Şimdi Ara

AM4 Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ASUS Prime B350 Plus anakartımı elimden çıkardım şimdi kendime anakart bakınıyorum(ileride ryzen 2600 e geçeceğim). Üst limitim 800TL(50Tl oynayabailir karta göre) Ben bu kartları buldum sizce hangisini almalıyım?

b450 ler arasında üst sıralarda bi anakart.

https://www.incehesap.com/msi-b450-gaming-plus-amd-b450-soket-am4-ddr4-dvi-hdmi-m-2-usb-3-1-atx-anakart-fiyati-39716/ Fiyatı sebebiyle dikkatimi çekti.

İtopya dan 40-50tl fazla vererek steam cüzdan kodu kampanyasıyla almayı planlıyorum fakat gaming plus fiyatıyla beni karasızlığa itti baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 30 Ekim 2018; 18:19:37 >

• Yazdıklarınız içinde tomahawk en başarılısı.
  • Blackfridayden MSI gaming plus alınır 800 850ye normal fiyatı zaten 1000tl. Yada 900 civarına düşecek MSI gaming pro alınır. Bunun vramleri daha iyidir, yazılımdan dolayı AMD platformunda msidan vazgeçmemek gerek en stabil bios gerçekten onda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam öneriniz için. Haftaya vize haftam en erken vize haftasından sonra alabilirim herhalde. Msi a 300 serisinden dolayı biraz önyargılıyım ama fiyatları da kafamı karıştırıyor. Biraz bekleyelim bakalım indirimleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Sağolun hocam öneriniz için. Haftaya vize haftam en erken vize haftasından sonra alabilirim herhalde. Msi a 300 serisinden dolayı biraz önyargılıyım ama fiyatları da kafamı karıştırıyor. Biraz bekleyelim bakalım indirimleri.
    Herhangi bir marka 3 serisi tavsiye etmem çünkü çoğu ram konusunda problemli o yüzden b450 yada x470 tavsiye ederim asusun bios sorunu 4 serisinde de devam etmekte anakart alırken bunu göz önünde bulundurarak tercih yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomahawk ve gaming plus arasında kararsız kaldım. İtopyada 40 dolar steam cüzdan kodu ile satılıyor fakat incehesaptan 40-50tl daha pahalı. Gaming plus fiyatıyla aklımı çok karıştırdı.

• b350 anakarta o kadar para verilmez, 11.11'de aynı fiyata x470 gaming plus alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM2+ anakart tavsiyesi (acil)
    9 yıl önce açıldı
    1151 PİN ANAKART ÖNERİSİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    11.11 i bekleyelim madem... İşlemciyi de elden çıkartayım o arada o zaman.

• B450 Tomahawk yerine üzerine 166 tl daha ekleyip X470 anakart alabilirsin.

• Algerias kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi arttırıcam sanırım fakat nanokatolog yurtdışından getirtiyor ürünleri ve haliyle çok uzun bekleme süresi oluyor. 11.11 indirimlerini beklicem şimdilik.

• quote:

Bütçeyi arttırıcam sanırım fakat nanokatolog yurtdışından getirtiyor ürünleri ve haliyle çok uzun bekleme süresi oluyor. 11.11 indirimlerini beklicem şimdilik.

Bak bu linki her gün her saat takip et satılan ürün miktarı düştükçe fiyatı da aynı doğrultuda düşüyor. Bu şekilde mpg27cq'yu 3000tl ye aldım satışta ki son ürün olduğu için :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Stok azaldıkça fiyatının düştüğünü bilmiyordum hocam. Teşekkür ederim takipte olacağım.
  • quote:

Stok azaldıkça fiyatının düştüğünü bilmiyordum hocam. Teşekkür ederim takipte olacağım.

Rica ederim umarım faydam dokunmuştur. Şimdiden güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.