Şimdi Ara

AMAN DİKKAT! KIRIKKALE DELİCE BALIŞEYH TEDES RADAR UYGULAMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
54.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ilçelere ek olarak Samsun-İstanbul güzergahındaki Atkaracalar, Kurşunlu gibi ufak ilçelerde de radar hazırlıkları var. İlçe demeye bile şahit isteyen birkaç bin kişinin yaşadığı köy gibi yerleşim yerleri bunlar. Başına ve sonuna birer üst geçit yapılsa hayli hayli yeter.

    Bir de yerleşim yeri bitiyor ama hala daha tedes bölgesi. Anlayın kardeşim artık anlayın, bu tedeslerin trafik güvenliği ile bir alakası yok!!!
  • kırıkkale nin ne tarafından gidersen git felaket.kırşehir kırıkkale arasında keskin ilçesi var.bir cok radar uygulaması var.cok dikkat edin.hic acımıyorlar.birde zaten kırıkkale ilcelerinde trafik denetim uygulama alanları oldugundan cok aktifler.
  • Ayni.gune 8 temmuza 15 dk.arayla 2. Ceza delice bu kez yozgat ceriklide. Soygunculuk tuzak vs vs. Kufure gunaha sokuyorlar adami.
    AMAN DİKKAT! KIRIKKALE DELİCE BALIŞEYH TEDES RADAR UYGULAMASI
    AMAN DİKKAT! KIRIKKALE DELİCE BALIŞEYH TEDES RADAR UYGULAMASI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swat5858 -- 1 Eylül 2018; 11:32:48 >




  • Bayramda ankara sivas arası yol yaptım o kadar eds ve radar varken ceza yememek mucize vallahi



    Yozgattan gelirken karşı şeritte bi golf sellektör çaktı,yavaşladım teşekkür ettim baktım ağaç altında radar.O arkadaş olmasa cezayı yemiştik
  • Kardeş ordan bende geçtim daha yeni 82 orda hız limiti 90 la bişey olmaz senin dediğin eds balşeyh osmancık bide sungurlu taraflarda var %9 mu payın var 70 arada bir yerde balşeyh değil diye biliyorum.Havza on numara 110 azami lan dolambaçlı havza yoluna 110 o bomboş balşeyhe 82 gerçi şehir içinden geçiyorsun diye inşallah girmemişsindir 1 aya belli olur
  • 7. ayın 14'ünde oradan geçmişim.
    8. ayın 26'sında e-devletten mail geldiğinde haberim oldu cezadan.
    488TL.
    Devlete saygısızlık olur diye kendimi tutuyorum. Vardır bir bildikleri ancak bu para çok çok çok çok ağır. Az önce ödedim.
    İçim cız ediyor.
    Hızım 90 küsür.
    Yazık. Detaylar şu:

    Ceza Tutarı (TL)
    488,00

    Cezanın Düzenlendiği İl
    KIRIKKALE
    Cezanın Düzenlendiği Yer
    Çerikli-Yozgat Çıkış Radar 2
    Ceza Tarihi
    14.07.2018
    Ceza Maddeleri
    51/2-B



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 2 Eylül 2018; 17:17:14 >
  • Arkadaşlar 6 temmuzda ceza yemişim delice’de.235TL, bu sabah edevletten bildirim geldi.Burda eds olduğunu biliyorum ve inanılmaz yavaştım aklım almıyor nasıl ceza yediğimi.Her neyse ödemek için bankacılık sisteminden girince borç çıkmıyor?Başına gelen var mı?
  • JonnyCaqe kullanıcısına yanıt
    İnternet vergi dairesinden ödeyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    İnternet vergi dairesinden ödeyebilirsiniz.
    Hocam ödedim, tebliğ edilmedi bana ceza, bugünün tarihini girerek ödedim internetten.
  • Konu sahibine teşekkür ederim.

    İki hafta sonra ankaradan sivasa gideceğim. buralardan geçerken dikkatli olurum.
  • Şehirlerarası çift yönlü yollarda hız limiti 90 değil mi? İlçe emniyet müdürlükleri nasıl kafasına göre hız limiti belirleyebiliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

    7. ayın 14'ünde oradan geçmişim.
    8. ayın 26'sında e-devletten mail geldiğinde haberim oldu cezadan.
    488TL.
    Devlete saygısızlık olur diye kendimi tutuyorum. Vardır bir bildikleri ancak bu para çok çok çok çok ağır. Az önce ödedim.
    İçim cız ediyor.
    Hızım 90 küsür.
    Yazık. Detaylar şu:

    Ceza Tutarı (TL)
    488,00

    Cezanın Düzenlendiği İl
    KIRIKKALE
    Cezanın Düzenlendiği Yer
    Çerikli-Yozgat Çıkış Radar 2
    Ceza Tarihi
    14.07.2018
    Ceza Maddeleri
    51/2-B
    aynı yerde 12 temmuzda bende yemişim bugün geldi 488 tl. 50 olur 100 olur 488 olmaz. haram zıkkım olsun.
  • 15 Temmuz'da geçtiğim yolda bugün itibarı ile 488 lirada bana giydirmişler 3 şerit yolda yokuş aşağı inerken 102 km ile radara girmek fena koydu. Birde işlek şehiriçi bir yer olsa gam yemeyeceğim, köy yerine koy EDS'yi gelene gidene itele para kolay kazanılıyor nasıl olsa, şimdi her yazan levhaya uyalım desek giresun-antalya arasında yolun normal hıza çıktığı hiç levha yok hep 50-70 en babası 82



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharnakia -- 10 Eylül 2018; 12:42:26 >
  • yeni geçtim kocaman TEDES yazıyor ceza yemek imkansız.yozgata yaklaşırken 50 tabelasının arkasında polis pusuya yatmıştı 60 la geçtim umarım ceza gelmez.
  • Basmayin kardesim. Soyle konularda acmayin. Hiz siniri neyse ona gore gidin. Carpisma testlerinin bile 64 km/h hiziyla yapildigi devirde neyinize guveniyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyNameisDante7

    Basmayin kardesim. Soyle konularda acmayin. Hiz siniri neyse ona gore gidin. Carpisma testlerinin bile 64 km/h hiziyla yapildigi devirde neyinize guveniyorsunuz?
    duyanda 150-200 km arası hızla radara girildi sanır. 90-100 km ortalama herkesin düştüğü hız şehir içi v.s değil. Siz otobanda 110 yada double yolda hiç 70 ile gidiyor musunuz? Çünkü o yollarda az gitmedim yolun kenarında 3 ev varsa hız limiti ya 50'dir yada 70. Şehir içi olsa amenna hiç itiraz etmem ama yokuş aşağı iniyorsun ve etrafında ev bile yok zaten ilçenin toplam nüfusu 2000 civarında. Uzun yola uçakla gidin diyor Devletimiz :)
  • Aynı yolda ceza yemişim. 488 TL. Dedim herhalde 140 -150 ile girdik. Muhtardan cezayı aldım meğer 93 km ile yemişiz. Hız sınırı 70 km imiş. Foto da var. Baktım yola dümdüz yol 93 de hızlı bir sürat değil. 488 TL az para mı ne el insaf. Asgari ücretin 3te 1 i.
  • Bir de artık 3. kademe var, %50 sürat aşımı 1002 tl. 50 km radarı varsa 76 km ile, 70 km radarı varsa 106 km hızla bin iki lira ceza ödeme ihtimali artık beni de ciddi ciddi araba ile uzun yol yapma alışkanlığımdan koparmak üzere.
  • 488 tl ceza banada geldi samsundan balıkesir istikametine doğru gidiyordum Haram zıkkım olsun bildiğin tuzak kurmuslar kımı kıme sikayet edicez kardeşim valla iyice germeye başladı bu sistem beni
  • Uzun süredir yazan yok, düzenlemeye mi gidildi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.