Bildirim
Amarok sağ ve sol ayna otomatik kapanmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Anahtardan açıp kapatabiliyorken mi arıza yaptı, yoksa içeriden de mi açılıp kapanmıyor? -
Hiç bir türlü açıp kapatamadım normalde boyle bi özellik mevcut 2015 model araç ama benmi bilmiyom yoksa sıkıntımı var anlamadım bilen varsa yazsın lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trt Zor Yollar programında kullanılan araçta aynıydı aynaların kapanmadığından dolayı hasar aldığını belirtmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobilge -- 9 Şubat 2017; 17:44:24 >
servise sordun mu hocam -
Hayır gecen ay aracı komple servise soktum ama aklıma gelmedi
Kapatma düğmesine bastığınızda ayna motorunun sesini duyduğunuz halde kapanmıyorsa dişli kırık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Nasıl yaptın paşam söylede bizde bilek
El kitabı okunacak. Kitap yoksa internetten indirilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 11 Şubat 2017; 9:8:14 > -
Aracinizda , icinde katlanir ayna ozelligi iceren donanim paketi oldugundan emin misin ? Eger eminseniz sag ve sok aynalari ayarlama dugmrsini 180 derece cevirip deneyin.Audi a3 aracimda bu sekil oluyor belki sizdede boyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 11 Şubat 2017; 9:18:56 >
Vag da durum nasil bilmiyorum fakat ayna ayarlamak icin olan analogumsu tusta ayna kapama sembolu vardi bir aracta. Ona getirmeek gerekiyor olabilir switchi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denicem saolun
-
Sigortası patlamış olabilir, kontrol edin. Manuel kitabında sigorta kodu ve değeri yazar. Aynı değerdeki farklı bir parçanın sigortasını deneme amaçlı onun soketine bakın deneyin.
Çözülebilir.
2 si birden bozulmaz. -
4. Seçenek yok ne yaptıysam katlıyamadım varmı başka önerisi olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: PERFECTH37
4. Seçenek yok ne yaptıysam katlıyamadım varmı başka önerisi olan ?
Bir ayna elektrikli açılıp kapanabilen ayna olsa da açıkken elle kapanabilmeli. Elle kapatılamıyorsa dış kapak sökülüp mekanizmalara bakılmalı.
Bunun dışında aracın donanım seviyesi nedir? Arkadaşlar ayna butonu koymuşlar. Sizin aracınızda varsa o zaman servise sormak lazım. Yoksa zaten yapacak bir şey yok. -
Aynaların otomatik katlanır olduğundan emin misiniz ?
Merhaba, aracınizda otomatik katlama özelliği bildiğime göre bulunmuyor. Amarok aynaları yukarı doğru katlanır. Biraz güç kullanarak yukarıya ittirirseniz katlanacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- araç muayene cezası
- peugeot 301 1.2 puretech alınır mı
- toyota yaris 1.4 d-4d yorumlar
- vida giren lastik tamiri fiyat
- chery tiggo 8 pro kronik sorunları
- araba markaları
- elektrikli transit
- honda elektrikli suv
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- renault e-tech fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X