|
Altyapı gitti?

-
-
Bölgede port sayısı sınırlıdır. Boş portlara da yeni gelen aboneler üye oldukça port kalmamıştır. Kullandığınız altyapıdan ve paketten emin olmadan ve sağlayıcınız ile düzgün görüşmeden bir değişiklik yapmayın. Sonra port yok diye İnternet'siz kalmayın...
-
Benim merak ettiğim şu mevcut paketim VDSL2 diye geçiyor. Teknik bilgi bölümünde hat değerlinde santrale çok yakın ve değerler çok iyi olarak bulunuyor. Ben buna dayanarak VDSL2 paketlerine geçebilir miyim? -
Dolaptaki VDSL portların hepsi verilmiş olabilir. En sağlıklı bilgi için TurkTelekom ile konuşun, onlar vdsl veriyorsa TurkTelekoma geçin. Yoksa başka firmalarda VDSL verdirmiyorlar.
-
modeminiz üzerinden hat değerlerinizi atar mısınız. Değerler bu şekilde gözüküyor olmalı
-
-
Şu an VDSL sinyali mi ADSL sinyali mi alıyorsunuz? Santrale çok yakın dediğine göre ADSL sinyali alıyor olmalısınız ki max değerleriniz iyi durumda değil
-
Modeminizde bağlantınız VDSL2 olarak mı görünüyor? Öyle görünüyorsa, daha üst paketlere otomatik geçişiniz yapılabilir. Ama sağlayıcı değişirse altyapısız kalabilirsiniz...
@mynameisaoa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 26 Aralık 2020; 15:24:8 > -
Mevcut modemim ADSL olduğu için ADSL olarak sinyal veriyor. -
Altyapı sorgulamada ADSL santrali 1703 metre uzakta gösteriyor. Önceden VDSL2 çıkarken 192 metre diyordu -
ADSL ise ve bölgede port sorunu varsa bir süre daha paket değiştirmeyin derim. Yoksa VDSL'e geçirilirken altyapısız kaldım başlıkları gördüğümüz oldu burada.
-
İnterneti aldığımda altyapım ADSL idi bu yüzden ADSL paket almıştım ama sonradan VDSL2'ye geçildi ve artık paketim -ben VDSL2'ye geçiş yapma talebi vermeden- VDSL2'ye geçirildiğini ve bundan sonra da altyapı sorgulamada ADSL sonuçlar çıktı. Yani şuan ben VDSL kullanıyor gözüküyorum. -
Güncelleme: Altyapı şuan 17Mbps destekliyor gösteriyor. İnsan hangisine inanacağını şaşırıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X