Şimdi Ara

Alibaba.com'dan bireysel ithalat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Ben üniversite öğrencisiyim.Uluslararası Ticaret ve işletmecilik bölümü okuyorum şu an hazırlık sınıfındayım.19 yaşındayım ve temel olması açısından mikro ölçekli olarak ithalat yapmak istiyorum.İngilizcem tedarikçilerle iletişim kurmak için yeterli seviyede.

    Para kazanma amacından çok üniversite eğitimime temel olması açısından e-ticaretle uğraşmak istiyorum.Gelen ürünleri ebay,gittigidiyor gibi sitelerden satmayı düşünüyorum.Ürünleri satarken,alıcılarla iletişim kurarken,ürünü tanıtırken ve ürünleri seçerken çok şey kazanacağımı düşünüyorum.

    Eldiven,takı gibi ürünlerden kendi adıma sipariş verebilir miyim bir şahıs firması gerekiyor mu?Kendi adıma istetirsem gümrükte nasıl sorunlar çıkar?Vergisi alınarak ticarete izin mi verilir yoksa imha mı edilir?
    Yanlış bilmiyorsam 22 euroya kadar vergi alınmıyordu.Tanesi 0.5 dolardan 50 adet getirtsem bir üründen sıkıntı olur mu gümrükte?



  • bunu bende cok merak edıyorum ama sahıs olarak cok zor gıbı
  • verirsin ama sayıca az olursa sorun olmaz belli bir miktardan sonra vergi dilimine girdiğinden işin içine şahıs şirketi açmak muhasebeci tutmak giriyor öyle 3-5 ürün satarak kar olmayacağından dolayı aslında yapılabilir tedarik hattı kurulursa iyi iş ama ne biliyim tecrübe için yapın çok para geliri beklemeyin ama

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.