Şimdi Ara

AM2+ ANAKARTA AM3 İŞLEMCİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar anakartım ASUS M2N68-AM SE bu anakart normalde am2+ fakat asususun sitesinde bios update ile am3 desteği olacağı yazıyor.Almayı düşündüğüm işlemci AMD ATHLON 64 250+ DUAL CORE sizce uyum sağlar mı gerçi asusun sitesinde uyumlu am3 listesinde phenom IIlerin bazı modelleri var ama athlon II göremedim kafam cok karıştı yardımcı olabilir misiniz?

• edit. :)
    uykusuzluk dan dolayı yanlış cevap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladynatilius -- 14 Ekim 2009; 23:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONE2Z

merhaba arkadaşlar anakartım ASUS M2N68-AM SE bu anakart normalde am2+ fakat asususun sitesinde bios update ile am3 desteği olacağı yazıyor.Almayı düşündüğüm işlemci AMD ATHLON 64 250+ DUAL CORE sizce uyum sağlar mı gerçi asusun sitesinde uyumlu am3 listesinde phenom IIlerin bazı modelleri var ama athlon II göremedim kafam cok karıştı yardımcı olabilir misiniz?

Bu anakartın plus modeli am3 işlemci destekliyor.Seninki değil.
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fhtfT62sDoYhcGQA

• tam tersi olmasın ben mi yanlıs biliyorum yoksa bu arada anakart 45nm teknolojisini destekliyor.. yani phenom II serisi kullanılabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: ladynatilius

am3 anakarta am2+ takabilirsin fakat am2+ a am3 takamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

tam tersi olmasın ben mi yanlıs biliyorum yoksa bu arada anakart 45nm teknolojisini destekliyor.. yani phenom II serisi kullanılabilir
    quote:

am3 anakarta am2+ takabilirsin fakat am2+ a am3 takamazsın.

Alıntıları Göster
    ne bileyim 2 gün uyumayınca insan böle oluyor

• neyse canım olur böyle seyler insanlık hali
    quote:

ne bileyim 2 gün uyumayınca insan böle oluyor
  • quote:

merhaba arkadaşlar anakartım ASUS M2N68-AM SE bu anakart normalde am2+ fakat asususun sitesinde bios update ile am3 desteği olacağı yazıyor.Almayı düşündüğüm işlemci AMD ATHLON 64 250+ DUAL CORE sizce uyum sağlar mı gerçi asusun sitesinde uyumlu am3 listesinde phenom IIlerin bazı modelleri var ama athlon II göremedim kafam cok karıştı yardımcı olabilir misiniz?

Anakartında am2+ yazıyorsa am3 işlemcileri takabilirsin. Rahat ol denenmiştir..

asus m2a-mx am2+ benim anakartım.

5200 işlemcimdi bozuldu am3 II 245 taktım. 2 delikmi ne boşta kaldı heralde. ama uyum sağlıyor yanı.. çalışıyor canavar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X250, AM3+ Anakart
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKapLan34

quote:

5200 işlemcimdi bozuldu am3 II 245 taktım. 2 delikmi ne boşta kaldı heralde. ama uyum sağlıyor yanı.. çalışıyor canavar gibi.
    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar peki xp sp3 kullanıyorum o bir sıkıntı yaratırmı bu athlon II işlemcide yani tam tanıyamama gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraKapLan34

quote:

Çalışır, çalışır. Adamlar özellikle pin sayısını 938e indirmişler. Yeni işlemci>>eski anakart oluyor. Eski işlemci>>yeni anakart olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Çalışır, çalışır. Adamlar özellikle pin sayısını 938e indirmişler. Yeni işlemci>>eski anakart oluyor. Eski işlemci>>yeni anakart olmuyor.

Alıntıları Göster
    Bunu en iyi şekilde Asus sitesinden öğrenirsin. Yeni biosların destekleyip desteklemediğini konrol etmeden böyle bir yatırım sadece zarara neden olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zargana_11

Bunu en iyi şekilde Asus sitesinden öğrenirsin. Yeni biosların destekleyip desteklemediğini konrol etmeden böyle bir yatırım sadece zarara neden olacaktır.

Alıntıları Göster
    Benim Asus M3A Çalıştırırmı aceba phonem 2 leri.Asus un sitesinde phonem2 desteği yokda demiyor varda demiyor.ASUS forumlarında M3A ile millet ben kullanıyorum diyor.Kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

Benim Asus M3A Çalıştırırmı aceba phonem 2 leri.Asus un sitesinde phonem2 desteği yokda demiyor varda demiyor.ASUS forumlarında M3A ile millet ben kullanıyorum diyor.Kafam karıştı.

Alıntıları Göster
    AM3 işlemcileri AM2+ anakartlarında çalıştırırsak fazla performans düşüklüğü yaşarmıyız? ben yeni sistem toplıcam da Athlon II X2 240 işlemciyi ecs 740g anakartına takcam sitesinde uyumlu olduğunu söylüyor performans konusunda kararsız kaldım yoksa e3200 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaortik

AM3 işlemcileri AM2+ anakartlarında çalıştırırsak fazla performans düşüklüğü yaşarmıyız? ben yeni sistem toplıcam da Athlon II X2 240 işlemciyi ecs 740g anakartına takcam sitesinde uyumlu olduğunu söylüyor performans konusunda kararsız kaldım yoksa e3200 alıcam

Alıntıları Göster
    @blackforeal ve kafkas197

Black Asusun (yukarıda) üzerine tiklayip gidersen orada gerekli detayları bulacaksın. Benim anakart 955 ve 965 destekliyor. Ben oradan öğredim ve sipariş verdim 955 için. (Tlb hastalığından sıkıldım)

ECs için bir bilgim yok bios güncellemelerinin ne gibi yenilikler sağladığına bakarsan orada zaten desteklenen işlemcilerin listesini bulacağını tahmin ediyorum.

Performans konusuna gelince, göreceli bir kavram kişiye göre, kullandığın programlara vs. değişio. O yüzden geleceğe yatırım yapacaksan AM3 işlemci alıp, eğer desteği varsa AM2+ boardda kullan. İleride board ve ramler ucuzlanyınca AM3 board ve ddr3 alirsin. Şahsen ben oyle yapmayi düşünüyorum.

Teknolojiyle maalesef başımız belada...

• quote:

Orijinalden alıntı: zargana_11

@blackforeal ve kafkas197

Black Asusun (yukarıda) üzerine tiklayip gidersen orada gerekli detayları bulacaksın. Benim anakart 955 ve 965 destekliyor. Ben oradan öğredim ve sipariş verdim 955 için. (Tlb hastalığından sıkıldım)

ECs için bir bilgim yok bios güncellemelerinin ne gibi yenilikler sağladığına bakarsan orada zaten desteklenen işlemcilerin listesini bulacağını tahmin ediyorum.

Performans konusuna gelince, göreceli bir kavram kişiye göre, kullandığın programlara vs. değişio. O yüzden geleceğe yatırım yapacaksan AM3 işlemci alıp, eğer desteği varsa AM2+ boardda kullan. İleride board ve ramler ucuzlanyınca AM3 board ve ddr3 alirsin. Şahsen ben oyle yapmayi düşünüyorum.

Teknolojiyle maalesef başımız belada...

Alıntıları Göster
    O zmn 790GX Platinum'da da AM3 sorunsuz çalışır söylenenlere göre yanlışmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotaci51

Arkadaşlar tek diyeceğim anakartınız Am2+ ise mutlaka bios güncellemelerini kontrol edip, sonra da istediğiniz işlemciye yatırım yapınız.

Bütün anakart üreten firmalar bunları sitelerinde yayınlıyorlar. Tek yapacağınız bir göz atmak.

Saygılar.
  • quote:

790GX ile AM3 işlemci sorunsuz çalışıyor, güncel bios ile sorun yaşayan duymadım.

Siteden işlemci uyumluluk listesine göz atsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

790GX ile AM3 işlemci sorunsuz çalışıyor, güncel bios ile sorun yaşayan duymadım.

Siteden işlemci uyumluluk listesine göz atsanız iyi olur.
    am2+ kartın AM3 desteği olup olmadığını mutlaka sitesinden kontrol edin ve uygun biosu yükleyin bazı am2+ kartlarda am3 işlemci desteği yok phenom 1 leri destekliyor ama phenom 2 leri desteklemiyor mutlaka kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplethinks

am2+ kartın AM3 desteği olup olmadığını mutlaka sitesinden kontrol edin ve uygun biosu yükleyin bazı am2+ kartlarda am3 işlemci desteği yok phenom 1 leri destekliyor ama phenom 2 leri desteklemiyor mutlaka kontrol edin

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar anakartım ggabayt ın ga ma790x-ud3p bu anakart am3 işlemcileri desdekliyormu desteklediği ne air yorumlar duydum beni bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkkür ederim buranın değerli ve bilgili yeönetici ve üyelerinden yardım istiyorum eğer destekliyorsa amd phenom2 x4 955 almayı düşünüyorum lütfen yardım edin teşekkür

• quote:

Orijinalden alıntı: toyomo

selam arkadaşlar anakartım ggabayt ın ga ma790x-ud3p bu anakart am3 işlemcileri desdekliyormu desteklediği ne air yorumlar duydum beni bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkkür ederim buranın değerli ve bilgili yeönetici ve üyelerinden yardım istiyorum eğer destekliyorsa amd phenom2 x4 955 almayı düşünüyorum lütfen yardım edin teşekkür

Alıntıları Göster
    benim 3 yıllık sb600 lü 790fx anakart son biosla x6 ları bile destekler duruma geldi asus da bios desteği konusunda başarılı bir firma olduğuna göre seninki de destekler tahminimce. asusun web sayfasına bir bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

benim 3 yıllık sb600 lü 790fx anakart son biosla x6 ları bile destekler duruma geldi asus da bios desteği konusunda başarılı bir firma olduğuna göre seninki de destekler tahminimce. asusun web sayfasına bir bak.

Alıntıları Göster
    gigabayt anakart anakarın tanıtımında x6 ları bile desteklediği belirtiliyor ama soket 940 am3 işlemciler 938 uyum sorunu olurmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.