Şimdi Ara

amasyayi bilenler yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amasyaya gidicem sabah fazla vaktim yok. Kral mezarlarinin karsisinda irmak kenari vardi oraya gidip gezicem oteller vardi ahsap oranin adi ne diye geciyor yada mahallesi nedir o irmak kenarna nasl giderm ve amasyada ne yiyebilirm o civarda iste dedgm yern resmihttps://www.google.com.tr/search?q=amasya+merkez&client=ms-android-om-lge&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kixNVbq3MMmsswHZ44GYCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=360&bih=525#imgrc=FZHh0llQBvqq6M%253A%3BWCyxWPeUrCyzzM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.evalalim.com%252FUpload%252FPost%252F2963%252Famasya_original.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.evalalim.com%252Ficerik%252Famasyada-6-adet-satilik-gayrimenkul-6-milyon-543-bin-925-tl%252F2963%252F%3B670%3B250

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimsemi bilmiyor ufak bi adres olsada olurr navigasyonla bulurum

• Hocam ben Amasyaliyim. Dagin kenari, eski evlerin orasi Iceri Şehir diye gecer. Baska soru varsa alayim.

• Orayi daha kolay bulmak icin bi adres bi mekan felan var mi yoksa iceri sehir desek yeterli olurmu navigasyonla hizli bulsam zaman kaybetmesem bi adres cok iyi olur birde oralarda ne yiye bilirim acaba o civarda bilindik yada siradan ama temiz bir yer var mi cok tesekkur ederim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Orayi daha kolay bulmak icin bi adres bi mekan felan var mi yoksa iceri sehir desek yeterli olurmu navigasyonla hizli bulsam zaman kaybetmesem bi adres cok iyi olur birde oralarda ne yiye bilirim acaba o civarda bilindik yada siradan ama temiz bir yer var mi cok tesekkur ederim bu arada

Hocam icerisehir diye sor. Zaten birkac km uzunlugunda oldugu icin oyle abidik gubidik yollar yok. Bir girisi var bir de cikisi. O yol uzerinde cok guzel mekanlar var. Kofteci falan var cafeler var ya da lokantalar var. Ama hicbir yer begenmezseniz en olmadi kopruden karsiya gecer simit sarayina oturursunuz. Icerisehire nasil giderim diyip bulursunuz. Girdikten sonra da zaten arabayi ortalara bir yere cekip yuruyerek ilerleyin. Bir yere oturun yiyin. Oyle kaliteli veya berbat denebilecek yerler yok. Az cok iyidir hepsi. Zaten tipinden anlarsiniz.

• Cok tesekkur ederim :) simdi navigasyondanda bakayim bi oralara
  • quote:

Cok tesekkur ederim :) simdi navigasyondanda bakayim bi oralara

Rica ederim hocam. Baska soru olursa konuya cagirin yazarim. Iyi vakit gecirirsiniz umarim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cok tesekkur ederim :) simdi navigasyondanda bakayim bi oralara

topram ben oraya gittim bikere bide senle gidek arabanla gezdir beni :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.