Şimdi Ara

Altın Pusula (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: #anarşist#

quote:

Orjinalden alıntı: Dark Defender

...
    niye nicole kidman bu kadar güzelken türk kızları enkaz

....

İşte can alıcı soru bu.

harbiden bu kadarmı isabet olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#

quote:

Orjinalden alıntı: Dark Defender

...
    niye nicole kidman bu kadar güzelken türk kızları enkaz

....

İşte can alıcı soru bu.

Makyaj denince akla, tamam şimdi buldum, hemen onun adı gelir...
    Nicole Kidman

• İzlemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

İzlemek lazım.

evet ama sinemada deyilde dvixte
  • Ayıların kavga sahnesi bayağı güzeldi. Aklımda kalan detaylardan biri o. Genel itibariyle sıkılmadan seyrettim. Konuyu açıklama durumu oldukları için uzun bir giriş tutmuşlar. Tam heyecan başladığı anda da film bitiyor zaten.
  • seri olarak devam edicek o zmn
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Ayıların kavga sahnesi bayağı güzeldi. Aklımda kalan detaylardan biri o. Genel itibariyle sıkılmadan seyrettim. Konuyu açıklama durumu oldukları için uzun bir giriş tutmuşlar. Tam heyecan başladığı anda da film bitiyor zaten.

boyle olunca kotu oluyo
    filme gitmeyi cok istiyordum ama simdi bunu duyunca gitme hevesim kayboldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

seri olarak devam edicek o zmn

Bu tür filmlerin genelde devamı gelir.
  • Bu aralar gitmeyi düşünüyorum. Yarın olabilir mesela.
  • filmi izledim güzel sayılır devamıda gelecek fimin sonundan öle anlaşılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: (s)éq0

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Ayıların kavga sahnesi bayağı güzeldi. Aklımda kalan detaylardan biri o. Genel itibariyle sıkılmadan seyrettim. Konuyu açıklama durumu oldukları için uzun bir giriş tutmuşlar. Tam heyecan başladığı anda da film bitiyor zaten.

boyle olunca kotu oluyo
    filme gitmeyi cok istiyordum ama simdi bunu duyunca gitme hevesim kayboldu

Öyle dedim ama o kadar da heyecansız değil tabi. Yine savaş sahnesi var ufak da olsa.
  • 250 milyonu boşuna harcamamışlardır inşallah yav. Bana biraz öyle geliyo New Line artık neyine güvendiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 8 Aralık 2007; 20:57:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

250 milyonu boşuna harcamamışlardır inşallah yav. Bana biraz öyle geliyo New Line artık neyine güvendiyse.

Bana da öyle geliyor izleyince görücez.
  • Arkadaş dün gitmiş. filmin yarısınada uyumuş. çok sıkıcı dedi
  • bu filmi izledim ve filmin devamı var oda ne zaman gösterime girer artık bilmiyorum ama bu film nasıl en pahalı film anlamıyorum çok fazla savaş sahneside yoktu umarım 2. si daha heycanlı falan olur film biraz sıkıcıydı arkadaşımızın dediği gibi
  • Film'e gittim bu gün vallaha o 250 milyon$ı nasıl harcamışlar bu filme anlamadım sadece ayıların kavga sahnesi çok güzeldi.
  • filme giden arkadaşlarım beğenmediklerini ve filmin yarısında çıkmak istediklerini söylediler...
  • Arkadaşlar film seri halinde,bütün para da tek filme harcanmadı.Format olarak Yüzüklerin Efendisini hatırlattı.Şu açıdan, belli karakter tanıtılıyor sonra seyahet sırasında bir takım oluşturuluyor.Takım olşutuğu an film bitiyor...
  • eğer bir aksilik olmaz ise bu film de lotr serisi gibi 3leme olucak, bu ayki "empire" dergisinde yüzüklerin efendisi ile karışılaştırılmış bu film, eğer bir film yüzüklerin fendisi ile karşılaştırılabiliyor ise o film iyidir zihniyeti ile bugün filmi izledim "narnia günlükleri" benzetmesi yerinde bir benzetme denebilir, fakat sanırım hiçbirimiz hikayeyi bilmiyoruz ben bu yüzden bu konuda fikir beyanatından kaçınıyorum, film biraz çocuksu gibi ama konusu derin, güzel bir üçleme olacağına inanıyorum, seyredilebilinecek bir film olduğu görüşündeyim.
  • Eserinin orjinal ismi Northern Lights Yani Kuzey Işıkları olması lazım ama film olayına girince isimde değişmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.