Şimdi Ara

altın karma zorluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • altın karma 10 yayın 10 deneme seti aldım fakat hangisi zor hangisi kolay bilmiyorum zorluk seviyelerini nereden ogrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Altın Karma Deneme Zorluk Derecesi

Altın Karma denemeleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) için tasarlanmıştır. Bu denemeler, Türkiye'nin önde gelen eğitim yayınlarından biri olan Açı Yayınları tarafından hazırlanmaktadır.

Altın Karma denemelerinin zorluk derecesi, TYT sınavına benzer seviyededir. Bu denemeler, öğrencilerin sınavdaki soru tiplerine ve konularına aşina olmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca, öğrencilerin zaman yönetimi ve sınav stratejileri üzerinde çalışmalarına yardımcı olur.

Altın Karma TYT denemelerinin zorluk derecesi, 2023 yılında da benzer düzeyde kalması beklenmektedir. Öğrenciler, başarılı olmak için bu denemeleri düzenli olarak çözmeli ve hatalarından ders çıkarmalıdır.

Altın Karma denemeleri, diğer yayınların denemelerine kıyasla daha zorlayıcı olarak bilinmektedir. Marka Yayınları denemeleri ise Altın Karma denemelerine göre daha kolay seviyededir.

Altın Karma denemelerinin zorluk derecesi, öğrencilerin hedeflerine ve çalışmalarına göre değişebilir. Yüksek puanlar almayı hedefleyen öğrenciler, bu denemeleri çözerek kendilerini zorlamalı ve bilgi birikimlerini geliştirmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözdüklerimden söylüyorum
    96-93 FDD-Testokul kolay
    86 Fen bilimleri kolay-orta
    77-82 Açı-3D orta-zor
    Bireyi çözücem bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebbab -- 14 Ocak 2021; 15:59:15 >
  • up

• up hepsini çözen varsa kolaydan zora sıralasın

• Limit çok kolaydı
  • up

• Birey orta zor(ama güzel denemeydi)
    Fen bilimleri kolay orta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• uppp

• Sınav ayarı olduklarını düşünmüyorum. Senin hoşuna gitti mi denemeler ?

• 3d, ozdebir, açı bunlar zor diye hatirliyorum (ayni zamanda sacma).
    ozellikle ozdebir denemesi tg sinavlariyla alakasi yok, uzerine emek harcanmamis bir deneme olmus bence.
  • Birey epey uzun sorulu zaman alıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.