KKM konusunda çok tartışma olmuştu ama Altına %4 faiz verilmesine kimse bir şey demiyor FATSİ (Fiziki Altın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı) Yurt içi yerleşik gerçek ve tüzel kişi müşterilerimizin yastık altındaki altınlarını ekonomiye kazandırarak kur riskine karşı koruyan ve aynı zamanda %4'e varan ilave peşin getiri sağlayan bir hesap türüdür...3 Ay Vade: %2, 6 Ay Vade: %3, 12 Ay Vade: %4) Oranlar yıllıktır. ![]() FATSİ (Fiziki Altın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı) | Hesaplar | DenizBank | İlerisi Deniz ! https://www.denizbank.com/hesap/fatsiBen KKM'nin hazine yada mb'nin zararı olmadığını hatta parayı korumak için ekstra dolara %3 faiz olmasını veya altına endeksli olmali derken kkm 'ye karşı olup sert eleştiri getirenlerin buna sessiz kalmasına şaşırdım . Bu sistemi de ancak reklamlarda gördüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altına %4 faiz verilmesi

-
-
vermesi bir şey ifade etmiyor
aldığın faizin %20 lik bir dilimine devlet kafadan çöküyor
faiz verseler bile altın alayım derseniz vermiyor sadece paraya çevirip alıyorsunuz
paraya çevirirken makasları çok açık kafadan grama 100 liraya yakın fark var ve bu verdikleri faizi sıfırlıyor
alengirli laflarla milleti cezbetmeye uğraşıyorlar
çakallık sadece çakallık
kağıt üzeri akp ekonomiyi nasıl iyi yönetiyorsa bunlarda kağıt üzerinde süslüyorlar
-
Okuduğumdan çıkardığım vergi yada stopaj yok ve aynı kkm gibi sabah açıklanan rakamdan alım -satim yapıyor. Düşük açıklanabilir tabii ki ama o zaman yatıran olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga bende 12kg 24 ayar var
böyle birşey olsa ben yatırırdım
pazartesi bankaya kadar bir gidip nedir ne değildir direk bankadan öğrenmem lazım
uzun zamandır böyle bir şey arıyordum ama yok
diğer bankalara bakarsan %0.10 gibi komik rakamlar telaffuz ediyorlar ve fiziki veren yok
yani altını verdinmi fizikiye çevirmen için hesabı kestikten sonra gene kuyumcuların yolu tutulacak ve makas çok yüksek
borsadaki gibi anlık al sat yapamıyorsun
mecburen al tut yapıyoruz
-
Faiz enflasyon ulkelerinde zaten zararini karsilayan paradir
Atiyorum enflasyon yuzde 60sa banka sana ayda yuzde 40 para verir sen sanirsin ki 100 liram 140 lira oldu ama aslinda para kaybedersin
Altın zaten değerini hep korur dolar euro hatta isvicre frangi ve japon yeni bile gümledi artik altina 0 faiz bile verseler sorun değil altin altındır değerini koruyor
Yani altin aldığında sözde faizi almamis oluyorsun
Gercek faiz dedigin sana para kazandirandir mesela bankalar sana borc verirken kesinlikle kar ederler yada bir tefeci enflasyonu dusunur eder 100 verdiyse senden 200 alir ki kendine de kar kalsin
Yahudiler zaten bu tefecilikle zengin oldular milletin altınını alip ellerine kagit saydilar sonumuz malum herkes ac
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta denize gittim beni anlaşmalı kuyumcuya yönlendirdi
Gr başına benim kuyumcumdan 30 TL fazla makası vardı kendi kuyumcumda bozdurdum
Sonra vakıftan komisyon çok az olan altın hissesi aldım
Gr başına komsiyon normalde altında 60 TL
Ben binde bir oranından altin hissesi aldim daha uygun oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Altıns1mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X