Şimdi Ara

ALTIN KOLEKSİYONCULARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta sonu GT gelmesine rağmen hafta sonu online'dı falandı derken hafta içi de vakit kalmayınca GT serisinde ilk oyundan beri en sevdiğim şey olan tüm lisansları altın yapma bu hafta sonuna kalmıştı. İki günlük uğraş sonunda şu an itibarı ile tüm lisansları altın yapmış bulunmaktayım. Aranızda lisanslar için problem yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak ve benim gibi lisansların hepsini altın yapacak arkadaşların bu başlıkta toplanması maksadı ile bu konuyu açmış bulunmaktayım. Aşağıdaki gibi bir resim çekip foruma eklemeniz bu kulübe üye olmanız için yeterlidir...

İşin garibi bununla ilgili trophy'yi halen vermiş değil oyun, olay nedir anlamadım?

1- SolidRock
    2- arda_tirmas
    3- eMRePasHa
    4- DXM06
    5- l italiano vero
    6- e.c.i
    7- manovar
    8- bravoecho

Bu arada lisanslar gold yapılınca hediye verilen araçlar da bunlar...

B License Gold: TommyKaira ZZ-S '00 (S)
    B License Silver: Daihatsu OFC-1 Concept '07 (P)
    B License Bronze: Mazda Demio Sport '03 (S)

A License Gold: Isuzu 4200R '89 Concept (P)
    A License Silver: Mazda Atenza Concept '01 (S)
    A License Bronze: Nissan mm-R Cup Car '01 (S)

IC License Gold: Nissan GT-R Concept (Tokyo Motor Show 2001) (S)
    IC License Silver: Autobacs Garaiya '02 (S)
    IC License Bronze: Acura DN-X Concept '02 (S)

IB License Gold: Honda S800 RSC Race Car '68 (S)
    IB License Silver: Mitsubishi HSR-II Concept '89 (S)
    IB License Bronze: Mazda Eunos Roadster J-LIMITED (NA) '91 (P)

IA License Gold: Ford GT (No Stripe) '05 (S)
    IA License Silver: Land Rover Range Stormer Concept '04 (S)
    IA License Bronze: Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 (S)

S License Gold: Nissan GT-R Spec-V (GT Academy Version) '09 (P)
    S License Silver: Mazda MX-Crossport Concept '05 (S)
    S License Bronze: Opera Honda S2000 '04 (P)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 16 Nisan 2011; 2:18:43 >

• nasıl yapıyosunuz ya daha bir tane altınım var benim gerisi gümüş bronz

bu arada trophy var onla ilgili.bütün lisanslar yarışlar özel etkinlikler altnı olunca altın trophy veriyo
  • O trophy şimdi baktım özel yarışlar, yarışlar ve lisansların hepsi altın olunca geliyormuş, problem yok...

@Duman7

Hocam biraz alışkanlık, biraz sabır, biraz da G25 diyelim... Yarın büyük ihtimalle bazı lisansların videolarını eklemeye başlayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 6 Aralık 2010; 0:53:08 >
  • Lisansları altın yapmak için videoları izlemek yararlı olsa da bir yere kadar götürüyor malesef. Ben de driving force gt ile oynuyorum ancak ne yaptıysam B5, B6 lisanslarını altın yapamadım. Aynı durum bazı özel yarışlar için de geçerli tabi. (zaten B5 ve B6'daki sinir harbinden sonra bıraktım lisansları, özel yarışlara geçtim )

Bu bahsettiğim durumlarda altını nasıl alacağımı malesef bilmiyorum. O kadar denedim ki, artık aynı şey önüme gele gele çıldırma noktasına ulaştım diyebilirim.
  • licence lara kasınca a spec 15 de kalmış haliyle :)benimde licence da 30 küsür altın var. ve şunu çok net diyebilirimki oyunun A spec kısmı bildiğin patates sadece arsızlığımdan oynuyorum. licenceları ve özel yarışları gold a çevirmek kesinlikle çok daha keyifli... B spec sadece yemek ve sigara molasında takılmak için tasarlanmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Lisansları altın yapmak için videoları izlemek yararlı olsa da bir yere kadar götürüyor malesef. Ben de driving force gt ile oynuyorum ancak ne yaptıysam B5, B6 lisanslarını altın yapamadım. Aynı durum bazı özel yarışlar için de geçerli tabi. (zaten B5 ve B6'daki sinir harbinden sonra bıraktım lisansları, özel yarışlara geçtim )

Bu bahsettiğim durumlarda altını nasıl alacağımı malesef bilmiyorum. O kadar denedim ki, artık aynı şey önüme gele gele çıldırma noktasına ulaştım diyebilirim.

Biraz sabırla yapabilirsiniz, nihayetinde serinin en kolay sınavları bu oyunda, öncekiler çok daha zordu... Direksiyonda yeniyseniz, bu sonıç normaldir, zamanla daha iyi dereceler gelir, bir de lisanslar sizi ciddi anlamda eğitiyor...

• bir de aynı lisansları bronze ve silver olarak tamamlayın onlarda da ayrı ayrı puanlar veriyor araba da veriyor mu tam emin değilim şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugün B lisansına kastım,8 tanesini altın yaptım 2 tanesi kaldı.Zorlanmamın nedeni ise dfgt çünkü gt5 ile direksiyon olayına ilk kez giriş yaptım,daha önce hiç oynamamıştım direksiyon ile.Ama her şeye rağmen bu oyun direksiyon ile bambaşka oluyor ya.
  • oyun türkçe çıkmış, konu başlığı ingilizce, konu içinde hala silver diyoruz gold diyoruz. yok babam yok, gelmez bize türkçe oyun. alışmamışız daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cortom

oyun türkçe çıkmış, konu başlığı ingilizce, konu içinde hala silver diyoruz gold diyoruz. yok babam yok, gelmez bize türkçe oyun. alışmamışız daha...

Haklısınız...
  • Bende de 58 altın 2 gümüş var, ama şahsi görüşüm GT5'deki lisansların diğer 4 oyundakine oranla yarı yarıya daha kolay olduğu yönünde... Bu oyunda lisanslar seviye atlatmak ve araba kazandırmanın dışında hiç bir anlam ifade etmediği için, eski oyunlara oranla kolaylaştırmışlar diye düşünüyorum.
  • A lisans Schumacher virajında altın nasıl aldınız acaba?

Kolay gibi gözüküyor ama bir türlü berecemedim. Dönüşü kah frenli deniyorum kah gaz kesip frensiz deniyorum ama olmadı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 6 Aralık 2010; 9:43:35 >
  • Direksiyon demekki çok rahatlatıyor, joystick ile ancak 1 Bronz 2 Gümüş 57 altın yapabildim ama anam ağladı yapana kadar. Lisanslardan sonra oyunu bıraktım, DF GT ve stand gelene kadar B Spec takılıyorum.
  • gt4 de S lisansları altın yapan birisi için bu lisanslar fındık fıstık
  • b5 in bi hilesi var youtube de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

A lisans Schumacher virajında altın nasıl aldınız acaba?

Kolay gibi gözüküyor ama bir türlü berecemedim. Dönüşü kah frenli deniyorum kah gaz kesip frensiz deniyorum ama olmadı olmadı

mümkün olduğunca ilk sol viraja el freniyle gir aracın sol tekerleği çimene girsin ama 4 tekeri de çimene sokmamaya dikkat et , ilk sol virajı frenle almaya kalkarsan araç geniş açıyla alır virajı bu da zaman keybettirir.

sol viraja el freniyle kaydırarak girdkten sonra gaza asıl ve hemen sonraki sağa viraj ve yolun karşısındaki körkleri ezip geçmemek için el freniyle araca yön verdirt.

abs hariç tüm sürüş yardımcı sistemleri kapat

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

A lisans Schumacher virajında altın nasıl aldınız acaba?

mümkün olduğunca ilk sol viraja el freniyle gir aracın sol tekerleği çimene girsin ama 4 tekeri de çimene sokmamaya dikkat et , ilk sol virajı frenle almaya kalkarsan araç geniş açıyla alır virajı bu da zaman keybettirir.

sol viraja el freniyle kaydırarak girdkten sonra gaza asıl ve hemen sonraki sağa viraj ve yolun karşısındaki körkleri ezip geçmemek için el freniyle araca yön verdirt.

abs hariç tüm sürüş yardımcı sistemleri kapat

Emeğine sağlık... ama daha basit yöntemi var. İlk viraja dıştan gir ve gazı kes, gazı kesmeden önce 140 km/h civarında olacaksındır. 125-130 km/h arasında tam gaz ver ve sonrasında gazı kesme, Sert dönüşler yaparak virajları tamamla, dikkat edilmesi gereken nokta köşelerdeki tampon bölgelere doğru açıyla girmek hızla girer ve çıkarsan bu bölgelere araba kayar buna dikkat et bende ilk frenlerle v.s cebelleşmiştim ama fayda etmiyor saniyenin binde 46'sı kadar geride kalıyorsun hiç fren yapmamak en iyisi...

• int-a lisans da bir tanesini .000 ile altın yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftorun

int-a lisans da bir tanesini .000 ile altın yaptım

hangisi hatırlamıyorum şu an ama aynen
  • helal olsun....benim 1 seneyi bulur herhalde. hsonu denedim de beni aşar bu GT5 olayı....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.