Şimdi Ara

Amarok sağ ve sol ayna otomatik kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce wolksvogen amarok aldım aracı kapattıgımda sağ ve sol dikiz aynası kapanması gerekirken kapanmıyor ne elle kapatabiliyom nede kumandayla ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anahtardan açıp kapatabiliyorken mi arıza yaptı, yoksa içeriden de mi açılıp kapanmıyor?
  • Hiç bir türlü açıp kapatamadım normalde boyle bi özellik mevcut 2015 model araç ama benmi bilmiyom yoksa sıkıntımı var anlamadım bilen varsa yazsın lütfen

• Trt Zor Yollar programında kullanılan araçta aynıydı aynaların kapanmadığından dolayı hasar aldığını belirtmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobilge -- 9 Şubat 2017; 17:44:24 >
  • servise sordun mu hocam
  • Hayır gecen ay aracı komple servise soktum ama aklıma gelmedi

• Kapatma düğmesine bastığınızda ayna motorunun sesini duyduğunuz halde kapanmıyorsa dişli kırık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geri viteste sağ ayna indirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Kapatma veya açma düğmesi bulamadımki hem her 2 aynanın birden bozulması imkansız bence aracı aldığım kişide resimlerde aracımın aynaları katlanmış şekildeydi ona sorayım dicem ama numarasını sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: PERFECTH37

Kapatma veya açma düğmesi bulamadımki hem her 2 aynanın birden bozulması imkansız bence aracı aldığım kişide resimlerde aracımın aynaları katlanmış şekildeydi ona sorayım dicem ama numarasını sildim

Hocam ben de aldıktan 6 ay sonra bulabildim düğmeyi o da aracı satın almak isteyen potansiyel müşteri sayesinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yaptın paşam söylede bizde bilek

• El kitabı okunacak. Kitap yoksa internetten indirilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 11 Şubat 2017; 9:8:14 >
  • Aracinizda , icinde katlanir ayna ozelligi iceren donanim paketi oldugundan emin misin ? Eger eminseniz sag ve sok aynalari ayarlama dugmrsini 180 derece cevirip deneyin.Audi a3 aracimda bu sekil oluyor belki sizdede boyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 11 Şubat 2017; 9:18:56 >
  • Vag da durum nasil bilmiyorum fakat ayna ayarlamak icin olan analogumsu tusta ayna kapama sembolu vardi bir aracta. Ona getirmeek gerekiyor olabilir switchi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Denicem saolun

• Resimde sol üstteki gibi işaret olan bi düğme olması lazım ordan kapanıyo olabilirAmarok sağ ve sol ayna otomatik kapanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 11 Şubat 2017; 13:21:47 >
  • Sigortası patlamış olabilir, kontrol edin. Manuel kitabında sigorta kodu ve değeri yazar. Aynı değerdeki farklı bir parçanın sigortasını deneme amaçlı onun soketine bakın deneyin.

Çözülebilir.

2 si birden bozulmaz.
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    4. Seçenek yok ne yaptıysam katlıyamadım varmı başka önerisi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PERFECTH37

4. Seçenek yok ne yaptıysam katlıyamadım varmı başka önerisi olan ?

Bir ayna elektrikli açılıp kapanabilen ayna olsa da açıkken elle kapanabilmeli. Elle kapatılamıyorsa dış kapak sökülüp mekanizmalara bakılmalı.

Bunun dışında aracın donanım seviyesi nedir? Arkadaşlar ayna butonu koymuşlar. Sizin aracınızda varsa o zaman servise sormak lazım. Yoksa zaten yapacak bir şey yok.
  • Aynaların otomatik katlanır olduğundan emin misiniz ?

• Merhaba, aracınizda otomatik katlama özelliği bildiğime göre bulunmuyor. Amarok aynaları yukarı doğru katlanır. Biraz güç kullanarak yukarıya ittirirseniz katlanacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.