|
KKM konusunda çok tartışma olmuştu ama Altına %4 faiz verilmesine kimse bir şey demiyor FATSİ (Fiziki Altın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı) Yurt içi yerleşik gerçek ve tüzel kişi müşterilerimizin yastık altındaki altınlarını ekonomiye kazandırarak kur riskine karşı koruyan ve aynı zamanda %4'e varan ilave peşin getiri sağlayan bir hesap türüdür...3 Ay Vade: %2, 6 Ay Vade: %3, 12 Ay Vade: %4) Oranlar yıllıktır. FATSİ (Fiziki Altın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı) | Hesaplar | DenizBank | İlerisi Deniz ! https://www.denizbank.com/hesap/fatsiBen KKM'nin hazine yada mb'nin zararı olmadığını hatta parayı korumak için ekstra dolara %3 faiz olmasını veya altına endeksli olmali derken kkm 'ye karşı olup sert eleştiri getirenlerin buna sessiz kalmasına şaşırdım . Bu sistemi de ancak reklamlarda gördüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt