Bildirim
Altin nasil kasilir inferno modda yatiriyorlar hemen orada kasamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En güzel altın al-sat ile kasılıyo bence, hemde keyifli :-)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende cikan itemleri satarak 200k ya yakin gold elde ettim fakat daha iyi nasil kasilir bilen arkadaslar aktarirsa cok iyi olur ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hell zorlukta bir kaç saat Act III veya Act II farmlıycaksın, 5x Naphalem Valor buff'ı ile dünyanın goldu ile magic/rare itemi düşüyor,
Pony Level için 500k borç verdim arkadaşa,hemen 1 saatte 200k civarı para ile en az 200-300k edecek magic item topladım,şimdi satılmasını bekliyorum
Ayrıca tank sınıfı oynamıyorsan inferno için 12k çok az -
Bunla ilgili herkezin kişisel bir noktası vardır elbet. Ancak inferno moda geçtiğiniz gibi orda farm atmayı unutun çünkü elit pack ler size yüksek ihtimal tek atıcak.
60 lvl olunca oyun size bir buf hediyesi verir. İsmi nephelam Valor du yanlış hatırlamıyorsam. Bu size her elit pack kestiğinizde 1 buf verir en fazla 5 e kadar gider. Yani 5 elit pack kestiğinizde 5 olur. Bunu 60 olduktan sonra her modda yapabilirsiniz. Yanılmıyorsam 5 stack olduğunda %50 ve %70 arası bir değerle gold ve magic find oranını arttırıyor. Biraz para harcayarak damageinizden ödün vererek Gold ve magic find destekli itemler ve en az bir 5 yard gold pick bonuslu item takarak hell modunda iyi gold farmlayabilirsiniz. 5 stacktan sonra neredeyse %90 ihtimal her champion,boss ve elit pack size sarı item atar (şansınız varsa legendary de tabi)
Yani item ve bonus sayesinde rahatlıkla %130 magic ve gold find elde ederek kendinize güzel farm spotları bularak kasabilirsiniz.
Benim tercihim hell modda azmodana giderken yolu temizlemek ve 5 stacktan sonra azmadonu kesmek. Bu şekilde yarım saat 40 dk gibi bir sürede 80 100k arası bir para elde ediorum. Ve düşen güzel itemleri ah de sattığınızda kazandığınız parada cabası tabi.
Düzeltme: Nephalem valor sadece elit packle değil Champion(sarı) mobları kesincede artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 26 Mayıs 2012; 3:01:52 >
-
Bir düzeltme de benden:
Nephalem Valor; Level 60 olduktan sonra aktif olur. Hell'i bitirmeye gerek yok. -
5 tane peşpeşe mi kesmemiz lazım ölürsek siliniyor mu bu valor -
quote:
Orijinalden alıntı: guccaly
5 tane peşpeşe mi kesmemiz lazım ölürsek siliniyor mu bu valor
ölünce silinmiyor ama 30 dakikada bir champion pack veya elite kesmen gerek. 5x buff almak için oyundan çıkmadan ve yarım saat dolmadan 5 kere kesmen gerek,daha sonra her kestiğinde süre yenilenecek -
tam olarak hani renk moblardan stackleniyor bu valor buff? -
quote:
Orijinalden alıntı: hyprosoft
tam olarak hani renk moblardan stackleniyor bu valor buff?
kaç tane renk saydın oyunda? -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
quote:
ölünce silinmiyor ama 30 dakikada bir champion pack veya elite kesmen gerek. 5x buff almak için oyundan çıkmadan ve yarım saat dolmadan 5 kere kesmen gerek,daha sonra her kestiğinde süre yenilenecek
peki 5x olduktan sonra oyundan çıkıp girince gidiyor mu onlar?
5 tane oldu diyelim. Sonra azmodan'ı kestik.. Çıkıp tekrar girip tekrar azmodan'ı kesebilir miyim? Buff'lar gitmeden? -
quote:
Orijinalden alıntı: diablo12
quote:
quote:
ölünce silinmiyor ama 30 dakikada bir champion pack veya elite kesmen gerek. 5x buff almak için oyundan çıkmadan ve yarım saat dolmadan 5 kere kesmen gerek,daha sonra her kestiğinde süre yenilenecek
peki 5x olduktan sonra oyundan çıkıp girince gidiyor mu onlar?
5 tane oldu diyelim. Sonra azmodan'ı kestik.. Çıkıp tekrar girip tekrar azmodan'ı kesebilir miyim? Buff'lar gitmeden?
Bufflar gider oyundan çıktığın anda,quest bile değiştirsen gider.
-
quote:
quote:
kaç tane renk saydın oyunda?
sarı moblar-mor moblar-beyaz moblar-memeli moblar. Birde ukela dümbeleği moblar var ilgilenirsen? -
Altinlarimi satiyorum 100bin 5 lira isteyen varmi ah ertelendi malum
-
quote:
quote:
quote:
kaç tane renk saydın oyunda?
sarı moblar-mor moblar-beyaz moblar-memeli moblar. Birde ukela dümbeleği moblar var ilgilenirsen?
ukela değil ukala olacak.
sarı ve maviler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 26 Mayıs 2012; 1:45:35 > -
ukâla olsun.. Morlar sayılmıyor mu? -
Arkadaşlar sadece mavi ve sarı moblardan geliyor bonus. Oyundan çıkarsanız, quest değiştirirseniz, skil değiştirirseniz bufınız silinir. Bufun süresi 30 dk dır. 30 dk bitmeden tekrar sarı,mavi mob kesmek zorundasnz sürenin resetlenmesi için. 30 dk geçerse aldğnz stacklerde silinr baştan kasarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 26 Mayıs 2012; 3:38:58 > -
ya arkadaşlar buff nedir ne anlama gelir bazen yazılarınızı bönbön okuyorum bi bk anlamıyorum bu terimleri öğrenebileceğim okunabilir birşey varmıdır?okurken siirler,m bozuluyor hele dün birtane cümle okudum 1 kelimesini anlamadım.cümle Türkçeydi ama çözemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: el_nino_09
ya arkadaşlar buff nedir ne anlama gelir bazen yazılarınızı bönbön okuyorum bi bk anlamıyorum bu terimleri öğrenebileceğim okunabilir birşey varmıdır?okurken siirler,m bozuluyor hele dün birtane cümle okudum 1 kelimesini anlamadım.cümle Türkçeydi ama çözemedim
Buff:Artı özellik eklemektir.
Örnek:1000 armor'un var %50 armor buff'u aldın 1500 armor'un oldu.
Bu arada güzel bir sözlük için
http://diablo3-turkiye.com/terimler-sozlugu
-
Sadece Mavi ve Sarılardan geliyor bonus. Oyundan çıkma , skill değiştirme yada süresinin bitmesi durumunda gidiyor. Rahat rahat ölebilirsiniz sorun yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X