Şimdi Ara

Altın Pusula (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düz bir çocuk filmi, fragmana bakıp aksiyon dolu bir film beklentisiyle gittim ancak beklentim boş çıktı ama çocuklar için çok ideal bir film
  • güzeL bişiye ßenziyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

güzeL bişiye ßenziyo

inan bana değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

güzeL bişiye ßenziyo

Sadece bir sahne.
  • Güzel film bence..
  • Girecektim perşembe günü, vazgeçtim Beyaz Melek'e girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 16 Aralık 2007; 9:35:11 >
  • ben izledim güzel ama cok güzel degil bence
  • Bugün filme gittik. EEEEEEEEEEE bitmedi. Herhalde 250M$ ı 3leme yaptılar ona verdiler. Tam balondaydılar yanımdaki arkadaşlara "adaş şimdi burda bitermiş" dedim hakkaten bitince "açtın şom ağzını" dediler. Çocuğunuz varsa götürün. Kendiniz gidecekseniz 3lememi 4leme mi bitsin hepsini toptan izleyin eğer fantastik macera seviyorsanız. O kadar kötü değil sadece filmin yarım kalır gibi bitmesi hoşuma gitmedi. Yüzüklerin efendisi de öyle bitti ama hem biliyorduk üçleme olduğunu hem de uzun sürmüştü.
  • ahım şahım bir film değildi öyle heyecanlı da değildi sadece güzeldi diyebilirim..bir yüzüklerin efendisi gibi tutmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: unleashead

Bence erken yorumlar yapılıyor bu film gelmiş geçmiş en iyi filmlerden birisi olmaya geldi. Gelmiş geçmiş EN PAHALI FİLM SU ANDA BU FİLM. Bence harika efektler görüceksiniz ben yarın izlicem filmi.

Fazla abartma.

Yuh
  • ben gittim güzel film çoğu gitmeyen saçma sapan yorumlar yazmış gidin kardeşlerim süper olmuş walla özellikle savaş süperdi ayıların savaşıda
  • Filme dün gittim görsellik güzeldi filmde ama çok bariz saçmalıklarla doluydu

-Layra ve cinini kafese koyup bir kesikle ayırmaya çalıştıkları işlemde Layra'nın cini neden kelebeğe dönüşüp o kocaman deliklerden kaçmadı :S
    - Layra ile zırhlı ayı kum saatine geldiklerinde o dar geçitten geçerken geçit kırıldı ..... orda çok güçlü olan ayı neden Layrayı geçidi kullanmadan karşıya atmadı :S
    -Dışarda çingeneler cadılar savaşırken savaç bittikten sonra kulenin içinden askerlerin ellerinde silahla çıkması ve o esnada dışarda olayların bitmiş olması ...
    - yine dışarda koca orduyu yenen çingenelerin ve cadıların kuleyede girip işi kökten bitirmeyip bidahaki bölümünün çekilmesi için neden olması vs.vs.

film görselliği açısından çok güzeldi ama çok saçma işlenmiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.