünce almıştım güvenilir demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 21 Haziran 2012; 2:31:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1312K
Ben orient cft00003d aldım oradan. FedEx le birlikte satın aldım elime çabuk geçsin diye 30 dolar verdim vermez olaydım. Siz siz olun FedEx e para vermeyin bırakın normal ücretsiz kargoyla satın alın. FedEx para kazanmak icin benim kargomu gümrükten geçirmedi üstünde 69 euro yazmasına ragmen incelemelerde takıldı simdi 400 lira masraf cıkardılar ödeme bekliyorlar. Normal kargoyla alın böyle bişey olmuyormus adamlar zaten 69 euro yazdı üstüne sorunsuz sıkıntısız gelir evinize.
Edit: İlk mesajın tarihini görmedim. Zaten bende West'in açtığı konuyu görünce almıştım güvenilir demişti.
Hocam geçmiş olsun, konuyu ben hortlattım yeni bir konu açmayayım diye.
Fed Ex'in bu tür pislikler yaptığını daha öncede duymuştum, normal posta servisiyle alsak acaba kaybolma vs gibi bir durum olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
quote:
Fed Ex'in bu tür pislikler yaptığını daha öncede duymuştum, normal posta servisiyle alsak acaba kaybolma vs gibi bir durum olur mu?
Kaybolmaz hocam zaten öyle bişey olsa paypal dan geri alırsınız paranızı.
-
quote:
quote:
quote:
Kaybolmaz hocam zaten öyle bişey olsa paypal dan geri alırsınız paranızı.
Paypal yüzünden Ebay'den vazgeçtim, %8'lik bir komisyon aldığını ve dolar kurunu yüksek hesapladığını duydum.Kredi kartı ile alma imkanımız yok mu?
-
kredi kartı numarası ile direk alabiliyorsunuz ben öyle aldım. Sanmıyorum kaybolacagını 18 gün içinde elimde oldu saat. Zaten size posta numarası veriyorlar ancak takip edemiyorsunuz DHL ile gönderiyorlar. Sıkıntı olacagını sanmam bende bir sıkıntı olmadı açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: West
kredi kartı numarası ile direk alabiliyorsunuz ben öyle aldım. Sanmıyorum kaybolacagını 18 gün içinde elimde oldu saat. Zaten size posta numarası veriyorlar ancak takip edemiyorsunuz DHL ile gönderiyorlar. Sıkıntı olacagını sanmam bende bir sıkıntı olmadı açıkçası
Hocam merak ettiğim bir kaç şey daha var cevaplarsanız sevinirim.Postamızı takipli alma gibi bir seçeneğimiz yok mu?Bir de DHL'yi daha önce duymadım PTT gibi posta şeklinde getirip apartanın posta kutusuna bırakıp gidiyorlar mı, yoksa kargo şirketleri gibi kimlik vs olmadan vermiyorlar mı? -
Hocam takipli aldım başıma gelmeyen kalmadı 30 dolar verdim bide fedex den bahsediyorum.
-
quote:
Hocam takipli aldım başıma gelmeyen kalmadı 30 dolar verdim bidefedex den bahsediyorum.
Fed Ex tam bir baş belası soyguncuymuş, araştırmalarım sırasında bunu öğrendim.
Şimdi ben bu saati almak istiyorum,
http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/seiko-tachymeter-chronograph-snn079p2-snn079p-snn079-1839.html?currency=USD
Shipping İnfo kısmında , "Registered Parcel Free Shipping: Packages sent by Registered Parcel are distributed by your country's local post office system once they reach your country. For some countries this option is not available. By this shipping method, your order can take anywhere between 10-15 days to reach you once shipped. A package reference number will be emailed to you once your order is shipped. Limited package tracking is available for this shipping method."
yazıyor, yanlış anlamadıysam bu gönderme yöntemini seçersek hem takipli gelecek hemde "Your Country' local post office " dediği için PTT ile gelmesi gerekmez mi?Hemde ücretsiz bu gönderme yöntemi.
-
quote:
quote:
kredi kartı numarası ile direk alabiliyorsunuz ben öyle aldım. Sanmıyorum kaybolacagını 18 gün içinde elimde oldu saat. Zaten size posta numarası veriyorlar ancak takip edemiyorsunuz DHL ile gönderiyorlar. Sıkıntı olacagını sanmam bende bir sıkıntı olmadı açıkçası
Hocam merak ettiğim bir kaç şey daha var cevaplarsanız sevinirim.Postamızı takipli alma gibi bir seçeneğimiz yok mu?Bir de DHL'yi daha önce duymadım PTT gibi posta şeklinde getirip apartanın posta kutusuna bırakıp gidiyorlar mı, yoksa kargo şirketleri gibi kimlik vs olmadan vermiyorlar mı?
Valla benim aldıgımda sadece numara verdiler. 15 gün içinde TR giriş yapıldığında bu numara ile nerede oldugunu görebildim ama yurtdışından takip edemedim. Kargo geldiğinde ben evde yoktum o yüzden posta kutusuna bir kağıt bırakmış kargonuz bizde gelin alın diye. Gittim kargo bölümünden saatimi aldım. Kimliksiz vermiyorlar bu arada.
-
quote:
quote:
quote:
Hocam merak ettiğim bir kaç şey daha var cevaplarsanız sevinirim.Postamızı takipli alma gibi bir seçeneğimiz yok mu?Bir de DHL'yi daha önce duymadım PTT gibi posta şeklinde getirip apartanın posta kutusuna bırakıp gidiyorlar mı, yoksa kargo şirketleri gibi kimlik vs olmadan vermiyorlar mı?
Valla benim aldıgımda sadece numara verdiler. 15 gün içinde TR giriş yapıldığında bu numara ile nerede oldugunu görebildim ama yurtdışından takip edemedim. Kargo geldiğinde ben evde yoktum o yüzden posta kutusuna bir kağıt bırakmış kargonuz bizde gelin alın diye. Gittim kargo bölümünden saatimi aldım. Kimliksiz vermiyorlar bu arada.
Hocam sizide sorulara boğdum kusura bakmayın
Bir şey daha sormak istiyorum, yurtdışı alış verişlerde PTT dışında hiçbir gönderme yöntemini önermiyorlar , gümrükde takılırsa çok problem olduğu için.Sizin DHL'den aldığınız herhangi bir saat gümrüğe takıldı mı, yoksa 75 Euro altında m alış veriş yapıyorsunuz?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir şey daha sormak istiyorum, yurtdışı alış verişlerde PTT dışında hiçbir gönderme yöntemini önermiyorlar , gümrükde takılırsa çok problem olduğu için.Sizin DHL'den aldığınız herhangi bir saat gümrüğe takıldı mı, yoksa 75 Euro altında m alış veriş yapıyorsunuz?
Ne demek önemli değil paylaşmak için buradayız. Ben bir tane saat aldım o da 225 $ fiyatla. Takılmadı gümrüğe. Alacağınız saatte bir sıkıntı olacağını sanmam.Zaten Tr ye giriş yaptığında ptt alıyor kargoyu ve onlar size iletiyor DHL sadece yurtdışında taşıma yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 21 Haziran 2012; 21:10:15 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne demek önemli değil paylaşmak için buradayız. Ben bir tane saat aldım o da 225 $ fiyatla. Takılmadı gümrüğe. Alacağınız saatte bir sıkıntı olacağını sanmam.Zaten Tr ye giriş yaptığında ptt alıyor kargoyu ve onlar size iletiyor DHL sadece yurtdışında taşıma yapıyor.
Anladım hocam tekrar çok çok teşekkürler.
-
Merhaba ben de bu siteden saat almayı düşünüyorum. Saatin fiyatı 119 dolar gözüküyor. Bonus karttan bu tutar çekildiğinde ben ekstremde kaç tl göreceğim. Bu nasıl hesaplanıyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-5-military-automatic-sports-snzg07j1-snzg07j-snzg07-mens-japan-made-watch-2109.html?zenid=a09a6b4d44edbe3a41f760a720e856e5
-
quote:
Orijinalden alıntı: karayellll
Merhaba ben de bu siteden saat almayı düşünüyorum. Saatin fiyatı 119 dolar gözüküyor. Bonus karttan bu tutar çekildiğinde ben ekstremde kaç tl göreceğim. Bu nasıl hesaplanıyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-5-military-automatic-sports-snzg07j1-snzg07j-snzg07-mens-japan-made-watch-2109.html?zenid=a09a6b4d44edbe3a41f760a720e856e5
çektiğiniz gün döviz kuruna bakın TL olarak o kadar gözükecektir.
-
2 gün önce pazar günü paypal üzerinden siparişi verdim. Şu şekilde kur uyguladılar;
Dönüştürme para birimi:
$85,00 USD
Dönüştürülecek para birimi:
-159,37 TL
Döviz kuru:
1 Türk Lirası = 0,533381 ABD Doları
Sipariş durumu da şu şekilde gözüküyor: Order status: Registered Shipping
Bakalım ne zaman gelecek. Ya da gelecek mi :) -
Geçen hafta salı günü gelmesi gereken paket, PTT'nin kendi içindeki sorunlar nedeniyle bugün elime ulaştı. Creationwatches'un verdiği numara ile PTT'nin sitesinden takip yapabiliyorsunuz.
-
-
Benzer içerikler
- solar mekanizma nedir
- vostok saat nereden alınır
- jacques philippe
- silikon saat kordonu nasıl temizlenir
- mod saat ne demek
- honor watch 5
- redmi watch 5 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X